articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Cani personalizate – dalimpromo.ro

Cani personalizate – dalimpromo.ro

🕔19.Feb 2016

Apartenenta  la o tara, un popor, grup etnic sau comunitate se face nu numai prin infatisare, limba sau traditii, ci si prin obiectele folosite atat in activitatile de zi cu zi cat si la evenimente deosebite. Multe dintre acestea au devenit brand-uri de tara, precum lingurile de lemn din Romania, kilt-urile in Scotia sau halbele de bere in Germania sau Austria, fiind comercializate cu asiduitate de vanzatorii de suveniruri.

Astfel, unul dintre cele mai folosite obiecte in viata de zi cu zi a devenit tinta multor firme si companii pentru a deveni un mijloc de reclama, prin inscriptionarea logo-ului sau imaginii care le reprezinta, si anume cani personalizate.

Avantajul  oferirii unei cani personalizate

Studii de marketing denota ca un produs promotional este folosit cel putin sase luni. Prin alegerea promovarii companiei prin inscriptionarea siglei pe cani personalizate, timpul de folosire poate creste foarte mult, existand sansele sa ajunga chiar la ani. Este stiut faptul ca oamenii se ataseaza usor de obiectele personale, acordandu-le uneori o mare valoare sentimentala, iar o cana este un obiect indispensabil, pe care toata lumea il foloseste. Astfel, reclama firmei poate ramane vizibila si in centrul atentiei pentru mult timp.

Metode de personalizare

Una dintre metodele de personalizare a canilor este gravura cu laser, prin care un fascicul laser inscriptioneaza cu mare precizie imaginile sau mesajele dorite. O alternativa este gravura mecanica, pentru realizarea careia se foloseste un diamant. Oricare dintre cele doua metode este aleasa pentru cani personalizate, rezultatul este unul de mare clasa.

O metoda de personalizare folosita frecvent este sublimarea, un procedeu de personalizare a suprafetelor curbate cu imagini multicolore, de calitate exceptionala, care rezista timp indelungat.  Acest lucru presupune transferul iamginii pe o suprafata imprimata digital (hartie speciala imprimata cu cerneala de sublimare) si transferul ulterior al acesteia pe cana, folosind presiunea si temperatura potrivite. Pentru un rezultat durabil, este necesara folosirea cernelei de sublimare originale si a hartiei de transfer de buna calitate.

Varietatea canilor personalizate este si ea foarte mare, plecand de la cele de sticla (simpla sau termorezistenta), ceramica, portelan pana la cele din plastic sau metal. O alegere cu un mare impact o au canile termosensibile care isi schimba culoarea cand creste temperatura, astfel incat odata cu placerea savurarii unei cafele aromate sau a unui ceai fierbinte, apare de fiecare data, ca o revelatie, reclama companiei. De asemenea, daca forma sau dimensiunea nu se grupeaza intr-o varietate foarte mare, acest lucru este compensat de gama de culori si nuante, care se gasesc in combinatii de tot felul: cani albe cu interior si toarta colorate, cani albe cu toarta si marginea colorata, cani colorate doar in interior sau in exterior, cani colorate intr-o nuanta in exterior si in alta in interior, cani cu toarta reprezentata de diverse forme si multe altele.

Odata cu procesul de personalizare, canile se transforma din simple obiecte de vesela in ambasadori ai companiei dumneavoastra, asa incat pentru alegerea unor cani personalizate care sa va reprezinte cat mai bine, vizitati site-ul Www.dalimpromo.Ro si nu veti regreta.

Similar Articles
Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Deficit bugetar record pentru primul semestru de la perioada crizei economice, rectificare de buget negativă

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

 Manichiura scoate în evidență feminitatea, iar dacă vrei să atragi atenția celor din jurul tău

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Firmele care sunt de specialitate si care pun clientilor la dispozitie serviciile specifice de dezinsectie

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

  Materialele publicitare sunt, de cele mai multe ori, cele care asigura continuitatea unei firme, prin

Cani personalizate

Cani personalizate

Pentru majoritatea, ziua incepe la o cafea sau la un ceai la fel de bun.