articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Bucse si sistemul de suspensie al unei masini

Bucse si sistemul de suspensie al unei masini

🕔12.Nov 2014

Sistemul de suspensie al unei masini este acel mecanism indispensabil care reuseste sa faca legatura intr-un mod deosebit de eficient intre caroseria masinii si rotile acesteia. Sistemul de suspensie este cel care transmite greutatea ce actioneaza in mod inevitabil asupra masinii catre sosea. In acelasi timp, sistemul de suspensie este cel care imbunatateste manevrabilitatea si confortul masinii, permitandu-ti sa ai parte de un sofat lin si fara incidente. Insa, pentru a beneficia de toate acestea, un sistem de suspensie are la baza mai multe componente printre care se numara si bucse, fara de care condusul nu ar mai fi atat de simplu si de placut.

Bucse, componente de baza ale unui sistem de suspensie

 

Principalele elemente componente ale unui sistem de suspensie sunt urmatoarele:

1. Arcul;

2. Articulatiile;

3. Amortizorul;

4. Bara stabilizatoare;

5. Bucsele.

Chiar daca le-am plasat pe ultimul loc in aceasta enumerare, asta nu inseamna ca bucsele nu ar fi la fel de importante ca elementele precedente. Ele sunt cele care permit izolarea cabinei de zgomotul de rulare realizat in timpul mersului. Iar impreuna cu celelalte piese componente, bucsele iti permit sa ai parte de un drum bun in timpul condusului.

Bucse din poliuretan

 

Desi sunt niste piese foarte mici, bucsele functioneaza pe principiul “buturuga mica rastoarna carul mare”, deci este cazul sa le acorzi importanta cuvenita. Bucsele sunt cele care dau eficienta directiei, stabilizeaza suspensia si zgomotul din timpul calatoriei, dar au un rol important si in tinuta de drum.

Chiar daca la prima vedere bucsele nu par elastice, ele sunt considerate elemente de acest gen, permitandu-ti sa amortizezi vibratiile si socurile din timpul mersului, in acest caz spunandu-si cuvantul elasticitatea materialului care a contribuit la realizarea bucselor.

Cert este ca automobilul tau este plin de bucse care-si gasesc intrebuintarea in prinderea caroseriei, in amortizare sau in prinderea barei stabilizatoare. Daca bucsele lipsesc ori s-au deteriorat, nu e de bine, este musai sa le schimbi cat mai repede.

Bucsele originale pentru masini sunt realizate din cauciuc sintetic, insa in zilele noastre se folosesc foarte mult bucsele din poliuretan. De ce? Deoarece prezinta avantaje importante precum un grad crescut de rezistenta la uzura, performanta mecanica sporita, sunt de calitate, au un aspect placut, si rezista chiar si in medii deosebit de agresive.

Insa la fel de bine poti intalni si bucse metalice confectionate din bronz, alama, aluminiu sau alte materiale metalice. Fiecare bucsa astfel realizata are rolul ei bine definit si este cautata pentru calitatile sale.

De unde cumpar bucse?

 

Bucse de calitate, bucse la un pret excelent gasesti la Laurex Prod, o companie din Ramnicu Sarat care iti pune la dispozitie o varietate impresionanta de bucse. De la industria constructoare de masini si pana la industria navala sau metalurgie, bucsele sunt folosite cu succes pentru toate aceste domenii de activitate.

In cazul in care doresti sa ai parte de rezistenta maxima, de varietate si preturi bune, Laurex Prod este compania ideala de unde poti cumpara bucse. Aceasta are o experienta de peste 20 de ani in fabricarea de bucse si te asigura ca veti avea o colaborare eficienta si fructuoasa!

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege bucse de la Laurex Prod. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Laurex Prod? Pentru detalii, suna la numarul 0722-773.610 sau trimite un e-mail pe adresa voicuoprea@yahoo.com.

Articol oferit de 2biz.ro 

Similar Articles
În Coreea de Sud procesul de trecere la transport electric și autonom este grăbit

În Coreea de Sud procesul de trecere la transport electric și autonom este grăbit

Coreea de Sud a dezvăluit planurile pentru a grăbi adoptarea mașinilor electrice, a celor care

Transport personal Ilfov

Transport personal Ilfov

Transportul international al persoanelor este activitatea principala prestata de catre firmele de transport personal in

Rent a car in Bucuresti, la pret mic sa chefuiesti

Rent a car in Bucuresti, la pret mic sa chefuiesti

Rent a car in Bucuresti va pune la dispozitie diferite modele de masini cu confort

Elevator service de la Tomax Prest

Elevator service de la Tomax Prest

  Cu ajutorul echipei noastre de profesionisti reusim inca de la inceputul activitatii noastre sa oferim

De ce ajung masinile in unitatea noastra de service auto Ilfov Maryx Com?

De ce ajung masinile in unitatea noastra de service auto Ilfov Maryx Com?

O masina “sanatoasa” este una care poate oferi si siguranta dumneavoastra si celor dragi. Stim