articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Calendarul personalizat de birou – tip agenda

Calendarul personalizat de birou – tip agenda

🕔11.Apr 2016

Datorita formei speciale pe care o poate avea un astfel de calendar, pliabil, avand dimensiunele de  29,7 x 10 cm, calendarul de birou de tip agenda este un calendar ce se potriveste la orice birou, fie el de acasa sau de la serviciu. In plus, calendarul ofera suficient spatiu pentru a se nota orice eveniment importante. Realizarea unui calendar de birou – agenda se poate face deasemeni cu ajutorul unui editor online sau cu ajutorul software-ului de comanda gratuit de la Cewe, spre exemplu.

Pot fi surprinse persoanele dragi folosind acest calendar unic facut intr-o forma speciala si asta in orice perioada din an si asta pentru ca  prima luna se poate selecta dupa preferinta.

Dimensiunile calendarului pot sa varieze intre 29,7 × 10 cm – in forma pliata si 29,7 × 20,0 cm in forma deschisa.

Materialul din care poate fi fabricat un astfel de calendar personalizat, de birou este hartia avand o grosime de 250 g/m².

Calendarul are 12 pagini calendaristice la care este inclusa si coperta, cu spirale.

Avantaje pe care le puteti avea daca aveti un astfel de calendar personalizat sunt acelea ca se poate selecta atat anul cat si prima luna, dupa preferinta dar si faptul ca exista numeroase modele si sabloane stilistice.

Termenul de prelucrare si de livrare al calendarului de birou este de 7 zile lucratoare.

Calendar de birou pliabil

Datorita formatului special pe care-l are un calendar de birou pliabil el poate sa fie expus adica sta mereu stabil pe masa, fie acasa fie la birou. Fotografiile preferate sunt intotdeauna in atentia posesorului calendarului.

Prin suporul multiplelor elemente de design care sunt descarcabile si al sabloanelor speciale ce sunt la dispozitia clientilor, se poate personaliza dupa cum doreste orice client un calendar unic ce poate fi deosebit de atractiv.

Avantajul pe care-l prezinta selectia anului si a lunii de inceput, da posibilitatea de a putea face comanda pentru un calendar personalizat de birou indiferent de perioada anului. Astfel poate sa fie  un cadou potrivit pe intreg parcursul anului.

Calendarele decorative de birou

Atunci and clientul doreste sa vizualizeze fotografiile preferate in fiecare zi, acest lucru poate sa fie foarte simplu de realizat cu ajutorul acestui calendar decorativ pentru birou, avand un format de 13 x 14,5 cm.  O hartie fotografica care are o inalta calitate o sa ofere un aspect extrem de elegant calendarului si chiar daca e vorba despre birou, despre o  decoratiune din propria locuinta sau de un cadou, produsul va atinge in mod sigur efectul dorit.

Paginile unui calendar decorativ de birou pot fi asezate in suport argintiu foarte atractiv iar luna si anul de inceput se pot alege aleatoriu, dupa bunul plac al clientului.

Dimensiunile acestui calendar sunt de 13,0 × 14,5 cm, iar materialul de fabricatie o reprezinta hartia fotografica lucioasa.

Calendarul poate avea 12 file plus pagina de titlu si un suport argintiu decorativ.

Avantajele personalizarii calendarelor decorative de birou

Un avantaj il reprezinta faptul ca pot fi selectate anul prima de inceput, dupa preferinta dar si faptul ca poate avea diverse sabloane calendaristice.

Ca si termen de livrare al unui astfel de calendar, 7 zile lucratoare sunt de regula suficiente pentru orice producator.

Mai multe informatii pe www.DalimPromo.ro.

Similar Articles
Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Deficit bugetar record pentru primul semestru de la perioada crizei economice, rectificare de buget negativă

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

 Manichiura scoate în evidență feminitatea, iar dacă vrei să atragi atenția celor din jurul tău

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Firmele care sunt de specialitate si care pun clientilor la dispozitie serviciile specifice de dezinsectie

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

  Materialele publicitare sunt, de cele mai multe ori, cele care asigura continuitatea unei firme, prin

Cani personalizate

Cani personalizate

Pentru majoritatea, ziua incepe la o cafea sau la un ceai la fel de bun.