articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Butasi zmeura

Butasi zmeura

🕔21.Jul 2014

Daca doriti sa cultivati in propria gradina unele dintre cele mai delicioase fructe, trebuie sa stiti ca societatea Strong Berry din Dambovita va pune la dispozitie o varietate de tipuri de butasi zmeura la cele mai avantajoase preturi de pe piata. Contactati-ne si va veti convinge!

Tipuri de butasi zmeura

In functie de preferinte, puteti alege din mai multe soiuri de butasi zmeura. Dintre acestea, amintim:

  • Zmeura Rubin;
  • Zmeura The Lathan;
  • Zmeura Cytria;
  • Zmeura Cayuga;
  • Zmeura Remontant.

Despre butasi zmeura

Pentru oricare dintre soiuri ati opta, acestea sunt disponibile incepand cu luna noiembrie. Au fructe mari si aromate, care vor fi pe gustul tuturor. Sunt aclimatizate, rezistente la inghet, transport si daunatori, etc.

Butasii zmeura pot fi achizitionati atat de catre persoanele fizice, cat si de cele juridice. Specialistii companiei noastre va stau la dispozitie cu servicii de consultanta de specialitate, astfel incat fiecare dintre clientii care apeleaza la produsele si serviciile noastre sa poata lua deciziile corespunzatoare dorintelor si preferintelor lor.

Comanda butasi zmeura de la Strong Berry!

Daca sunteti in cautarea unor butasi zmeura, cel mai recomandat este sa apelati la o firma autorizata si experimentata in domeniu, asa cum este Strong Berry din Dambovita. Zona in care se afla plantatia este recunoscuta pentru solul aluvionar.

Arbustii pe care ii oferim spre vanzare, fie ca este vorba de cei de zmeura sau cei de mure, coacaze, etc, sunt vigurosi si productivi, foarte usor de intretinut si de cules datorita lipsei spinilor care de cele mai multe ori reprezinta un impediment.

Ai nevoie de butasi zmeura? Apeleaza la Strong Berry!

Perioada ideala de plantare a butasilor de zmeura este dupa caderea frunzelor, pana la primul inghet. De asemenea, se pot planta si pe timp de iarna, atunci cand solul este dezghetat, iar temperaturile sunt pozitive sau in primavara, inainte de intrarea in vegetatie.

Plantele trebuie sa aiba intre ele o distanta de: 2,5-3,5 m pentru benzi cu spalieri si gard fructifer, si de 1,5m pentru araci si de 2,5. Mai multe detalii de acest gen si nu numai, veti primi de la echipa companiei noastre, care este dispusa sa va ajute de fiecare data.

Despre Strong Berry

Societatea damboviteana este formata dintr-o echipa de profesionisti adevarati, pasionati de domeniu si de activitatea pe care o desfasoara, lucru care se poate vedea si in rezultatele obtinute in decursul timpului, precum si in evolutia ascendenta a companiei. Initial, suprafata pe care o detineam era de 5000 de metri patrati, iar acum aceasta ajunge la 10 ha. Cunostintele pe care le-am acumulat si dorinta noastra de a ne mentine pe piata ne-au ajutat foarte mult in aceasta activitate.

Suntem un partener de incredere, lucru pe care il putem demonstra in orice moment si in orice colaborare pe care o intreprindem. Suntem autorizati din punct de vedere fito-sanitar, putand oferi pasaport fito-sanitar si documente de provenienta, acestea fiind cerintele de baza pentru infiintarea unor culturi prin atragere de fonduri.

Pentru mai multe detalii despre butasi zmeura sau despre orice alt aspect de interes, nu ezitati sa ne contactati.

Similar Articles
Importanta necontenita a agriculturii

Importanta necontenita a agriculturii

Agricultura este principală ramură a industriei încă din cele mai vechi timpuri. Încă din timpurile

Sisteme irigatii de mai multe tipuri, pentru mai multe preferinte

Sisteme irigatii de mai multe tipuri, pentru mai multe preferinte

Daca nu stiati inca acest lucru, e bine sa il cunoasteti: cand ne referim la

Cultivare orez doar de la Danca International!

Cultivare orez doar de la Danca International!

  Orezul este folosit de catre majoritatea populatiei, datorita avantajelor pe care acesta le are asupra

Vital Best Nutrition va ofera pui de o zi diferite rase la cele mai bune preturi

Vital Best Nutrition va ofera pui de o zi diferite rase la cele mai bune preturi

  Fie ca va doriti pui de gaina, de curca, de rata sau de gasca, ori

Seminte legume pentru gradinari mici si mari

Seminte legume pentru gradinari mici si mari

  Ideea de a avea propria gradina de legume pleaca din multe motive, fie ca vorbim