articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Cablu FTP cu sufa

Cablu FTP cu sufa

🕔10.Apr 2015

Daca in activitatea desfasurata la locul de munca aveti nevoie printre altele si de cablu FTP cu sufa, cel mai indicat este sa va achizitionati un astfel de produs de la firma Castel Distribution. In mod cert ati auzit vorbindu-se despre calitatea indoielnica pe care o are un cablu FTP cu sufa daca nu provine de la unn producator de incredere. Tocmai de aceea, cel mai indicat este sa apelati la serviciile unei firme importante si renumite.

Ce trebuie sa stiti despre Castel Distribution cu ajutorul caruia puteti sa va cumparati cablu FTP cu sufa de inalta calitate?

Castel Distribution SRL a fost infiintata in urma cu 15 ani, avand sediul in localitatea ilfoveana Popesti Leordeni. In prezent are un spatiu propriu de depozitate de 1100 de metri patrati. Principalul obiect de activitate al acestei firmei consta in distributia la nivel national de instalatii pentru mai multe segmente: retail, rezidential, industrial, de talie mijlocie si mica. Gratie experientei indelungate acumulate si a numeroaselor parteneriate incheiate de-a lungul timpul, firma este in prezent una de renume in Romania, prezentand credibilitate si oferind seriozitate si calitate pentru produsele pe care le pune la dispozitia clientilor (inclusiv cablu FTP cu sufa).

Ce inseamna un cablu FTP cu sufa?

Un cablu FTP cu sufa este un cablu UTP care are conductorii inveliti intr-o folie exterioara de ecranare care are ca scop protejarea impotriva a diverse interferente externe. Folia exterioara este si ea proiectata in asa fel incat sa aiba aiba rol de impamantare. Sufa metalica confera sustinere mecanica cablului.

Care este oferta pe care v-o pune la dispozitie firma Castel Distribution, incluzand si cablu ftp cu sufa?

Pe site-ul firmei, castel.ro gasiti numeroase produse pe care le puteti cumpara la cele mai bune preturi de pe piata. Astfel puteti gasi produsele grupate in mai multe categorii principale:

–  instalatii electrice: cabluri bransment, conductori si cabluri, paratraznet, tablouri generale de comanda etc

– instalatii curenti slabi: telefonie (cabluri cu gel, reglete telefonie, conectori cu gel etc), internet (cablu FTP cu sufa, routere, UPS-uri, mouse-uri, placi retea, cabluri fibra optica), securitate, CATV, supraveghere video

– instalatii termice si sanitare: distribuitoare produse de tienme systems in Italia ( robineti, pex, fitinguri alama etc), PPR produs de Porotherm in Romania, polyplumb produs de polypipe in Marea Britanie etc.

– instalatii evacuare ape uzate: drenuri, statii de epurare, valplast, valrom, bazine rezervor de stocare etc.

Informatii legate de transport si livrare pentru cablu FTP cu sufa

Daca va intereseaza sa cumparati cablu FTP cu sufa, puteti apela cu incredere la firma Castel Distribution. Aceasta face livrari pe tot teritoriul tarii printr-o firma de curier rapid sau prin flota proprie. Cablul FTP cu sufa se vinde doar la rola, aceasta are 305 sau 500 de metri. In ceea ce priveste comanda, puteti sa o dati prin fax, telefon sau direct pe site-ul firmei castel.ro. Beneficiati de transport gratuit, daca comanda dumneavoastra are o valoare de 1000 de lei. Daca locuiti in Capitala, transportul este gratuit. Nu ezitati sa apelati la serviciile firmei Castel Distribution pentru a comanda cablu FTP cu sufa.

Similar Articles
Alegerea corecta de produse electrocasnice pentru bucatarie

Alegerea corecta de produse electrocasnice pentru bucatarie

Bucătăria, după cum știți, este inima fiecărei case, dar și spațiul care este cel mai

Cum sa alegeti dintre surse de alimentare continua pe cea potrivita?

Cum sa alegeti dintre surse de alimentare continua pe cea potrivita?

Una dintre cele mai eficiente modalitati de a va proteja calculatorul de pilda in cazul

Ventilatoare industriale

Ventilatoare industriale

  Pentru succesul afacerii dumneavoastra trebuie intotdeauna sa investiti in produse, echipamente si utilaje de calitate.

Gasiti un performant si inovator aparat de sudura fibra optica in oferta Vanzari Electronice Telecoms

Gasiti un performant si inovator aparat de sudura fibra optica in oferta Vanzari Electronice Telecoms

    Sudorii cunosc cat de greu este sa faci fata tuturor cerintelor angajatorilor in ziua de

Despre tehnologii, smart TV Samsung, dar si posibilitati

Despre tehnologii, smart TV Samsung, dar si posibilitati

Smart este prefixul ce caracterizeaza ultimii ani in domeniul tehnologiei. De la telefoane, ceasuri, telecomenzi,