articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
BPClean Master – Servicii de curatenie Bucuresti, la standarde inalte!

BPClean Master – Servicii de curatenie Bucuresti, la standarde inalte!

🕔07.Jul 2014

Inainte de toate, atunci cand vorbim de curatenie vorbim de sanatate, de ceva fara niciun risc de imbolnavire pentru noi, pentru familiile noastre si pentru toti cei din jur. Curatenie trebuie sa avem tot timpul acasa, la serviciu, la scoala sau in orice unitate publica in care pasim. Din pacate, in zilele noastre, curatenia a devenit tot mai mult un lux pentru majoritatea dintre noi. Pentru unii, aceasta realitate este cauzata de motive precum lipsa timpului, iar pentru altii este cauzata de lipsa de interes. Indiferent de categorie, cu totii trebuie sa stiti ca a fi curat, fie ca vorbim de corp, casa, atelier sau birou, este un lucru mai important decat multe altele in viata de zi cu zi. O firma din Romania care intelege rolul curateniei, si o ridica la rang de arta, este BPClean Master din Bucuresti. Beneficiind de o experienta vasta, aceasta este cea mai indicata sa va ofere servicii de curatenie Bucuresti la cele mai inalte standarde de calitate.

Servicii de curatenie Bucuresti – Pentru ca orice spatiu trebuie mentinut curat!

In zilele noastre, mai mult ca oricand, orice incapere, atat o locuinta personala, o societate industriala, comerciala, cat si bancara, necesita ingrijire permanenta si pastrarea curateniei. Acest lucru inseamna curatenie efectuata in mod regulat. Avand un portofoliu extrem de bogat, firma BPClean Master va vine in ajutor cu toata gama de servicii de curatenie Bucuresti pentru ca spatiile enumerate mai sus sa fie curate si igienizate. Firma din capitala ofera servicii de inalt nivel calitativ, si in acelasi timp apreciate pe plan intern, inca din anul 2007.

Serviciile BPClean Master din Bucuresti sunt dedicate atat persoanelor juridice, cat si persoanelor fizice. Echipa de profesionisti in curatenie a firmei va ofera mereu servicii fara repros, este prompta si foarte bine organizata si instruita. Pentru a veni in sprijinul celor mai exigente nevoie, in functie de necesitatile dumneavoastra, solutiile firmei sunt personalizate pentru ca rezultatul final sa fie unul de exceptie. La finalul serviciilor BPClean Master, casa, biroul, atelierul sau hala dumneavoastra va straluci de curatenie de fiecare data cand profesionistii firmei isi vor termina treaba. In procesele de curatenie, utilajele pe care firma le foloseste sunt profesionale, iar solutiile de curatat sunt fabricate dupa standardele UE.

Fiind o firma profesionista de la primul pana la ultimul angajat, BPClean Master intelege ca igiena in spatiile in care ne derulam activitatile zilnice trebuie tratata cu cea mai mare seriozitate. O eventuala atitudine lipsita de interes fata de aceste spatii poate avea consecinte grave asupra tuturor celor din jur, dar si asupra imaginii firmei, atunci cand vorbim de spatii comerciale in care interactionam zilnic cu clienti.

Gama completa de servicii de curatenie Bucuresti oferite de BPClean Master!

In cazul in care sunteti in cautarea unor servicii de curatenie variate in orasul Bucuresti, BPClean Master vi le poate oferi pe toate, la preturi atractive. Prin intermediul acestei firme, oricine isi permite sa apeleze la astfel de servicii. Compania dispune doar de personal instruit si capabil sa rezolve in timp util cerintele existente.

Prin servicii de curatenie Bucuresti intelegem absolut tot ceea ce inseamna curatenie:

– la domiciliu: in casa sau apartament, curatenia intreprinsa de firma din capitala se realizeaza folosind doar echipamente si produse ce se afla in concordanta cu directivele Uniunii Europene in acest domeniu;

– de intretinere: aceste servicii sunt prestate cu o regularitate stabilita, tinand cont de necesitatile dumneavoastra. Pentru aceste servicii se realizeaza un abonament in care sunt specificate exact operatiunile care urmeaza a fi realizate: sters praful, aspirare, maturare pardoseli, curatare obiecte sanitare, s.a;

– dupa constructor: in ziua de azi sunt multe santiere in capitala, iar firmele de constructii nu asigura de regula curatenia. Nu trebuie sa va faceti probleme, BPClean Master va interveni cu servicii de maturare a suprafetelor, aspirare si curatare a mochetelor, spalare a pardoselilor, stergere a prafului, curatare si spalare a gresiei, faiantei, oglinzi etc. Serviciile sunt prestate cu cel mai inalt grad de profesionalism, utilizand doar echipamente si produse de calitate;

 generala: este dedicata tuturor componentelor spatiilor interioare, de la pardoseala la geamuri, piese de mobilier, obiecte sanitare, faianta, oglinzi, electrocasnice din bucatarie si corpuri de iluminat.

Serviciile de curatenie Bucuresti ale firmei BPClean Master se adreseaza atat persoanelor juridice, cat si persoanelor fizice.

Date de contact:

Strada Aramesti Nr.4 Bucuresti,sector 5

Telefon: 0726.131.992,

Fax: 021.423.56.83,

E-mail: info@bpclean.ro

Articol oferit de 2biz.ro 

Similar Articles
Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Deficit bugetar record pentru primul semestru de la perioada crizei economice, rectificare de buget negativă

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

 Manichiura scoate în evidență feminitatea, iar dacă vrei să atragi atenția celor din jurul tău

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Firmele care sunt de specialitate si care pun clientilor la dispozitie serviciile specifice de dezinsectie

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

  Materialele publicitare sunt, de cele mai multe ori, cele care asigura continuitatea unei firme, prin

Cani personalizate

Cani personalizate

Pentru majoritatea, ziua incepe la o cafea sau la un ceai la fel de bun.