articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Care sunt conditiile contractuale de inchiriere a unei masini de la Divieto?

Care sunt conditiile contractuale de inchiriere a unei masini de la Divieto?

🕔27.Jan 2014

De ce apeleaza lumea la serviciul de inchirieri autoturisme? Raspunsul este unul cat se poate de simplu. Deoarece are nevoie! Pana la urma, la baza oricarui serviciu aparut pe piata sta o nevoie generala a oamenilor de a beneficia de un mic ajutor din partea unor firme specializate in acel domeniu. Daca nu ar exista nevoia si cererea, cu siguranta ca nu ar exista nici oferta.

In acest sens, putem spune ca si in Romania au luat nastere foarte multe companii care pun la dispozitia clientilor servicii de inchirieri autoturisme, fie ca este vorba despre marci autohtone sau masini importante din strainatate. Preturile difera, dar si conditiile contractuale de inchiriere difera si ele de la o firma la alta.

Pentru timisoreni si nu numai, caci pana la urma vorbim despre inchirierea unei masini in toata Romania, Divieto pune la bataie un parc auto format din masini marca Logan sau Renault. Ambele modele sunt masini bune si prezinta o multime de avantaje pentru cel care doreste sa le inchirieze. Dar inainte de a face pasul decisiv, ar fi bine sa cunosti si care sunt conditiile pe care Divieto le-a stabilit atunci cand iti pune pe mana o masina din propria-i flota auto.

Top 9 conditii contractuale de la Divieto

Pentru a putea inchiria o masina de la Divieto esti obligat sa cunosti conditiile contractuale pe care Divieto le impune, sa le confirmi si, nu in cele din urma, sa le indeplinesti cu atentie:

1. Varsta. Varsta minima pentru a putea inchiria o masina de la Divieto este de 21 de ani. In mod logic, trebuie sa posezi si carnet de conducere adecvat, permisul trebuie sa fie valid, iar vechimea in campul “muncii” sa fie mai mare de 1 an.

2. Tariful. Toate tarifele pe care Divieto le practica sunt exprimate in euro. Ele contin TVA, dar si CASCO si asigurarile obligatorii. Amenzile, taxele de parcare sau de aeroport sunt suportate de propriul tau buzunar.

3. Pretul si modalitatea de plata. Plata se face in numerar sau printr-un ordin de plata la Banca Transilvania Timisoara. Desi preturile sunt afisate in euro, plata se va face in lei, la cursul zilei.

4. Livrarea si predarea masinii. Poti veni tu la sediul firmei sa iei sau sa predai masina sau poti chema echipa sa ti-o aduca sau sa ti-o ridice, oriunde in Timisoara sau in tara. Pentru deplasari in afara orasului se percepe o taxa extra. Esti obligat sa respecti data si ora de restituire a autoturismului, altfel Divieto poate suna la Politie.

5. Garantia. In functie de marca masinii, garantia poate varia intre 200 si 300 de euro. Daca predai masina in perfecta stare de functionare, garantia iti va fi returnata in intregime.

6. Carburantul. La livrare primesti rezervorul plin, la predare acesta trebuie sa fie la fel. Pentru restul plinurilor va trebui sa te ocupi tu personal din banii proprii.

7. Utilizarea masinii. Esti obligat sa respecti regulile de circulatie, sa ai grija de masina si sa nu depasesti maxim 300 de km/zi. Fiecare km parcurs in plus va fi taxat separat.

8. Asigurari si accidente. Divieto iti preda o masina in perfecta stare de functionare, cu toate taxele si asigurarile la zi. In cazul in care se intampla un accident esti obligat sa-l anunti la Politie.

9. Litigii. Se doreste abordarea unei cai amiabile in orice problema ivita. Daca partile nu cad de comun acord, litigiul va fi solutionat de catre instantele competente ale jurisdictiei din Timisoara.

Daca vrei sa ai parte de servicii de calitate, alege inchirieri auto Timisoara Divieto. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Divieto? Suna la numarul 0256-281.614, 0728-129.711 si 0744-772.324 sau trimite un e-mail pe adresa divieto@divietotm.ro.

Articol oferit de 2biz.ro.

Similar Articles
În Coreea de Sud procesul de trecere la transport electric și autonom este grăbit

În Coreea de Sud procesul de trecere la transport electric și autonom este grăbit

Coreea de Sud a dezvăluit planurile pentru a grăbi adoptarea mașinilor electrice, a celor care

Transport personal Ilfov

Transport personal Ilfov

Transportul international al persoanelor este activitatea principala prestata de catre firmele de transport personal in

Rent a car in Bucuresti, la pret mic sa chefuiesti

Rent a car in Bucuresti, la pret mic sa chefuiesti

Rent a car in Bucuresti va pune la dispozitie diferite modele de masini cu confort

Elevator service de la Tomax Prest

Elevator service de la Tomax Prest

  Cu ajutorul echipei noastre de profesionisti reusim inca de la inceputul activitatii noastre sa oferim

De ce ajung masinile in unitatea noastra de service auto Ilfov Maryx Com?

De ce ajung masinile in unitatea noastra de service auto Ilfov Maryx Com?

O masina “sanatoasa” este una care poate oferi si siguranta dumneavoastra si celor dragi. Stim