articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Cadastru-Solutii premium oferite de Euro Quality Test

Cadastru-Solutii premium oferite de Euro Quality Test

🕔04.Jul 2015

Ori de cate ori aveti nevoie de servicii de cadastru, luati legatura cu reprezentantii Euro Quality Test. Acestia au pregatire si experienta in domeniu, astfel ca se vor ocupa de solicitarea dumneavoastra intr-un timp rapid.

Servicii de cadastru la dispozitia tuturor

Daca ati mostenit o proprietate, ati cumparat un teren sau vreti sa faceti intabularea tuturor suprafetelor pe care le detineti, aveti nevoie de servicii de cadastru. Ca sa nu pierdeti timp cu intocmirea si depunerea documentatiei, solicitati ajutorul profesionist al reprezentantilor Euro Quality Test.

Nu trebuie decat sa le spuneti ce anume va trebuie, iar ei vor face treaba in locul dumneavoastra. In plus, avand calificare si experienta in domeniu, sunt pregatiti sa abordeze o problema din mai multe unghiuri de vedere, astfel incat treaba sa fie finalizata cu succes.

Serviciile de cadastru sunt necesare atunci cand vorbim de: terenuri cu sau fara constructii, cladiri de birouri, cladiri comerciale si apartamente.

Rezolvarea tuturor solicitarilor venite din partea clientilor se face avandu-se in vedere normele emise de Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara, dar bineinteles si cu seriozitate, promptitutine, profesionalism si responsabilitate.

Acolo unde este necesar, angajatii Euro Quality Test utilizeaza softuri de prelucrare date, statii TOPCON, GPS-Trimble si alte echipamente, astfel incat sa se obtina cele mai bune rezultate.

Termenul cadastru inglobeaza totalitatea informatiilor de natura tehnica, economica si juridica ale unui imobil de pe un teren administrativ. Aspectul tehnic se refera la stabilirea cu exactitate a pozitiei si dimensiunii suprafetei parcelate, dar si a proprietarului. Functia economica presupune stabilirea valorii de impozitare a imobilului si calcularea impozitului pe venitul obtinut din tranzactia imobiliara. Nu in ultimul rand, partea juridica tine de identificarea proprietarului, pe baza unui act de proprietate, si inscrierea in cartea funciara.

Euro Quality Test – o societate cu traditie

Euro Quality Test e o societate cu sediul in Bucuresti, care ofera servicii de inginerie si consultanta tehnica. Oferta de servicii include: expertizare tehnica, studii hidrogeologice si impact de mediu, studii geotehnice, foraje de observatie, consultanta si inginerie, proiectare si dirigentie santier, monitorizare topografica, testari in situ constructii si cai de comunicatii, foraje ape, cadastru intabulare, planuri topografice, GPS etc.

Pentru oferirea celor mai bune solutii personalizate se respecta toate standardele de calitate din domeniu. In plus, angajatii sunt calificati si experimentati, iar costurile serviciilor nu sunt la fel de mari ca la multe alte firme de profil.

Apeland la angajatii Euro Quality Test, vei fi pus la curent cu absolut tot ce trebuie sa stii despre cadastru, nu vei mai pierde zile la rand pentru intocmirea si depunerea documentatiei, solicitarea ta va fi rezolvata intr-un timp rapid, orice situatie neprevazuta va fi abordata cu profesionalism si isi va gasi rezolvare etc.

Aveti nevoie de servicii de cadastru? Trebuie sa intabulati o locuinta sau un teren? Lasati treaba in seama profesionistilor! Luati legatura cu reprezentantii Euro Quality Test si solicitati o solutie personalizata! Ei se vor ocupa de cererea dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

 

Date de contact: Bucuresti, str. Lacul Zanoaga, nr. 35, Sector 6

Telefon: 0724.399.041, 0744.433.999, 021.760.35.69

Similar Articles
Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Deficit bugetar record pentru primul semestru de la perioada crizei economice, rectificare de buget negativă

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

 Manichiura scoate în evidență feminitatea, iar dacă vrei să atragi atenția celor din jurul tău

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Firmele care sunt de specialitate si care pun clientilor la dispozitie serviciile specifice de dezinsectie

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

  Materialele publicitare sunt, de cele mai multe ori, cele care asigura continuitatea unei firme, prin

Cani personalizate

Cani personalizate

Pentru majoritatea, ziua incepe la o cafea sau la un ceai la fel de bun.