articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Bucurati-va de beneficiile apei curate din gospodarie cu rezervor Aquapur 500 de la shop-einstal.ro

Bucurati-va de beneficiile apei curate din gospodarie cu rezervor Aquapur 500 de la shop-einstal.ro

🕔25.Mar 2016

 

Stiati ca in orice gospodarie puteti monta un rezervor Aquapur 500 cu ajutorul caruia sa beneficiati de apa proaspata si curata oricand aveti nevoie? V-ati saturat ca apa pe care o consumati sa aiba o calitate indoielnica? Cumparati mereu apa imbuteliata de la magazin insa nu sunteti suta la suta convins de proprietatile acesteia, si nu ati gasit firma care sa va satisfaca necesitatile si exigentele in acest sens? Atunci trebuie sa luati problema mult mai in serios si sa cumparati un rezervor Aquapur 500 din oferta magazinului online shop-einstal.ro. Descoperiti placerea de a bea un pahar cu apa limpede precum cristalul, cristalina si cu un gust special, facand si economie la bani.

Rezervor Aquapur 500 shop-einstal.ro – caracteristici si avantaje

Apa potabila nu este neaparat cea de la robinet, pe care unii dintre noi refuzam sa o consumam datorita culorii acesteia si gustului ciudat, precum si al mirosului pregnant de clor. Credeati ca apa este incolora, inodora si insipida? Ei bine, vremurile s-au schimbat, si apa are acum, desi nu ar trebui, si gust si miros, si uneori si o culoare rosiatica, sau alburie, in functie de substantele pe care le contine. Ce facem cand nu suntem multumiti de apa de la robinet? Cumparam de la magazin in cantitati destul de mari, insa nici in acest caz nu putem avea certitudinea ca am facut alegerea corecta. Asa ca ne indreptam atentia catre rezervorul Aquapur 500, un rezervor pentru apa potabila cu ioni de argint, care are menirea de a pastra apa curata, limpede, si de a inhiba dezvoltarea microorganismelor, a bacteriilor si fungilor.

Stiati ca apa poate contine foarte multi microbi, bacterii, alge, ciuperci sau mucegaiuri, care ne fac rau la sanatate? Stiati ca acestea pot fi combatute cu ajutorul unei tehnici speciale, cu ioni de Argint in mediul depozitat, practic un amestec de compusi anorganici pe baza de Argint va scapa de orice probleme si batai de cap cand vine vorba de sursa de apa. Rezervorul Aquapur 500, asa cum il descrie insasi denumirea, are o capacitate de stocare de 500 de litri de apa, fiind un rezervor de sanatate pentru oricine il foloseste. Acesta imbunatateste potabilitatea apei pe termen lung, reduce cu pana la 99.5 la suta culturile de stafilococ auriu, salmonella, e-coli, precum si alti germeni intr-un timp foarte scurt – de 24 de ore de la contact. Dupa 48 de ore, apa este deja buna de baut, gratie tehnologiei avansate, sigure si eficiente a rezervorului Aquapur 500.

Rezervorul Aquapur 500 shop-einstal.ro – sursa de apa, de viata si de energie vie

Magazinul online shop-einstal.ro vine in sprijinul clientilor sai cu rezervor Aquapur 500, un produs nou si revolutionar pe piata din Romania, pentru care ar trebui sa opteze tot mai multi clienti. Acest rezervor are la baza materiale noi, moderne, cu proprietati inovatoare, de inhibare a dezvoltarii microorganismelor din apa, nefiind deloc toxic, iritant sau alergic. In utilizarea rezervorului Aquapur 500 nu aveti nevoie de dezinfectanti, iar acesta nu ocupa foarte mult spatiu in gospodarie. Faceti o alegere inteleapta de viitor, cumparand rezervor Aquapur 500 de la shop-einstal.ro!

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare