articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Cabluri din otel zincat de cea mai buna calitate oferite de Cablero

Cabluri din otel zincat de cea mai buna calitate oferite de Cablero

🕔14.Oct 2013

Domeniul industrial, sau cel al constructiilor presupune de cele mai multe ori operarea cu masini de tonaj sau cu dispozitive specifice utilizate pentru ridicarea, transportul sau amplasarea de produse sau materiale in locatii specificate. Pentru buna desfasurare a unor astfel de operatii trebuiesc satisfacute normele de siguranta si protectia muncii; astfel se pot evita accidentele de munca sau alte situatii neplacute prin care se ingreuneaza procesul de munca. Desigur, daca ne referim la transportul sau ridicarea de produse industriale atunci trebuie sa specificam cablurile de tractiune.

Aceste cabluri asigura siguranta si protectia personalului angajat dar si buna desfasurare a lucrarilor. Daca in afacerea dumneavoastra se impune folosirea unor astfel de cabluri atunci va recomandam serviciile companiei Cablero. Cablero va pune la dispozitie, printre multe alte produse, si cabluri din otel zincat. Cablurile din otel zincat produse si comercializate de compania mentionata sunt de cea mai buna calitate existenta pe piata de profil din Romania, preturile fiind si ele mai mult decat avantajoase.

De regula cablurile din otel zincat sunt utilizate in cadrul operatiilor ci includ macarale, dragline, instalatii de ridicat, excavatoare, industria extractive, industria petroliera, elevatoare, macarale portuare si alte astfel de aplicatii. Rezistenta crescuta recomanda aceste cabluri in operatii de ridicare si transport pentru materiale si aparatura de tonaj.

Cablero, cu sediul in Iasi este in prezent cel mai bun producator de cabluri din otel, lanturi, sufe, accesorii, chingi textile si lanturi antiderapante din Romania. Compania furnizeaza produsele mentionate mai sus pentru companii importante din tara, reusind sa satisfaca de fiecare data cerintele si exigentele clientilor sai. Asadar, daca si dumneavoastra va doriti produse de cea mai buna calitate, la preturi avantajoase, atunci nu trebuie decat sa apelati la serviciile de profil oferite de personalul Cablero.

In cazul in care doriti achizitionarea de cabluri din otel zincat trebuie sa stiti gama de modele din care puteti alege; astfel, Cablero dispune de cabluri din otel zincat de tipul EALE 8×19 SR, ANTIGIRATORIU R220, ANTIGIRATORIU COMPACTAT R220, ANTIGIRATORIU DE INALTA REZISTENTA, ANTIGIRATORIU DE INALTA REZISTENTA cu DIAMETRU 10-38 mm, COMPACTAT, CABLU NORMAL ZINCAT si cablu de TRACTIUNE. Toate modelele de cabluri sunt realizate conform cu legislatia in viguare ceea ce inseamna ca puteti fi siguri de calitatea si rezistenta produselor comercializate de Cablero.

In cazul in care doriti informatii suplimentare, nu trebuie decat sa vizualizati pagina web a companiei. Utilizand platforma online puteti citii informatii referitoare la caracteristicile tehnice ale produselor oferite, la preturile disponibile pentru fiecare cablu in parte, despre istoria Cablero, despre activitatea depusa de personalul companiei dar si multe alte aspecte generale. In acelasi timp, puteti solicita si asistenta tehnica de profil sau ajutor de specialitate in cumpararea produselor de care aveti nevoie.

Nu uitati, daca va doriti siguranta so protectie garantata, trebuie sa vizualizati oferta pentru cabluri din otel zincat Cablero. Mai mult, nu ezitati si contactati un reprezentant al firmei (prin intermediul datelor de contact prezente in josul acestui articol) pentru a stabilii toate detaliile unei posibile colaborari.

Cablero, date de contact.

Adresa: Calea Chisinaului Km 1, Iasi
Telefon: 0232 263 030

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Similar Articles
Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Atunci cand vine vorba de procedeul numit: gravura mecanica, firma Oltstar Business Group isi dedica

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Store Logistic va ofera o gama completa si complexa de masini de taiat cu apa,

Blaturi din granit in Bucuresti, de ce sporesc ele valoarea unei locuinte?

Blaturi din granit in Bucuresti, de ce sporesc ele valoarea unei locuinte?

Poate v-ati gandit de multe ori sa optati in locuinta dvs. pentru blaturi din granit

Ai nevoie de intalare masini industriale? Horeind iti vine in ajutor!

Ai nevoie de intalare masini industriale? Horeind iti vine in ajutor!

  Este cunoscut faptul ca in ziua de azi , masina de spalat nu mai reprezinta

Masini de ambalat

Masini de ambalat

  In cazul in care aveti o afacere care implica ambalarea unor produse precum lichide sau