articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Bucura-te de acoperisul tau cu serviciile Montaco Serv!

Bucura-te de acoperisul tau cu serviciile Montaco Serv!

🕔05.Feb 2014

Una dintre cele mai importante parti ale unei cladiri este acoperisul. Acesta are scopul de a proteja tot ceea ce se afla inauntrul cladirii impotriva infiltratiilor de apa, impotriva frigului etc. Din acest motiv, este foarte important sa alegi cele mai bune materiale in momentul in care decizi sa iti construiesti o casa si, desigur, sa apelezi la ajutorul unei echipe de constructori profesionisti. In cazul in care ai ajuns la constructia acoperisului si ai nevoie atat de tigla metalica, cat si de servicii de montaj, compania Montaco Serv Ploiesti iti vine in ajutor!

De ce ai alege acoperirea cladirii cu tigla metalica?

Alegerea tiglei metalice in detrimentul altor solutii de acoperire a casei pe care o construiesti are o serie vasta de avantaje:

–         Durata de viata – tigla metalica are o durata de viata mai lunga decat tigla ceramica, datorita proprietatilor extraordinare.

–         Rezistenta – tigla metalica este extrem de rezistenta, in special in cazul temperaturilor scazute sau inalte. In plus, metalul este un material dur, rezistent in cazul intemperiilor. Tiglele metalice pot rezista chiar si pana la 50 de ani, facand fata ploilor, vantului, grindinei etc.

–         Mentinerea temperaturii optime inauntrul cladirii – utilizarea tiglei metalice pentru acoperirea cladirii va asigura mentinerea caldurii pe timpul anotimpului rece, dar si mentinerea unor temperaturi acceptabile in cazul vremii caniculare.

–         Usor de intretinut – tiglele metalice nu trebuie curatate.

–         Multitudinea de posibilitati – poti utiliza tigle metalice atat in cazul unei constructii noi, cat si pentru acoperisurile cladirilor vechi. In plus, ai posibilitatea de a alege dimensiunile si culoarea dorita, in functie de preferintele tale.

Cum pregatesti acoperisul pentru montarea tiglelor metalice?

Inainte sa apelezi la serviciile de montare tigla metalica, in Ploiesti, oferite de firma Montaco Serv, trebuie sa te asiguri ca acoperisul tau indeplineste urmatoarele conditii:

–         Pentru o montare de succes, este necesar un unghi de minim 12 grade al acoperisului

–         Sipcile din lemn trebuie sa aiba 35 de cm distanta intre ele

Care sunt etapele procesului de montare a tiglelor metalice?

In primul rand, trebuie sa stabilesti impreuna cu echipa de constructori unde vor fi asezate burlanele destinate scurgerii apei rezultata din ploi, zapezi etc. Apoi, urmeaza plasarea tiglelor din otel superior din punct de vedere calitativ pe structura din lemn, conform standardelor impuse in domeniu. Urmeaza imbinarea elementelor: echipa Montaco Serv utilizeaza in acest scop suruburi autoperforante, care pot fi prinse fara a fi necesara gaurirea in prealabil (in plus, aceste elemente de fixare asigura o asamblare ermetica).

Pe langa comercializarea tiglei metalice de calitate si serviciile de montaj, compania Montaco Serv iti ofera si consultanta in momentul in care cauti solutia perfecta pentru acoperisul tau. Prin urmare, iti vom prezenta cele mai bune solutii, luand in considerare tipul si dimensiunile acoperisului tau, dar si tipul de tigla pe care doresti sa il instalezi si culoarea acesteia. Firma Montaco Serv iti pune la dispozitie o multitudine de produse si servicii; pe langa montajul tiglei metalice in Ploiesti, poti apela la ajutorul nostru si cand ai nevoie de : burlane si jgheaburi, produse de finisaj, ferestre pentru mansarda, montajul structurilor din lemn si multe altele.

Alege serviciile de montaj tigla metalica Ploiesti Montaco Serv! Pentru a obtine mai multe informatii, te invitam sa accesezi platforma web a companiei : www.montaco.ro!

Articol oferit de 2biz.ro.

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare