articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Cadouri nunta: bani in plic sau obiecte

Cadouri nunta: bani in plic sau obiecte

🕔05.Dec 2014

Uniunea dintre doua persoane care ne sunt dragi, fie ca ne sunt prieteni, fie ca una dintre ele face parte din familie, este un eveniment pe care nimeni nu vrea sa-l rateze. Ca eveniment unic, dorinta fiecarui participant este de a face mirilor cadouri nunta unice, fapt destul de dificil de indeplinit. Daca nu cu mult timp in urma darul de nunta era universal si ambalat intr-un simplu plic, in ziua de astazi, multi tineri vor sa dea o alta valenta acestui moment din viata lor si sa-i schimbe nuanta de afacere. Insa, sunt cazuri in care cadoul perfect oferit mirilor raman tot banii, mai ales cand tinerii casatoriti urmeaza sa-si construiasca o viata pornind de la zero sau de undeva pe acolo.

Cadouri nunta, obiecte necesare intr-o casnicie 

Daca proaspetii insuratei si-au exprimat clar dorinta de a renunta la traditia plicului cu bani, invitatii trebuie sa se orienteze spre alte moduri de a-si manifesta bucuria si intentia de a-i ajuta pe miri sa porneasca in viata impreuna, in conditii de indestulare. Pentru a alege cele mai potrivite cadouri nunta online, in functie de rangul pe care il aveti in relatia cu tinerii care tocmai se casatoresc, va puteti gandi la nevoile pe care le poate avea o tanara familie. Desigur, acest lucru depinde si de posibilitatile financiare de care dispuneti, dar si de imaginatia fiecaruia. Obiectele electrocasnice reprezinta calea cea mai usoara pentru a face un dar in cadrul unui eveniment ca atare. Riscul este ca multi alti participanti sa ofere aceleasi obiecte, iar mirii sa se trezeasca ca au cinci cuptoare cu microunde, dar nicio masina de spalat de exemplu.

Nasii pot oferi cadouri nunta pretioase, daca finantele le permit

Daca sunteti nasi la nunta respectiva, mai ales daca aveti dare de mana, puteti oferi cadouri mai costisitoare, cum ar fi o excursie intr-un loc exotic sau un obiect de arta scump, un tablou sau o sculptura, opera unui artist celebru. In situatia in care mirii sunt cu adevarat iubitori de arta, vor aprecia gestul dumneavoastra ca pe unul extrem de generos si plin de sensibilitate. Ca sa nu mai vorbim de cadourile extrem de costisitoare, cum ar fi o casa sau o masina. Insa acestea nu sunt la indemana oricui, iar cine se indreapta spre oferirea unui asemenea dar nu are nevoie de idei, deoarece stie exact ce are de facut.

Bijuteriile raman o varianta viabila ca si cadouri nunta

In cazul in care nu v-ati decis ce cadouri nunta din magazinul online www.casutacucadouri.ro sa achizitionati pentru evenimentul la care urmeaza sa participati, puteti merge pe varianta bijuteriilor. Mai ales daca acestea sunt create din metale pretioase, care niciodata nu se vor devaloriza. In acest caz, trebuie sa va orientati spre doua obiecte, atat pentru mire, cat si pentru mireasa. Puteti cumpara o pereche de butoni scumpi pentru el si o bratara deosebita pentru ea, sau o pereche de cercei ori un colier. Important este ca bijuteriile sa fie din materiale pretioase, foarte frumos lucrate.

Similar Articles
O pisica sanatoasa si voioasa, cu o hrana uscata pentru pisici corespunzatoare

O pisica sanatoasa si voioasa, cu o hrana uscata pentru pisici corespunzatoare

Daca doriti ca pisica dvs. sa fie sanatoasa si vesela, activa si plina de viata,

Compania Ideal Fishing asteapta pescarii impatimiti cu oferte de nerefuzat in materie de spinning!

Compania Ideal Fishing asteapta pescarii impatimiti cu oferte de nerefuzat in materie de spinning!

  Multi dintre pescarii amatori dar si cei profesionisti, adora pescuitul sportiv, dar si pescuitul la

Care sunt lingurite oscilante preferate de catre stiucile din Delta Dunarii?

Care sunt lingurite oscilante preferate de catre stiucile din Delta Dunarii?

  Ce pescar adevarat, amator sau profesionist, nu viseaza ca macar o data in viata sa

Despre jucarii si rolul lor pentru copii

Despre jucarii si rolul lor pentru copii

  Despre jucarii putem spune ca joaca un rol deosebit de esential in dezvoltarea copilului si,

Pentru o prada buna comandati naluci artificiale rapitor de la Ideal Fishing

Pentru o prada buna comandati naluci artificiale rapitor de la Ideal Fishing

  Orice impatimit al pescuitului poate confirma faptul ca nu se compara nimic cu un moment