articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Braniscan Consulting – sanatatea si securitatea in munca au prioritate !

Braniscan Consulting – sanatatea si securitatea in munca au prioritate !

🕔25.Aug 2013

Cautati o firma care sa va ofere o mana de ajutor sa implementati legislatia in vigoare pe linia de securitate si sanatate in munca, dar si pentru elaborarea documentelor de specialitate? Nimic mai simplu! Compania Braniscan Consulting detine toate resursele necesare pentru a oferi firmelor instruire si ajutor in domeniul securitatii si sanatatii in munca.

Cu ce se ocupa firma Braniscan Consulting si ce beneficii vor avea clientii colaborand cu dumnealor?

Firma Braniscan Consulting din Oradea va sta la dispozitie oferindu-va servicii de cea mai buna calitate in domeniul protectiei muncii si prevenirii situatiilor de urgenta. Compania presteaza  servicii de securitate si sanatate in munca, dar si servicii in domeniul situatiilor de urgenta in scopul prevenirii si stingerii incendiilor.

Serviciile oferite clientilor sunt in conformitate cu standardele in vigoare la nivel international, astfel reusind sa satisfaca cu succes nevoilor tuturor colaboratorilor.

Atat in interiorul firmei, cat si in relatia cu partenerii de afaceri, firma oradeana Braniscan Consulting pune mare accent pe calitatea serviciilor prestate, oferind rezultate concrete in ceea ce priveste ansamblul actiunilor efectuate in scopul prevenirii si protectiei, in cazul securitatii si sanatatii la locul de munca si in cazul incendiilor.

Daca sunteti in cautarea unui expert in domeniul securitatii si sanatatii in munca, il veti gasi doar colaborand cu firma Braniscan Consulting.

Securitatea si sanatatea in munca se refera la un ansamblu de activitati de au ca scop asigurarea celor mai bune conditii de desfasurare a muncii, apararea sanatatii, vietii si a integritatii fizice si psihice.

Din acest ansamblu de activitati intreprinse de specialistii firmei Braniscan Consulting amintim urmatoarele:

  • Intocmirea Manualului de Securitate si Sanatate in Munca. Acest document SSM evidentiaza politica si obiectivele societatii, in privinta sanatatii si securitatii in munca, descriind cu acuratete elementele propriului sistem de management al securitatii si sanatatii in munca. In acest sens, specialistii firmei oradene Braniscan Consulting vor realiza instructiunile proprii de SSM, instructiunile specificie SSM, evalua riscurile de accidentare si imbolnavire profesionala si vor realiza tematici specifice in functie de domeniul de activitate al companiei dumneavoastra;
  • Analiza riscurilor si, in baza acesteia, se vor face propuneri pentru achizitionarea unor echipamente de protectie. Se stabilesc zone de semnalizare de securitate si sanatate in munca si se vor asigura si alte servicii, la cererea clientului;
  • Instruirea personalului. Fara doar si poate, aceasta este una dintre cele mai importante activitati in vederea sanatatii si securitatii in munca. Aceasta activitate presupune realizarea de instructaje periodice si generale, in functie de domeniul de activitate la firmei dumneavoastra. Astfel, specialistii Braniscan Consulting se vor ocupa de intocmirea si completarea fiselor de instruire individuala, instruirea propriu – zisa, exercitii practice etc.

Asadar, daca aveti nevoie de experti in domeniul securitatii si sanatatii in munca, apelati cu incredere la serviciile companiei Braniscan Consulting, din Oradea.

Date de contact:

Denumirea firmei: Braniscan Consulting Oradea;

Numar de telefon: 0722 73 28 22.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi un articol foarte interesant despre procesul de ignifugare al diferitelor materiale accesand link-ul urmator http://blog.2biz.ro/?p=3547 .

Similar Articles
Unde ajunge valiza ta după check-in

Unde ajunge valiza ta după check-in

Vă întrebați ce se întâmplă cu bagajele voastre atunci când le depuneți la biroul de check-in din

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Fie că eşti student, şomer, îţi doreşti o carieră de succes sau pur şi simplu

Imprumut nebancar rapid

Imprumut nebancar rapid

In acest moment nu putem spune ca in cadrul pietii se gasesc  multe IFN-uri ce

Obtinerea  si costurile la obtinerea  certificatului energetic

Obtinerea si costurile la obtinerea certificatului energetic

Atata vânzarea insa in aceeasi masura si închirierea unei locuinţe sau atunci cand sunt in

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Este pe piata o anumita clasa a performantei energetice in privinta certificatelor energetic care se