articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Capcane UV de la Ekommerce Est!

Capcane UV de la Ekommerce Est!

🕔11.Dec 2014

eca9d8970ea00361fbacb1743cee0aa1Pentru cei care sunt in cautarea unor capcane UV pentru diferite insecte, compania Ekommerce Est ofera o serie variata de astfel de produse. Compania iti ofera confortul, linistea si curatenia de care ai nevoie in casa ta. Indiferent ca vrei sa inlaturi muste, tantari sau alte insecte zburatoare, aceste capcane UV sunt eficiente in toate cazurile si iti stau la dispozitie prin intermediul firmei Ekommerce Est. Consulta oferta companiei Ekommerce Est si comanda capcane UV de calitate, la preturi dintre cele mai competitive.

Personlul firmei iti poate oferi informatii complete despre fiecare produs in parte, astfel ca vei putea sa alegi doar ce este mai bun pentru tine. Eficienta acestor capcane este garantata si asigura conditii optime de igiena atat pentru casa ta, cat si pentru afacerea pe care o detii. Destinate atat persoanelor fizice, cat si celor juridice din sectorul alimentar sau Horeca, capcanele ofera o igiena corespunzatoare, cat si posibilitatea de a scapa de disconforul si zgomotul cauzat de aceste mici vietuitoare. Pe langa capcanele UV vei gasi in cadrul magazinului si accesorii pentru capcane UV.

De ce sa optezi pentru capcane UV?

In primul rand, deoarece acestea sunt mult mai eficiente decat alte tipuri de capcane, iar varietatea de produse comercializate iti ofera garantia gasirii pe cele de care ai nevoie. Societatea ofera mai multe modele de capcane UV care pot fi prevazute cu placa adeziva sau grila electrica, alcatuita din tuburi actinice. Avand o carcasa realizata din otel vopsit sau inox, aceste capcane UV sunt extrem de practice si eficiente pentru inlaturarea insectelor de orice fel. Produsele comercializate sunt nu numai utile in lupta cu insectele zburatoare, dar si estetice gratie unui design simplu caracteristic. Montarea acestor capcane UV este facila astfel ca se pot pozitiona pe suprafata peretilor sau a tavanului, in diferite pozitii in functie de preferinte. Ele se fixeaza cu holsuruburi si dibluri.

Capcanele UV sunt disponibile in mai multe dimensiuni, iar varietatea modelelor disponibile reprezinta garantia gasirii pe cel mai potrivit pentru tine. Oferite spre vanzare la preturi competitive, produsele Ekommerce Est sunt furnizate de compania Ekommerce din Italia, calitatea si eficienta acestora fiind garantata de producator. Reprezentantii companiei iti stau la dispozitie cu sfaturi si sugestii utile pentru efectuarea celor mai inspirate alegeri. Produsele de acest gen se pot instala atat in spatii rezidentiale, cat si pe terase, fiind un real ajutor pentru cei care petrec timpul la terasa in timpul verii. Modelele oferite sunt capabile sa satisfaca cele mai exigente cerinte in materie de eficienta, calitate, design si siguranta in functionare.

Despre Ekommerce Est!

Ekommerce Est promoveaza produse sigure, ecologice, oferite spre vanzare la un raport bun calitate-pret. Produsele sunt renumite pentru eficienta pe care o dau dovada in lupta cu insectele si rozatoarele. Ekommerce Est din Bacau este o societate care ofera solutii in materie de servicii DDD, si anume deratizare, dezinfectie si dezinsectie. Solutiile oferite se traduc prin produse, echipamente si accesorii utilizate in cadrul operatiunilor mentionate. Produsele din stocul firmei sunt alese intotdeauna dupa cele mai exigente criterii.

Datele de contact ale firmei Ekommerce Est

Adresa firmei: Calea Republicii, Nr. 157C, Bacau

Telefon: 0724 296 736

Email: info@ekommerce.ro

Similar Articles
O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O minoră în vârstă de 12 ani din Lipova, județul Arad, în timp ce trecea

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

Pe data de 22 octombrie, pompierii au fost alertați cu privire la producerea unui incident,

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Noi, femeile, știm că pentru a avea o viață cu adevărat împlinită și relaxată, trebuie

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

În după amiaza zilei de luni un bărbat din California a anunțat la o secție

Un nou antibiotic a fost descoperit

Un nou antibiotic a fost descoperit

Tot mai multe bacterii devin rezistente la antibiotice, descoperirea unor noi antibiotice ar fi benefică