articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Caracteristici de baza ale platformelor de marfa

Caracteristici de baza ale platformelor de marfa

🕔02.Nov 2016

In cadrul pietei de specialitate pe care o au firmele ce executa si care intretin prin intermediul serviilor platformele de marfa se executa lucrari de acest gen.

Companiile care sunt specializate pot sa fie vizitate de catre potentialii clienti chiar si online, iar unul dintre aceste site-uri este www.toptotal.ro .

O astfel de platforma pentru folosita ridicare e proiectată mai ales la ridicarea materialelor ce au greutatea între 500 maxim 6000 kg.

Instalarea acestei platforme se face în cadrul interiorului puţurilor ce au niste pereţi rezistenţi. Se face usor instalarea lor si asta pentru ca instalaţia electrică a acestora se livreaza catre cei care fabrica platforme ce sunt gata preasamblate.

In mod opţional, tuturor clientilor le este oferit un sistem specific de renivelare automată cu care platforma va rămâne la acelaşi nivel în timpul descarcarii si deasemeni al încărcării.

Pentru lucrul acestor platforme de marfa este important sa se asigure pardoseala antiderapantă si in acelasi timp bariere pentru asigurarea încărcăturii.

Produsele si deasemeni service-ul platformelor de marfa este asigurat de toti specialistii prin respectarea directivelor europene si al normelor din cadrul legislatiei in vigoare.

Caracteristicile platformelor de tip mini lifts

Platformele acestea de ridicare sunt in mod special proiectate ca sa ridice materiale avand o greutate cuprinsa între 100 si 500 kg.

Instalarea platformelor se face intotdeauna în interiorul unui puţ care are pereţi rezistenţi si este asigurat de catre beneficiar.

Acţionarea este facuta in mod hidraulic, avand un piston unic, ce are tracţiune indirectă. Au o tensiune de comandă de 24Vcc, motorul trifazat avand 230/400 Vca ori este monofazat avand 230Vca.

Tipuri ale platformelor

Platformele verticale reprezinta o alternativa economica si deasemeni eficienta in ceea ce privesc  ascensoarele.

Un astfel de tip de platforme e conceput pentru utilizarea cu mare usurinta de catre persoanele în vârsta sau de catre persoanele ce au handicapuri. Astfel de platforme ocupa spatiu destul de redus iar acesta nu solicita niste transformari serioase în cadrul structurii cladirilor sau al lucrarilor de constructie care sunt adiacente.

Platforma ce e înclinata pentru a obtine o scara dreapta este o solutie ideala pentru oferirea accesibilitatii persoanelor care se deplaseaza mai ales în niste scaune cu rotile, in cadrul platformelor ce sunt utilizate la n interior si deasemeni la exteriorul cladirilor.

Transportul de scaune pe nite scari rulante electrice e asigurat in principal de capacitatea platformei care va sustine in cazul acsrta pâna la maxim 300 kg.

Platforma verticala este utila la resedintele ce sunt construite ca sa fie utile persoanelor ce sunt în vârsta sau in cazul persoanelor cu dizabilitati.

O astfel de platforma e utilizabila atat în interior cat si în exterior, fiind considerata o platforma solida, ce este capabila sa suporte trafic intens. Acest service al platformelor de marfa e asigurat in principal de catre aceeasi specialisti ce-l asigura si in cazul platformelor verticale, fara ca un astfel de service sa necesite efort deosebit si la fel întretinerea acesteia.

Tipul acseta de platforma stabileste un nou standard în privinta lifturilor utilizate in cadrul resedintelor ce au acele scaune cu rotile.