articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Cami Comexim- Colectare deseuri reciclabile!

Cami Comexim- Colectare deseuri reciclabile!

🕔10.May 2016

 

Cu o experienta de peste 10 ani pe piata de profil, compania Cami Comexim are ca principal domeniu de activitate, reciclarea hartiei, a cartonului si a maselor plastice.

In prezent, deseurile au inceput sa reprezinte o problema  tot mai mare, atat pentru clientii fizici cat si pentru persoanele juridice ( firme). Astfel, sunt foarte multe probleme cauzate de acumularea deseurilor non-degradabile, precum: sticla, plasticul si cele electrice.

CamiComexim din Bucuresti isi intampina clientii  care isi doresc sa participe la protejarea mediului inconjurator cu serviciul de colectare deseuri reciclabile.  Pe langa colectare deseuri reciclabile, Cami Comexim mai dispune si de alte servicii precum: colectare hartie, colectare carton, colectare folie plastic, colectare fier vechi, colectare tabla, colectare peturi, colectare plastic, cupru, aluminiu etc. In cadrul acestei companii se afla o echipa tanara, dinamica si specializata care pune la dispozitia personelor fizice cat si juridice servicii de preluare, procesare dar si valorificare deseuri.

Asa cum am mai mentionat, serviciul de colectare deseuri reciclabile se adreseaza tuturor persoanelor, atat celor fizice cat si firmelor. Aici putem vorbi despre deseuri ca: hartie, carton sau deseurile din masa plastica. Acestea sunt cele mai utilizate produse de catre persoanele din tara noastra.

De ce sa apelezi la Cami Comexim pentru colectare deseuri reciclabile?

In toti acesti ani, Cami Comexim a dat dovada de seriozitate si promptitudine, ajung in prezent sa fie cea mai cautata companie in domeniu colectarii deseurilor reciclabile.

Este cunoscut faptul ca, hartia si cartonul prezinta numeroase posibilitati de refolosire. Foarte multe persoane realizeaza din carton diferite obiecte, insa pentru acest lucru, acestea au nevoie de un numar mai mare de cartoane.

Colectarea deseurilor la timp este foarte importanta, deoarece in acest fel contribuim la un mediu inconjurator mai curat.

Serviciile companiei Cami Comexim se adreseaza atat scolilor, cladirilor de birouri si asociatilor de proprietari care organizeaza campanii de colectare a deseurilor reciclabile care se gasesc in locuintele locatarilor.

Ai nevoie de o companie serioasa care sa-ti ofere serviciul colectare deseuri reciclabile la cele mai avantajoase preturi? Cami Comexim este alegerea perfecta!

Esti in cautarea unui centru de colectare deseuri reciclabile? Apeleaza cu incredere la Cami Comexim!

Compania din Bucuresti, Cami Comexim, detine toate autorizatiile necesare pentru prestarea serviciul de colectare deseuri reciclabile, pe intreg teritoriul Romaniei. In maxim 48 de ore de la comanda, Cami Comexim se va deplasa direct la domiciliu tau, pentru a colecta deseurile de care vrei sa scapi. Cantitatea de deseuri trebuie sa depaseasca 500 de kg. Asadar, in cazul in care vrei sa te debarasezi de un volum mare de deseuri reciclabile, Cami Comexim se va ocupa in totalitate de aceste aspecte.

Deseurile reciclabile ridicate vor fi supuse proceselor de valorificare. Atat transportul, cat si ridicarea produselor se va realiza de catre un personal calificat, atestat si experimentat, in autovehicule ori autospeciale, in cele mai prompte conditii.

Pentru mai multe informatii suplimentare despre colectare deseuri reciclabile, acceseaza pagina web www.reciclare-hartie.ro sau contacteaza direct reprezentantii-  021 269 42 00/  0722 62 72 88. Acestia vor raspunde in cel mai scurt timp posibil, oricarei solicitari venite din partea oricarui client.

Cami Comexim se dovedeste a fi un partener de incredere pentru personele care aleg sa sustina campaniile de protejare a mediului inconjurator, debarasandu-se de deseurile reciclabile intr-un mod responsabil.

Similar Articles
Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Deficit bugetar record pentru primul semestru de la perioada crizei economice, rectificare de buget negativă

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

 Manichiura scoate în evidență feminitatea, iar dacă vrei să atragi atenția celor din jurul tău

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Firmele care sunt de specialitate si care pun clientilor la dispozitie serviciile specifice de dezinsectie

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

  Materialele publicitare sunt, de cele mai multe ori, cele care asigura continuitatea unei firme, prin

Cani personalizate

Cani personalizate

Pentru majoritatea, ziua incepe la o cafea sau la un ceai la fel de bun.