articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Bocanci de protectie in afara locului de munca?

Bocanci de protectie in afara locului de munca?

🕔28.Sep 2015

Daca nu te-ai gandit niciodata ca poti purta o echipamente de protectie in afara locului de munca, citeste experiența unui „utilizator” ai bocancilor de protectie Rhian s3.

„In aceasta vară,  vremea ne-a jucat o farsă și după o lună de caniculă au venit câteva zile cu adevărat ploioase și friguroase.

Se întâmplă că în dimineața aia,  să plec spre muncă încălțat lejer în teniși, ignorând total cerul negru de deasupra.  Pe drum însă s-a pornit ploaia și tot ce am putut să fac a fost să aleg care baltă e mai puțin adâncă. Nu mai trebuie să spun că am ajuns la muncă murat. Apoi m-am decis că e timpul să îmi iau niște bocanci de protecție că și așa am nevoie de ei la țară.

Prima impresie a fost că sunt mai ușori decât tenișii  mei uzi,de asemenea talpa cu lamelă antiperforatie și designul acestora au constat motivul alegerii mele. Nu am mai simțit frigul și purtându-i tot programul  am realizat de ce  investiția mea a fost una bună.

In weekend am plecat la țara. Bineînțeles am luat perechea de bocanci de protectie cu mine. Ploua, așa că asta mi s-a părut cea mai bună alegere. La țară, drumul nu era asfaltat, ci plin de nămol – nu mai trebuie să spun că deși m-am scufundat în nămol, am rămas uscat la picioare, pielea hidrofobizata făcându-și datoria.

Când am ajuns acasă și m-am descălțat, mi-a prins bine dispozitivul de desiretare rapidă. După ce am mâncat, m-am dus în grădină să dau niște iarbă la găini și la porci și  iarba a fost udă dar bocancii  nu m-au lăsat să simt răceala.

Talpa bocancilor de protecție s-a comportat foarte bine și  nu m-a lăsat să alunec lăsându-mă să îmi îndeplinesc sarcinile fără bătăi de cap. Călcatul pe scândurile cu cuie nu a reprezentat o problemă și nici faptul că le-am rupt pt  a aprinde focul,  fără să utilizez toporul ci doar cu călcâiul. Nu am simțit nici o vibrație în talpă sau în zona călcâiului. Un punct în plus pentru absorbitorul de șoc. Când i-am spălat la sfârșitul zilei am rămas surprins de faptul că suprafața de piele a rămas curată,singura parte ce a necesitat o atenție sporită a fost talpa unde s-au strecurat câteva pietricele în rizurile acesteia.

Am fost foarte încântat de acești bocanci de protecție și dacă doriți să achiziționați o pereche de încălțăminte de protecție Rhian s3 poate fi o alegere înțeleaptă.”