articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Camine de batrani private – Sky Angel o alegere sigura

Camine de batrani private – Sky Angel o alegere sigura

🕔19.Feb 2016

Cele mai bune si mai sigure camine de batrani private care sa va ofere cele mai optime solutii. Sky Angel este o companie profesionista care ofera cele mai bune servicii.

Camine de batrani private – Sky Angel.

Camine de batrani private care intotdeauna au dat dovada de profesionalism si servicii impecabile. Sky Angel este extrem de aproape de Bucuresti , la doar 15 km de Bucuresti mai exact pe strada Principala numrul 299 , comuna Adunatii Copaceni.Puteti lua legatura cu unul dintre angajatii companiei sunand la numarul de telefon afisat pe site sau sa trimiteti un mail pe adresa acestora.

Sky Angel este cea mai buna si mai sigura companie de acest domeniu, aici veti avea rezultatele mult dorite. Camine de batrani private care sa garanteze servicii optime pentru toate persoanele cazate. O alegere extraordinar de buna si de satisfacatoare pentru persoana draga dumneavoastra. Este incredibil cat de mult conteaza mediul inconjurator pentru o persoana invarsta care isi doreste confort si relxare.

Camine de batrani private extrem de profesionale.

Sky Angel este unul dintre acele camine de batrani care intotdeauna si-a castigat clientela datorita profesionalitatii de care a dat dovada. Pachetul standar al companiei este la doar 1800 lei pe luna si include : medic generalist, asistenta medicala non stop, 24 de ore din 24, masa asigurata : mic dejun, pranz, cina plus doua gustari, cazare pe o anumita perioada, camera complet mobilata si dotat cu televizor, internet si telefon.

Deasemenea daca sunteti o familie aveti posibilitatea de a opta pentru cazare in garsoniera de lux cu grup sanitar propriu. Deasemenea daca doriti servicii mai multe puteti sa le solicitati angajatiilor companiei dar asta inseamna costuri suplimentare. Doateile cladirii sunt careme saptioase si complet mobilate, gradina cu legume, livada cu pomi fructiferi, asistenta permanenta. In plus toate camerele au vedere spre Casa Poporului, aici persoana draga dumneavoastra se va simti extraordinar de bine si de relaxata.

O sa va convingeti si singur de asta in momentul in care o sa o vedeti atat de fericita. Perosnalul angajat au intotdeaun grija sa ii faca pe acestia sa se simta ca acasa si sa fie degajati.

Sky Angel cele mai sigure camine de batrani private.

Sky Angel este o alegere sigura pentru orice persoana care isi doreste stil si confort. Aceste camine de batrani sunt special construite pentru a oferi confort si o viata linistita oricarei persoane. Cea mai optima solutie pentru orice batran care isi doreste sa fie in siguranta. Cladirea este amplasata foarte bine si camerele sunt extrem de spatioase si complet mobilate.

In plus aici veti putea lega prietenii cu persoane de-o varsta cu dumneavoastra si care au aceleasi interese. Deasemenea in acest camin veti gasi multa intelegere si respect de la personalul companiei. Camerele de vederi pe care compania le are amplasate in interior cladirii nu fac decat sa ajute la o supraveghere atenta a tuturor persoanelor. Deasemenea daca doriti puteti opta si pentru servicii de cosmetica si intretinere dar si de ingrijire si curatenie.

 

Similar Articles
Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Deficit bugetar record pentru primul semestru de la perioada crizei economice, rectificare de buget negativă

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

 Manichiura scoate în evidență feminitatea, iar dacă vrei să atragi atenția celor din jurul tău

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Firmele care sunt de specialitate si care pun clientilor la dispozitie serviciile specifice de dezinsectie

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

  Materialele publicitare sunt, de cele mai multe ori, cele care asigura continuitatea unei firme, prin

Cani personalizate

Cani personalizate

Pentru majoritatea, ziua incepe la o cafea sau la un ceai la fel de bun.