articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Carti de vizita si increderea acordata clientilor

Carti de vizita si increderea acordata clientilor

🕔07.Jun 2016

 

 

Multi dintre noi suntem pusi in situatia de a ne intalni cu diferite persoane, care au anumite functii importante, iar in urma intalnirii primim deseori carti de vizita. Cu siguranta, in functie de prioritate si de importanta pe care o are acea persoana in viata noastra decidem sa pastram sau nu anumite carti de vizita. Cu toate astea, in momentul in care primim o carte de vizita, atentia se opreste la claritatea textului ales si bineinteles la atractivitatea acesteia. Suntem tentati sa pastram acele carti de vizita care ne atrag intr-un fel atentia. Daca sunteti interesat si dumneavoastra sa colaborati cu o firma de incredere la care sa puteti comanda carti de vizita va recomandam Embo Lux.

Embo Lux – profesionalism si pasiune de peste un deceniu

Firma Embo Lux, cu sediul in Capitala, si-a inceput activitatea in urma cu peste 10 ani si isi desfasoara activitatea in domeniul productiei publicitare pe piata romaneasca. Specialistii acestei companii, de la care puteti comanda inclusiv carti de vizita sunt capabili sa isi surprinda clientii prin determinarea, seriozitatea si priceperea lor. Firma este capabila sa se ridice la nivelul asteptarilor dumneavoastra si sa va ofere cele mai bune produse si servicii de pe piata.

Ce fel de carti de vizita puteti comanda la Embo Lux?

La aceasta firma puteti sa comandati carti de vizita inscriptionate prin printare digitala si prin gravura, in timp ce suportul acestora se poate realiza pe diverse grosimi si culori, in functie de preferintele si necesitatile clientilor. Aceste carti de vizita se pot decupa in orice forma sau dimensiune, de la forme complicate si sofisticate, al forme simple; decupajul se realizeaza cu ajutorul unui laser performant.

Print digital- se foloseste pentru tiraje mici si mijlocii si asigura o calitate excelenta, fiind comandat de computer

Print letterpress- o metoda veche de tiparire, modelul este presat pe un carton special; aceasta metoda asigura autenticitate si eleganta cartilor de vizita

Print in relief- se aplica mai multe straturi de cerneala speciala, folosindu-se o cerneala speciala, care patrunde in structura cartonului, cu ajutorul unei lampi UV. Se poate opta pentru orice culoare la cerneala, aceasta fiind rezistenta si printul greu de indepartat.

Ce alte produse mai gasiti in oferta acestei firme, in afara de carti de vizita?

De la Embo Lux, puteti sa beneficiati si de numeroase alte produse si servicii de inalta calitate, in afara de carti de vizita. Astfel, aici puteti gasi: folio, insigne personalizate, matrite emboss, folio, canturi vopsite, print letterpress, print in relief, stantare etc. In ceea ce priveste preturile, nu aveti de ce sa va ingrijorati, deoarece acestea sunt foarte avantajoase.  Tocmai de aceea, la aceasta firma apeleaza foarte multi clienti, nu numai din Bucuresti, ci si din alte zone ale tarii.

Embo Lux- partenerul dumneavoastra de incredere

In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre aceasta companie, puteti vizita pagina sa web-embolux.ro. De asemenea, pentru a intra in contact cu un reprezentant Embo Lux, aveti la dispozitie doua numere de telefon si o adresa de e-mail. Comandati carti de vizita de la aceasta firma si cu siguranta va veti declara multumiti.

Similar Articles
Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Deficit bugetar record pentru primul semestru de la perioada crizei economice, rectificare de buget negativă

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

 Manichiura scoate în evidență feminitatea, iar dacă vrei să atragi atenția celor din jurul tău

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Firmele care sunt de specialitate si care pun clientilor la dispozitie serviciile specifice de dezinsectie

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

  Materialele publicitare sunt, de cele mai multe ori, cele care asigura continuitatea unei firme, prin

Cani personalizate

Cani personalizate

Pentru majoritatea, ziua incepe la o cafea sau la un ceai la fel de bun.