articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Braniscan Consulting – Solutii profesioniste impotriva incendiilor!

Braniscan Consulting – Solutii profesioniste impotriva incendiilor!

🕔20.Dec 2013

Importanta serviciului de Prevenire si Stingere a Incendiilor (P.S.I.) este evidenta, fapt pentru care obligativitatea revenita celor responsabili de a intocmi documentele necesare si a informa angajatii cu privire la pericole, este necesara pentru siguranta atat a angajatilor, cat si a bunurilor materiale ale institutiei. Compania Braniscan Consulting din Oradea ofera clientilor sai servicii PSI. In ceea ce priveste acest serviciu, specialistii firmei evalueaza riscurile de incendiu, elaboreaza instructiunile PSI, intocmesc planurile de evacuare, instruiesc personalul in domeniul PSI, verifica periodic modul de aplicare a masurilor propuse, etc.

Securitatea si sanatatea in munca reprezinta o parte integranta a organizarii si desfasurarii proceselor de munca, si are rolul ca prin masuri si mijloace specifice sa previna disfunctiile din cadrul sistemului de munca, astfel incat acesta sa se desfasoare in conditii de maxima eficienta. Activitatea de instruire a salariatilor pentru prevenirea si stingerea incendiilor (PSI) oferita de Braniscan Consulting este o componenta principala a educatiei acestora pe linia cunoasterii si respectarii legislatiei in vigoare, si de popularizare continua a acesteia.

Evaluarea riscului de incendiu realizata de firma din Oradea reprezinta procesul de estimare si cuantificare a riscului asociat unui sistem, denumit risc de incendiu existent, determinat pe baza probabilitatii de producere a incendiului si a consecintelor evenimentului respectiv, precum si de comparare a acestuia cu un nivel limita prestabilit, denumit risc de incendiu acceptat. Masurile de aparare impotriva incendiilor, avute in vedere la determinarea riscului de incendiu existent, sunt cele destinate reducerii neutralizarii si/sau eliminarii factorilor de risc, respectiv pentru limitarea, localizarea si/sau lichidarea unui incendiu, in cazul in care acesta s-a produs.

Evaluarea este urmata de Instructiunile PSI. Acestea au rolul de a completa reglementarile de securitate si sanatate in munca si de a ajuta la aplicarea acestora. Elaborarea instructiunilor se face tinand seama de particularitatile activitatilor si ale unitatii/intreprinderii, precum si ale locurilor de munca/posturilor de lucru. Instructiunile nu vor putea fi intocmite fara a realiza mai intai identificarea pericolelor si evaluarea riscurilor pentru fiecare componenta a sistemului de munca, respectiv executant, sarcina de munca, mijloace de munca/ echipamente de munca si mediul de munca pe locuri de munca/posturi de lucru.

Conform legislatiei in vigoare, planurile de evacuare a persoanelor si materialelor Braniscan Consulting difera in functie de tipul si destinatia constructiei, dar si de numarul persoanelor care se pot afla simultan in interiorul acesteia. In baza acestui din urma criteriu trebuie intocmite urmatoarele planuri de evacuare:

– Plan de evacuare pe nivel, daca se afla simultan mai mult de 30 de persoane pe nivelul respectiv;

– Plan de evacuare pe incapere, daca in incaperea respectiva se afla cel putin 50 de persoane;

– Plan de evacuare pentru fiecare incapere destinata cazarii, indiferent de numarul de locuri.

Indiferent de tipul lui, un plan de evacuare a persoanelor si materialelor trebuie sa cuprinda cel putin urmatoarele elemente:

– Datele de identificare ale operatorului economic/institutiei;

– Planul general al operatorului economic/institutiei;

– Modul de organizare a evacuarii persoanelor si bunurilor;

– Organizarea evacuarii persoanelor si bunurilor pe niveluri.

Toate serviciile Braniscan Consulting va sunt oferite de echipe formate din oameni dinamici, profesionisti, ce raspund prompt oricarei solicitari, respectand cu strictete termenii contractuali. De asemenea, firma din Oradea detine un portofoliu vast de clienti, ceea ce recomanda firma pentru o colaborare.

Date de contact:

Str. Aurel Lazar, nr.4, Oradea, Bihor

Telefon: 0722.732.822

Articol oferit de 2biz.ro.

Similar Articles
Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Deficit bugetar record pentru primul semestru de la perioada crizei economice, rectificare de buget negativă

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

 Manichiura scoate în evidență feminitatea, iar dacă vrei să atragi atenția celor din jurul tău

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Firmele care sunt de specialitate si care pun clientilor la dispozitie serviciile specifice de dezinsectie

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

  Materialele publicitare sunt, de cele mai multe ori, cele care asigura continuitatea unei firme, prin

Cani personalizate

Cani personalizate

Pentru majoritatea, ziua incepe la o cafea sau la un ceai la fel de bun.