articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Carucioare 3 in 1

Carucioare 3 in 1

🕔03.Aug 2016

Carucioarele 3 in 1 reprezinta practic un pachet complet care da cu adevarat o mana de ajutor atat  parintilor cat si copiilor incepand chiar de la nastere, pana cand cei mici ajung sa aiba in jur de 3 ani. Ele pot asigura, de-a lungul evolutie aproape tot ceea ce este necesar in etapele de dezvoltare pe care le parcurg cei mici.

Carucioarele copiilor care sunt de tip 3 in 1 pot face posibil ca cele 3 elemente care sunt reprezentate sunt scaunul auto, partea sport, la care se adauga landou, acestea sa se utilizeze individual pe cadrul respectivului carucior.

Orice componenta a caruciorului care poate avea propria lui utilizare, se gaseste aici:

landoul are rolul de a oferi noilor nascuti un maxim de confort si o pozitie cat mai optima atunci cand sunt dusi la plimbare, si de asemenea acesta devine un pat ideal pentru un somn cat mai eficient incepand chiar cu primele luni de viata;

partea sport ce are un rol important pentru copii, acestia invantand din ce vad si asigura o pozitie cat mai buna a copilui ce poate sa interactioneze, asista, raspunde si chiar participa la discutii;

in cazul plimbarilor din parc sau a plimbarilor cu masina, scoita auto foloseste modulul de transport pentru copii (acesta poate ajunge pana la 13 kg).

Caruciorul 3 in 1 surprinde majoritatea lumii cu flexibilitatea lui. Alaturi de scaunul auto, partea sport si landoul (ce se pot roti la 360°) ajuta la miscarea acestuia cu doar o mana. Copilul are posibilitatea de a sta si a vizualiza cat mai bine dupa cum prefera el cu ajutorul unei persoane ce impinge  caruciorul. Inovator, sasiul, este si foarte elegant, materialele din care este fabricat fiind de calitatea cea mai buna, astfel atragand atentie tuturor.

Fabricat din aluminiu, cadrul caruciorului 3 in 1, devine extrem de usor. Rotile acestuia sunt pivotante la 360° si se pot chiar bloca din mers, in directia aleasa. Ele se afla in partea frontala a caruciorului si vin la pachet cu un set de suspensii ce atenueaza socurile usoare. Frana de blocare se afla in spatele caruciorului si asigura o siguranta cat mai buna. Manerul caruciorului 3 in 1 este realizat din materiale cat mai relexante si confortabile, acesta putand fii reglat si dupa inaltime. Cosul mare al caruciorului asigura o usurinta atunci cand vine vorba despre cumparaturi.

Pentru cei nou nascuti, recomandat este landoul, pentru ca acesta ofera o husa din bumbac, ce se detaseaza cu ajutorul unui fermoar, o saltea dintr-un material foarte moale, ce este placut la atingere si chiar si o copertina de soare. Nivelul inalt de confort este dat si de scaunul auto ce are un sistem nou ce capata o capacitate de protectie mare cand vine vorba despre impactul lateral. Aceasta protectie este data de spuma din care esti facut, dar si de centura de siguranta ce are un sistem de prindere bazat pe 3 puncte. El ofera siguranta ce fiecare copil isi doreste atunci cand calatoreste.

Site-urile specializate precum: www.magazinul-mamicilor.ro asteapta cu bucurie intrebarile clientilor.