articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Cand copilul isi pierde busola

Cand copilul isi pierde busola

🕔03.Apr 2015

,,Cum s-a produs un asemenea necaz? Oare unde am gresit ca parinte? De ce nu mai exista comunicare si unde a disparut copilul acela dragalas care ma iubea? Acum sta cu prietenii dubiosi si nu mai stim nimic de el”. Cam asa suna rugamintile unor parinti disperati care nu mai stiu incotro sa o apuce pentru a afla niste informatii pe care in mod normal ar trebui sa le stie.

Iar politia nu se angajeaza in astfel de misiuni de urmarire a copiilor pentru a le raporta parintilor ce fac acestia cand nu sunt vazuti si care e viata lor secreta. Atunci, o solutie la indemana este aceea de a apela la un detectiv particular pentru ca sa ii urmareasca si sa se vada un pic despre ce este vorba si ce masuri se pot lua pentru a aduce copilul pe calea cea buna.

Internetul este impanzit de tot felul de anunturi, site-uri care promoveaza detectivi particulari si de multe ori avem de-a face cu escroci care vor doar sa puna mana pe bani iar cazul ramane in aer sau e rezolvat partial pentru ca se solicita costuri suplimentare.

In orice caz, pentru a putea fi siguri ca evitam sa avem de-a face cu un detectiv particular escroc, putem gasi pe site-ul politiei lista cu cabinetele de detectivi particulari pentru fiecare oras in parte si putem fi siguri ca acolo gasim numai cabinete de detectivi particulari autorizate de politie. Lista poate fi consultata si pe ea se vor regasi toate datele de identificare a societatilor. In plus, inainte de a se pune in vigoare contractul de prestari servicii firmele pot fi verificate si in cazul in care apare ceva dubios se poate face sesizare.

Cazurile cu copii care reprezinta o problema pentru parintii lor nu este ceva nou pentru un detectiv particular. Am avut ocazia de a discuta cu un detectiv particular si spunea ca nu se mai mira deloc de ceea ce se intampla in timpul pauzelor la scoala in bai sau pe strada atunci cand nu sunt supravegheati. Tot ce este nevoie pentru a duce un copil pe calea cea rea este un anturaj prost si o influenta pe masura. Copii sunt vulnerabili si naivi si este foarte usor sa cada in cealalta extrema. Acest detectiv particular a spus ca de-a lungul anilor a fost martorul a zeci de cazuri care aveau toate la baza acelasi sistem: un copil care doreste sa se integreze in cercurile pe care le considera benefice pentru viata lui sociala. Dar pentru ca sa se integreze si sa fie acceptat de o asemenea gasca trebuie sa dovedeasca faptul ca este la fel ca ei si sa se apuce de fumat, chiulit de la scoala sau chiar de droguri. Parintii in general afirma ca nu le dau bani copiilor dar totusi isi permit cate un pachet de tigari sau chiar sa achizitioneze droguri. Detectivii particulari afirma ca totusi unul dintre parinti este veriga slaba si chiar daca unul refuza sa le dea bani celalalt nu se indura sa nu ii dea pentru a-si cumpara ceva.

Ca parinti tot timpul trebuie sa fim atenti la ce se petrece cu copii nostri si daca totusi trebuie sa apelim la un detectiv particular totusi e bine sa facem o cercetare legata de firma pe care o reprezinta.

Similar Articles
Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Deficit bugetar record pentru primul semestru de la perioada crizei economice, rectificare de buget negativă

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

 Manichiura scoate în evidență feminitatea, iar dacă vrei să atragi atenția celor din jurul tău

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Firmele care sunt de specialitate si care pun clientilor la dispozitie serviciile specifice de dezinsectie

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

  Materialele publicitare sunt, de cele mai multe ori, cele care asigura continuitatea unei firme, prin

Cani personalizate

Cani personalizate

Pentru majoritatea, ziua incepe la o cafea sau la un ceai la fel de bun.