articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Bucse de calitate de la Laurex Prod

Bucse de calitate de la Laurex Prod

🕔06.Jul 2014

Bucse de calitate iti sunt oferite de firma Laurex Prod la preturi deosebit de atractive. Daca esti si tu in cautarea unor bucse realizate din material de calitate superioara, poti apela cu incredere la articolele comercializate de catre Laurex Prod. Cu ajutorul acestei firme problemele tale vor fi remediate imediat si pentru o durata de timp indelungata. Firma Laurex Prod produce o gama diversificata de bucse ce isi gasesc intrebuintarea intr-o multime de aplicatii industriale.

Bucse – ce sunt aceste produse?

Bucsele sunt piese folosite indeosebi in industria constructoare de masini pentru a se realiza diverse mecanisme sau utilaje. Ele pot avea rol de sustinere, de ghidare sau de fixare.

Complexitatea de executie a diferitelor masini si mecanisme cu ajutorul acestor piese conduce la o cerere sporita de bucse cu forme si dimensiuni variate, incepand cu cele simple si terminand cu cele ce au forme mai complicate.

Bucsele se folosesc intr-o paleta larga de domenii din industrie precum industria constructoare de masini pentru amortizoare, directie, suporti de motor si cutie de viteze sau pentru galeria de evacuare.

Principalele functii indeplinite de bucse sunt cele de amortizare a miscarilor si a fortelor radiale, torsionale, cardanice si axiale. Desi par a fi niste piese simple, fara o utilitate covarsitoare in functionarea unei masini, bucsele au un rol deosebit de important in buna functionare a masinilor sau subansamblelor ce intra in componenta lor.

Bucse – materiale din care se realizeaza

Metoda de realizare a bucselor depinde de forma lor, dimensiunea si materialul din care se executa. Acest material presupune prelucrari de degrosare, semifinisare si finisare. Alegerea materialului din care se realizeaza o bucsa este facuta de un proiectant si are in vedere solicitarile la care este supusa piesa din timpul functionarii ei.

Principalul material din care se realizeaza bucsele este otelul. Acesta poate fi OL42, OL60, OT60 sau OLC25. Bucsele se pot mai pot confectiona si din urmatoarele materiale:

– Alama;

– Aluminiu;

– Bronz.

In functie de scopul, importanta si dimensiunile bucselor, acestea se obtin prin urmatoarele metode:

– turnare;

– forjare libera;

– laminare la rece sau la cald;

– sunt laminate si apoi se forseaza pentru ridicarea calitatilor fizico-metalice;

– cu ajutorul  matritelor in cazul productiei de serie.

Aceste materiale asigura o buna rezistenta la uzura in functie de domeniile unde sunt folosite. Operatiile de realizare a bucselor se mai pot executa si pe masini unelte precum: strunguri, masini de rectificat si, mai rar, pe masini de frezat.

Firma Laurex Prod iti sta la dispozitie cu bucse de calitate superioara realizate din materiale calitative. Aceasta prestigioasa firma vine in intampinarea nevoilor tale cu bucse realizate la cote de precizie mare, astfel incat sa ai garantia folosirii lor in conditii tehnice de siguranta. Aceste doua cerinte – cea a calitatii materialului si precizia prelucrarii lor – conduc la realizarea unor bucse de o calitate superioara ce iti sunt oferite la preturi deosebit de ataractive. Raportul  deosebit de bun dintre calitate – pret oferit de firma Laurex Prod fac din acestia un partener de nerefuzat.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege bucse de la Laurex Prod. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Laurex Prod? Pentru detalii, suna la numarul 0722-773.610 sau trimite un e-mail pe adresa voicuoprea@yahoo.com.

Articol oferit de 2biz.ro.

Similar Articles
Rulouri de gazon

Rulouri de gazon

Unul din aspectele uitate de cei ce au in curte rulouri de gazon e sa

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Experienta societatii Racks Metal si are ca rezultat crearea unor spatii cu personalitate menite sa

Panouri radiante infrarosu

Panouri radiante infrarosu

Fiecare dintre noi ne dorim sa fim cat mai linistiti dar si sa simtim ca

Vitraliile ca arta

Vitraliile ca arta

Vitraliile mi-au intrat in vocabular cand eram mica…daca nu ma insel eram in scoala primara

Masini de ambalat si preturile producatorilor

Masini de ambalat si preturile producatorilor

In cazul in care detineti o afacere in care produceti diverse obiecte, este evident ca