articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Case calduroase – Cassa Dekor va amenajeaza locuinta de la A la Z

Case calduroase – Cassa Dekor va amenajeaza locuinta de la A la Z

🕔06.Jun 2015

Stiti cum anume trebuie sa fie locuinta perfecta? Nu, nu are nevoie de multe dormitoare. Nu, nu trebuie sa fie decorata conform tendintelor actuale. Dimpotriva, trebuie sa indeplineasca o conditie esentiala, si anume: iarna sa fie calduroasa, iar vara racoroasa. V-am facut curiosi, nu-i asa? Daca si dumneavoastra va doriti asa ceva, dar nu stiti cu cine anume sa discutati aceste aspecte, va recomandam sa luati legatura cu echipa Case calduroase.

Oferta la case calduroase

 

Cand spui case calduroase, faci referire atat la temperatura interioara pe care ti-o ofera, indiferent de sezon, cat si la atmosfera pe care o regasesti de fiecare data cand te intorci acasa. Da, asa este. Echipa Cassa Dekor transforma orice casa in acasa, iar acest lucru este un alt lucru inovator pe care il propune clientilor.

Daca iti doresti sa te muti anul acesta in locuinta ta, ia legatura cat mai repede cu firma mentionata. Primul pas consta in discutarea ideii tale. Apoi urmeaza proiectarea DTDE a executiei casei, oferita in mod gratuit. Vizualizand constructia in 3D, clientului ii este mai usor sa-si imagineze locuinta, iar echipa de constructori are un control foarte bun in ceea ce priveste materialele folosite, imbinarile si structura.

Pana acum s-a tot construit cu BCA, caramida si calaburi. Totusi, lemnul este o alegere foarte buna. De ce? Iata trei motive:

– este atent selectionat, fiind de cea mai buna calitate. Acest lucru este foarte important mai ales in momentul finisarii. Daca este finisat corect, atunci imbinarile se fac fara probleme si nu apare nici un disconfort in timp;

– este tratat cu o substanta cu mai multe proprietati. In primul rand, este ignifug, deci nu trebuie sa te ingrijorezi ca poate lua foc oricand. In al doilea rand, nu va fi atacat de insecte. De asemenea, tot datorita acelei substante, nu va permite dezvoltarea mucegaiului;

– prezinta certificat de conformitate, emis de producator.

Alte lucruri importante pe care trebuie sa le stii despre case calduroase:

– hidroizolarea se executa in doua straturi sub ziduri, sub placa de beton sau pe fundatie;

– in cazul unui cutremur, planseul folosit are o rezistenta mult mai mare decat cel clasic. In plus, zgomotele de la etaj nu vor fi auzite la parter;

– izolatia se poate face cu polistiren, vata bazaltica tencuibila sau cu vata bazaltica acoperita cu lambriuri de exterior din vinil etc.

Despre echipa Case calduroase

 

Cassa Dekor a fost lansata pe piata autohtona de constructii in anul 2007. Dintre toate firmele de profil, ea se remarca prin faptul ca ofera servicii de constructii de case oriunde in tara. Daruirea cu care lucreaza echipa si ideile inovatoare ale acesteia constituie un suflu nou pentru piata de constructii din Romania. Misiunea Cassa Dekor este sa ofere servicii de calitate, raspunzand cat mai multor cerinte venite din partea clientilor. Oferta include amenajarea de case construite din lemn sau caramida.

V-ati saturat sa locuiti in chirie? Visati de mult timp la o casa? V-ar placea sa va mutati la tara sau la munte, dar nu aveti locuinta? Apelati la ajutorul Cassa Dekor! Echipa acestei firme va va construi si amenaja o casa calduroasa exact asa cum va doriti!

Date de contact
Adresa: Satu Nou de Jos, Str. Principala, nr. 86
Telefon: 0372-905.803, 0727-656.236, 0721-956.688

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare