articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Care sunt lingurite oscilante preferate de catre stiucile din Delta Dunarii?

Care sunt lingurite oscilante preferate de catre stiucile din Delta Dunarii?

🕔11.Jul 2016

 

Ce pescar adevarat, amator sau profesionist, nu viseaza ca macar o data in viata sa ajunga in Delta Dunarii si sa pescuiasca cea mai mare stiuca din cate a vazut vreodata? Daca si tu te afli printre acestia, inarmeaza-te cu lingurite oscilante potrivite si cu multa rabdare, la final nu se poate sa nu iesi victorios!

Despre stiuca si lingurite oscilante

Stiuca este poate cel mai popular si mai cautat peste rapitor, si nu numai de la noi din tara. Aceasta face deliciul pescarilor deoarece are un stil aparte de atac, iar spectacolul pe care-l ofera in timpul drill-ului este inconfundabil.

Cu toate acestea, a localiza si a prinde o stiuca presupune multa indemanare din partea pescarului, acesta trebuie sa investeasca mult efort si cunostinte. De retinut ca intotdeauna o stiuca este mai energica in perioada rece. De ce? Deoarece ceilalti pesti isi ingreuneaza acum metabolismul si devin mult mai usor de prins. Dupa ce vremea se incalzeste, stiuca isi schimba des locul cautand acele zone foarte bine oxigenate.

Una dintre cele mai indicate metode de a prinde o stiuca este sa folosesti lingurite oscilante. Exista lingurite care sa-ti garanteze prinderea stiucii in proportie de 100%? In Delta Dunarii nimeni nu-ti poate garanta acest lucru, deoarece sunt prea multi factori naturali ce te pot impiedica. Cert este ca in Delta Dunarii va trebui in permanenta sa fii in cautarea nalucii ideale, ceea ce face pescuitul mult mai atragator.

Chiar daca nu exista reguli de respectat si retete de succes care sa-ti garanteze prinderea stiucii mult visate, linguritele oscilante sunt cei mai buni prieteni ai tai fara de care nici nu visa sa iesi la pescuit.

Care sunt cele mai bune lingurite oscilante cu care poti prinde stiuci?

Malin Musatescu este un renumit pescar de spinning din Romania si-ti impartaseste secretul sau cand vine vorba despre lingurite oscilante pentru stiuca:

  1. Este o lingurita oscilanta de 22 g, are o grosime de 1 mm si o lungime de 7 cm. Aceasta trebuie jucata cat mai des deasupra substratului sau, dupa o evolutie de cativa metri, poti impune o pauza. In acest mod tu ii lasi timp stiucii sa se apropie cat mai mult de oscilanta si sa o apuce;
  2. Dam Effzet. Aceasta oscilanta are o lungime de 6,5 cm, latimea este de 3 cm si grosimea de 2 mm. Este de recomandat sa folosesti aceasta oscilanta pentru apele adanci, de 5-6 m. Ii dai mici impulsuri stiucii, iar pauzele sa fie cat mai lungi pentru a o tari cat mai aproape de substrat;
  3. Vorbim despre o lingurita oscilanta prevazuta cu 2 ancore. Se foloseste prin pompaje scurte, astfel incat oscilanta este ridicata de pe substrat. Nu uita de pauzele de revenire. Ciclul se reia pana cand prinzi stiuca.

De asemenea, mai poti alege oscilanta Gipo, un model vechi care are o nuanta de “metal coclit” sau atomul nichelat de la Hakuyo.

De unde poti face rost de oscilante pentru stiuca? Din magazinul online Ideal Fishing, un magazin in care oferta variata se imbina cu preturile foarte bune!

Meta Description

Lingurite oscilante, Ideal Fishing, magazin online, pescuit de stiuca, Delta Dunarii, pescari, metode de pescuit.

Similar Articles
O pisica sanatoasa si voioasa, cu o hrana uscata pentru pisici corespunzatoare

O pisica sanatoasa si voioasa, cu o hrana uscata pentru pisici corespunzatoare

Daca doriti ca pisica dvs. sa fie sanatoasa si vesela, activa si plina de viata,

Compania Ideal Fishing asteapta pescarii impatimiti cu oferte de nerefuzat in materie de spinning!

Compania Ideal Fishing asteapta pescarii impatimiti cu oferte de nerefuzat in materie de spinning!

  Multi dintre pescarii amatori dar si cei profesionisti, adora pescuitul sportiv, dar si pescuitul la

Despre jucarii si rolul lor pentru copii

Despre jucarii si rolul lor pentru copii

  Despre jucarii putem spune ca joaca un rol deosebit de esential in dezvoltarea copilului si,

Pentru o prada buna comandati naluci artificiale rapitor de la Ideal Fishing

Pentru o prada buna comandati naluci artificiale rapitor de la Ideal Fishing

  Orice impatimit al pescuitului poate confirma faptul ca nu se compara nimic cu un moment

De unde cumparam carucioare copii?

De unde cumparam carucioare copii?

Pe piata de specialitate si in magazine, inclusiv in cele online se gaseste o gama