articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Blu Art Design: Amenajeaza-ti casa inteligent

Blu Art Design: Amenajeaza-ti casa inteligent

🕔11.Feb 2014

Pentru a efectua amenajari exterioare sau interioare pentru o casa nou construita sau pentru o locuinta ce necesita modernizari, compania Blu Art Design vine in intampinarea celor interesati cu solutii eficiente si avantajoase, dar si cu preturi accesibile pentru orice tip de buget. De regula, in amenajarile de exterior se intampina numeroase probleme datorita tipurilor de materiale utilizate si modurilor de implementare a solutiilor de constructii alese de companiile de profil. Acelasi lucru se intampla si in cazul designului de interior, unde asigurarea unui spatiu modern si personalizat poate insemna o investitie care se ridica chiar la nivelul unei constructii la rosu.

De aceea, daca sunteti in cautarea unor experti care sa va puna la dispozitie mana de lucru calificata dar si experimentata, va recomandam serviciile companiei Blu Art Design. Blu Art Design este recunoscuta pentru amenajarile interioare si exterioare care au la baza prelucrarea de polistiren expandat. Polistirenul este un material rezistent ce se modeleaza usor, si care este extrem de ieftin comparabil cu alte materiale utilizate pentru modernizare si accesorizari de locuinte. Astfel, prin intermediul polistirenului, compania Blu Art Design realizeaza operatiuni de inalta calitate ce garanteaza rafinament, bun gust, modernitate dar si rezistenta in timp.

In acest sens, in cele ce urmeaza o sa va prezentam coloanele decorative din polistiren. Aceste produse pot fi utilizate atat in cadrul amenajarilor interioare, cat si in cele exterioare. Coloanele din polistiren au o greutate redusa, sunt usor de realizat dar si de personalizat, fiind similare ca design cu cele realizate din beton sau din alte materiale de profil. Astfel, prin intermediul polistirenului, se pot imbraca stalpi de sustinere oferind un aspect modern si placut care cu siguranta va impresiona trecatorii. Aceste coloane nu vor putea fi diferentiate de coloanele clasice, ele fiind rezistente dar si identice in aspect cu constructiile din beton sau piatra.

In confectionarea coloanelor este folosit polistirenul expandat, cu densitatea mare (25-30 Kg/mc). Astfel, coloanele rezultate vor fi rezistente la accidente dar si la conditii meteo nefavorabile. Aceste coloane din polistiren pot fi amplasate usor si rapid in orice tip de locuinta, indiferent de preferintele sau exigentele fiecarui beneficiar in parte. Procesul de prelucrare se realizeaza cu ajutorul aparaturii de specialitate, doar de catre personal calificat. Toate acestea va sunt garantate de Blu Art Design, companie care va ofera si alte solutii ieftine si fiabile in materie de design interior si exterior.

Printre produsele oferite, se numara: baghete din polistiren, scafe polistiren, brauri polistiren, pilastri polistiren, ancadramente din polistiren, chei de bolta, piatra de bosaj, sigle volumetrice, decoratiuni de sarbatori dar si multe alte produse realizate din polistiren.

In ceea ce priveste coloanele decorative din polistiren Blu Art Design, acestea pot fi realizate la comanda, in functie de cerintele fiecarui client in parte. Pentru a comanda aceste produse nu trebuie decat sa utilizati datele de contact ce sunt listate in subsolul articolului de fata.

Blu Art Design, date de contact:

Numele companiei: Blu Art Design Srl
Persoana de contact: Petrica Ciumasu
Adresa: Sat: Dancu, Comuna: Holboca, Judetul: Iasi
Localitate: Iasi
Judet: Iasi
Telefon mobil: 0728075484
Fax: 0332814726

Articol oferit prin reteaua 2biz.ro

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare