articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Case Chisinau de la Axaimobil

Case Chisinau de la Axaimobil

🕔25.Jul 2016

Site-urile specializate in anunturi imobiliare sunt cele unde putem gasi oferte pentru de cumparare sau de vinzare a caselor in Chisinau , acestea ele fiind sunt considerate de profesionisti printre site-urile cele mai buna, profesioniste din aceasta branşă.

Specialistii sunt deasemeni de parere că acestea aduc satisfacţie mai ales clientilor , in momentul cand ajung sa fie in căutarea unor oferte, dar şi pentru clientii care sunt persoane juridice, acestora oferindu-le posibilitatea de a se prezenta cu ofertele pe care acestea le au, într-un mod profesionist si care le poate aduce rezultatul, respectiv tranzactia dorita.

Multi sintre colaboratori au relatii de felul acesta cu agentiile imobiliare , cu ajutorul carora pot sa comercializeze casele pe care le au, in Chisinau, iar in majoritate lor, clientii spun faptul că au avut relaţii foarte bune in toata perioada colaborarii. Clienti sunt mulţumiti de acest serviciul prestat de catre profesionistii din acest domeni în care ei au învestit mult, avand apoi si niste rezultate bune.

Spre exemplu , la contactelor ce vin prin e-mail de la clienti, leadurile pe care le primesc de la firmele ce comercializeaza case in Chisinau pot ajunge de la 7 pana la 8 ori mai multe comparativ cu alte site-uri unde sunt promovate vanzarile de tipul acesta.

 

Viziunea data de pietei vanzarilor de case

 

Firmele imobiliare care pot sa fie gasite inclusiv incluisv online, le acorda clientilor vizibilitate foarte buna a pieţelor. Majoritate acestor firme unde clienţii au ajuns prin urmarea aceastei cai a site-urilor care sunt specializate in domeniul acesta , sunt firme cu personal calificaţ, specialisti in vanzariale caselor in Chisinau si care ştiu foarte bine ce isi doresc , ce caută, fiind determinati in obtinerea unor rezultatele pe care le doresc si pe care le au in obiectiv.

Conform opiniei si parerilor clientilor, sunt in marea lor majoritate mulţumiti de aceste site-uri ce se dezvoltandu-se oricum in fiecare an , inclusiv prin feedback-ului pe care clientii cat si agenţii ce sunt pe aceasta piaţă. Ofertele care apar pe site-urile de profil cum e si site-ul www.axaimobil.md/ro , vor fi intotdeauna foarte bine prezentate, ele detinand informaţii considerata afi complexe si intotdeauna utile, incluzand detalii tehnice si informatii legate de poziţionarea pe harta a imobilelor.

Paginile acestor oferte ,dupa cum au afirmat clientii, arată bine iar clientii in marea lor majoritate, dupa colaborarea avuta cu specialistii spun ca ceea ce le-au cerut s-a rezolvat, în timp foarte scurt.

 

Multi dintre clienti ajung chiar sa aiba diversi colaborari cu site-urile si in cadrul firmellor imobiliare pornind de la deschidere şi apoi ajungand sa nu renunţe la promovarea care pot sa o faca prin cadrul suportului care le este acordat de site-uri. De regula , colaborarile se caracterizeaza ca fiind eficiente, si sunt de apreciat inclusiv prin faptul ca agentii din imobiliare aduc zilnic cate ceva nou si tin cont de care e feedback-ul pe care clientii il primesc.

După aceste site-uri specializate, firmele care se ocupa de tranzactiile de vanzare-cumpararea ale caselor in Chisinau sunt considerate de profesionisti ca un canalul urmator care are ca principal scop promovarea in care ei investesc.