articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Black & White salon infrumusetare Brasov!

Black & White salon infrumusetare Brasov!

🕔26.Feb 2015

Pentru cei care doresc sa se rasfete la un salon infrumusetare Brasov, Black & White ofera celor interesati cele mai bune servicii. Echipa salonului de infrumusetare te va trata regeste de fiecare data si vei putea opta pentru servicii de manichiura si pedichiura, coafor sau bronzare. Te vei putea relaxa in acest cadru, te vei simti mai bine in pielea ta si vei straluci din cap pana in picioare. Toate serviciile din acest salon infrumusetare Brasov sunt profesioniste, realizate de persoane pricepute in domeniu care vor tine cont de fiecare data de cerintele si preferintele tale.

Acest salon infrumusetare Brasov este locul in care te vei simti ca la tine acasa si vei reveni cu drag de fiecare data. Indiferent de tratamentul pentru care optezi, acest salon de infrumusetare Black & White iti ofera tot ce e mai bun in materie de infrumusetare. Ofertele salonului sunt extrem de bune indiferent de serviciile pentru care optezi, iar echipa salonului iti va depasi asteptarile la fiecare programare.

De ce salon infrumusetare Black & White?

In primul rand, acest salon detine reteta pentru un tratament regal. Vei putea sta linistit intrucat esti pe maini bune, pe mainile unor profesionisti care sunt mereu pregatiti pentru orice provocare si asculta de fiecare data cerintele clientilor. Toate produsele si instrumentele utilizate sunt de prima mana, astfel ca pielea ta va fi rasfatata de fiecare data. Spatiul este amenajat in mod adecvat pentru ca tu sa te simti bine in pielea ta. Pentru orice eveniment te-ai pregati sau pentru rasfatul tau lunar, echipa Black & White iti sta la dispozitie de fiecare data nu doar cu servicii profesionale, ci si cu sfaturi adaptate necesitatilor tale. La Black & White vei putea beneficia de un tratament complet de ingrijire a unghiilor atat pentru manichiura, cat si pentru pedichiura.

Acest salon de infrumusetare din Brasov iti ofera sansa sa te reinventezi prin frizuri care de care mai noi, unghii false cu gel, coafuri speciale si alte tratamente pentru corpul tau. Aici vei putea opta si pentru servicii de bronzare astfel ca pielea ta va capata un aspect frumos si stralucitor. Echipa Black & White iti va indeplini dorintele si te vor transforma in femeia care vrei sa fii. Pentru mai multe detalii despre fiecare serviciu in parte, fa o vizita salonului de infrumusetare Black & White sau contacteaza telefonic echipa acestuia.

Black & White – un salon pe gustul tau!

Salonul de infrumusetare Black & White s-a axat de-a lungul timpului pe servicii de infrumusetare, manichiura-pedichiura, bronzare si coafor. Salonul detine toate instrumentele si dispozitivele necesare pentru oferirea serviciilor mentionate. Odata ce ai trecut pragul acestui salon de infrumusetare poti fi sigura ca te vei simti rasfatata. Salonul respecta normele de igiena impuse in domeniu, acesta fiind dotat si amenajat in mod adecvat. Pe langa profesionalism si oferte de nerefuzat, echipa Black & White te asteapta si cu sfaturi si servicii de top. Fa-ti azi o programare si fii sigur ca vei reveni de fiecare data!

Date de contact Black & White:

Adresa firmei: Bd. Garii, nr. 38, bl. 227, sc. E, Brasov

Telefon: 0755 515 206

Email: office@salonblackandwhite.ro

Similar Articles
Elite Nail Art curs unghii cu gel Bucuresti

Elite Nail Art curs unghii cu gel Bucuresti

  Vrei sa urmezi un curs unghii cu gel din care sa inveti o multime de

Tratamente acid hialuronic de la Cara Cris Cosmetics!

Tratamente acid hialuronic de la Cara Cris Cosmetics!

  Odata cu trecerea timpului ,ridurile incep sa devina tot mai vizibile, insa pentru ca acestea

Daca iti doresti sa ai mereu o piele bronzata, apeleaza cu incredere la Black &White – salon bronzare Brasov!

Daca iti doresti sa ai mereu o piele bronzata, apeleaza cu incredere la Black &White – salon bronzare Brasov!

Daca iti doresti sa ai mereu o piele bronzata, indiferent de anotimp, si nu stii

Topul celor mai cautate cabine de dus Insignia

Topul celor mai cautate cabine de dus Insignia

Ce poate fi mai placut, dupa o zi obositoare de munca, decat un dus cu

Laptele demachiant Pell Amar Cosmetics – Produs indispensabil unei femei!

Laptele demachiant Pell Amar Cosmetics – Produs indispensabil unei femei!

Toata lumea stie sau ar trebui sa stie cat de importanta este demachierea. De aceasta