articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Cassa Dekor – si casa mult visata devine realitate!

Cassa Dekor – si casa mult visata devine realitate!

🕔02.Oct 2013

In sfarsit te-ai decis sa te apuci sa-ti implinesti visul de-o viata? Vrei sa-ti construiesti casa ideala si nu stii cu cine sa colaborezi? Iti doresti o lucrare de calitate, realizata doar din cele mai bune materiale? Vrei partenerul care stie sa respecte intocmai toate detaliile tehnice si iti percepe si cele mai bune tarife?

De ce nu arunci o privire peste oferta completa a companiei Cassa Dekor din Maramures si poate te convingi ca aceasta iti poate oferi tot ceea ce iti doresti?

De sase ani pe piata constructiilor romanesti, societatea Cassa Dekor stie sa lucreze numai cu oameni cu experienta si bine pregatiti in domeniu, ea oferindu-ti lucrari diverse, executate la standarde ridicate de calitate.

Indiferent ca iti doresti o casa la cheie sau doar una la rosu, ca alegi un model constructiv simplu sau unul complex, ca vrei o constructie din lemn sau doar una din caramida, apeland la firma Cassa Dekor ai garantia reusitei.

Echipele de lucru Cassa Dekor se pot mandri cu numeroasele proiecte finalizate, realizate din materiale de calitate, cu atentie la imbinari si finisaje.

Toate casele purtand amprenta Cassa Dekor sunt finalizate la standarde de calitate ridicate, fiind rezistente si avand un design deosebit, in functie de pretentiile si gusturile beneficiarilor.

Daca vrei o casa speciala, daca iti doresti ce e mai bun pentru tine si familia ta, ii lasi pe specialistii Cassa Dekor sa iti demonstreze cat sunt de priceputi in constructii.

Indiferent ca vrei o casa construita din caramida sau una din lemn, apeland la Cassa Dekor ai garantia unei constructii rezistente si durabile, pentru care vei plati preturi fara concurenta pe piata.

Studiaza acum oferta societatii Cassa Dekor si alege-ti casa pe care o doresti:

 • Casa Laura si casa Corina
 • Casa Mariana si casa Letitia
 • Casa Sara si casa Gabriela
 • Casa Monica si casa Dana
 • Casa Cornelia

Casele construite de compania maramureseana Cassa Dekor au cate trei, patru ori mai multe camere, in functie de preferinte, preturile acestora incepand de la 10.000 euro, cu TVA inclus. Si pentru ca stie sa isi respecte partenerii, compania Cassa Dekor iti percepe aceleasi preturi, indiferent de locatia in care vrei sa-ti realizeze casa. E simplu, e usor, e la indemana oricui sa se mute in casa mult visata in doar cateva saptamani de la incheierea parteneriatului cu Cassa Dekor!

Nu conteaza unde vrei sa-ti faci o casa, nu platesti nimic in plus pentru transportul, cazarea ori pentru masa muncitorilor!

Preturile pe care le gasesti afisate pe pagina web Cassa Dekor nu includ si fundatiile constructiilor, aceastea putand fi realizate fie in regie proprie, fie separat, tarifele percepute fiind de asemenea avantajoase.

Cassa Dekor realizeaza variante constructive inedite de case din lemn, din ce in ce mai preferate in ultima perioada.

Avantajele caselor din lemn construite de echipele de lucru Cassa Dekor sunt numeroase:

 • Izolatie termica superioara – lemnul izoleaza de 7-10 ori mai bine decat betonul iar peretii caselor din lemn contin in interiorul lor vata minerala intre 15 cm si 20 cm – excelent izolator
 • Protectie fonica ridicata – datorita stratului gros de izolatie o casa de lemn absoarbe zgomotele exterioare si nu le transmite in interior
 • Spatiu util interior la o casa de lemn este mai mare cu 15% fata de casele traditionale, peretii fiind de doua ori mai subtiri
 • Timp foarte scurt de executie – 45 de zile
 • Rezistenta seismica sporita – lemnul confera elasticitate structurii casei, preluand mult mai bine undele seismice decat betonul
 • Fiecare casa este construita dupa un proiect bine calculat iar structura de rezistenta este gandita de un inginer de structuri, individual pentru fiecare perete
 • Izolatia standard este de exceptie pentru casele de lemn – 15 sau 20 de cm de vata minerala la peretii exteriori si 20 cm de vata minerala la tavane
 • Imbinarile lemnului se realizeaza cu suruburi de lemn zincate si cu cuie speciale antismulgere, aplicate cu pistolul pneumatic, iar zonele de intersectie sunt dublate de piese metalice (coltare de sarcina grea), pentru a preveni orice miscare a lemnului

Specialistii Cassa Dekor pun un accent deosebit pe structura, izolatiile si instalatiile caselor din lemn realizate, folosind doar lemn selectionat, de calitate, uscat in uscator, dimensionat si prelucrat inainte de folosire.  In plus, lemnul este tratat cu o substanta polivalenta, antiinsecte, antimucegai si antifungic si cu proprietati de ignifugare, rezistenta caselor fiind astfel mult mai mare.

Pentru casa ideala pe care ti-ai dorit-o, alege-ti partenerul pe masura, compania Cassa Dekor din Maramures!

Cassa Dekor – si casa mult visata devine realitate!

Contact:

Telefon de contact:

0756 322 811 | 0737 143 094

Str. Principala nr. 86, Satu Nou de Jos, Maramureș

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua 2biz, beneficiind astfel de cel mai bun pret.

Citeste si alte materiale interesante, aici!

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare