articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Bucse

Bucse

🕔06.Jul 2014

Societatea Laurex Prod din Ramnicu Sarat are ca obiect principal de activitate turnarea aliajelor neferoase, realizand o gama larga si diversificata de produse: bucse, cuzineti, clopote, lingouri, piese ornamentale, etc., respectand cele mai inalte standarde de calitate.

Despre bucse

Aceste piese, in ciuda dimensiunilor reduse pe care le au, detin avantaje importante in diverse subansamble: preiau vibratiile, jocul, frecarea, socurile, precum si fortele de compresiune, avand rolul de a suporta efecte abrazive si corozive, rezistand la impactul cu apa, noroiul, zapada, corpuri solide, etc. Bucsele sunt acele elemente de legatura dintre partile mecanice ale unei masini, ce se utilizeaza la rezemarea fusurilor arborilor preluand forte radiale, axiale sau combinate, de la arbori, permitand miscari de rotatie sau oscilatie. In functie de tipul lor, acestea pot avea diferite roluri.

Bucsele de lagar pot fi cu guler, fara guler sau bucse speciale cu gaura si canal de ungere.

Avantaje bucse

Aceste piese pe care le realizam in functie de specificatiile clientilor nostri, asigura o productivitate crescuta, regasindu-se la preturi avantajoase. Utilizandu-le, veti beneficia de precizie ridicata, pelicula de lubrifiere continua, de o functionare silentioasa, de un coeficient redus de frecare, de viteze mari de lucru, de temperaturi de lucru foarte ridicate, etc. Sunt piese care nu necesita intretinere, avand o durata indelungata de exploatare.

Laurex Prod realizeaza bucse din aliaje neferoase!

In functie de necesitatile si cerintele fiecaruia dintre voi, specialistii companiei Laurex Prod realizeaza bucse din diferite aliaje neferoase: bronzuri cu staniu, bronzuri cu aluminiu, bronzuri cu plumb, alame, aliaje antifrictiune, aluminiu, s.a. Societatea buzoiana dispune de echipamente performante si de tehnologie de ultima ora, astfel ca piesele realizate pot satisface chiar si cele mai exigente cerinte.

Bucsele sunt produse care isi gasesc aplicabilitatea in diverse domenii de activitate, precum: industria constructiilor de masini, industria navala, metalurgie etc., rolul acestora fiin amortizarea miscarilor si fortelor radiale, axiale, torsionale si cardanice.

Daca sunteti in cautarea unui furnizor de incredere, capabil sa va ofere bucse de calitate, atunci ati ajuns unde trebuie! Laurex Prod dispune de know how-ul necesar pentru a se ridica la nivelul celor mai ridicate asteptari!

Despre Laurex Prod

Compania Laurex Prod din Ramnicu Valcea a luat nastere in anul 1994, avand la baza capital privat 100%. Oferta de produse pe care o comercializeaza este destinata atat firmelor romanesti, cat si celor de la nivel international ceea ce atesta calitatea lor. Dintre utilajele performante pe care le avem in dotare, amintim: cuptoare basculante cu creuzet de grafit, cuptoare rotative, strunguri universale, freze, spectometre, polizoare, masini de turnare centrifugala, aparate de sudura, pirometre optice, s.a.

Alegandu-ne ca si furnizor al produselor confectionate din aliaje neferoase, veti avea ocazia sa descoperiti o echipa competenta, amabila, eficienta, responsabila si bine organizata, care face tot posibilul pentru a obtine multumirea clientilor sai. Fiecare colaborare pe care o dezvoltam are in centrul sau, valori importante pentru un succes garantat: incredere, comunicare, profesionalism, promptitudine, respect, s.a.

Pentru mai multe detalii despre caracteristici bucse sau despre alte aspecte care fac obiectul intereselor voastre, va rugam sa luati legatura cu reprezentantii companiei Laurex Prod.

Similar Articles
Rulouri de gazon

Rulouri de gazon

Unul din aspectele uitate de cei ce au in curte rulouri de gazon e sa

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Experienta societatii Racks Metal si are ca rezultat crearea unor spatii cu personalitate menite sa

Panouri radiante infrarosu

Panouri radiante infrarosu

Fiecare dintre noi ne dorim sa fim cat mai linistiti dar si sa simtim ca

Vitraliile ca arta

Vitraliile ca arta

Vitraliile mi-au intrat in vocabular cand eram mica…daca nu ma insel eram in scoala primara

Masini de ambalat si preturile producatorilor

Masini de ambalat si preturile producatorilor

In cazul in care detineti o afacere in care produceti diverse obiecte, este evident ca