articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Biteco Sibiu – rapiditate si eficienta in curatenie

Biteco Sibiu – rapiditate si eficienta in curatenie

🕔18.Oct 2013

Ai nevoie de servicii profesionale de curatenie pentru diverse spatii exterioare, efectuate cu utilaje si echipamente performante? Nu stii la cine sa apelezi pentru amenajarea unui spatiu verde sau pentru servicii de dezinsectie, dezinfectie sau deratizare? Iti trebuie un ajutor profesionist pentru marea mutare pe care o planifici de multa vreme?

Cauti o firma serioasa cu care sa inchei un contract de colaborare pentru lucrari de reparatii si intretinere a suprafetelor exterioare ale cladirilor, de spalare a fatadelor si montari de bannere si panouri publicitare? Nu te ingrijora, compania Biteco din Sibiu iti ofera o mana de ajutor!biteco

Cu o experienta de peste 15 ani pe piata afacerilor din Romania, firma sibiana Biteco iti ofera atat servicii de alpinism utilitar, cat si servicii de intretinere si  curatenie, toate realizate de catre echipe de lucru bine pregatite, care dispun de aparate, utilaje si accesorii de ultima generatie.

Profesionistii companiei Biteco sunt singurii care iti pot satisface toate cerintele si exigentele in materie de curatenie, de la aspirare si spalare, pana la stergerea si intretinerea suprafetelor vizate. In plus, deoarece este o firma care stie sa se adapteze in functie de cerintele pietei, Biteco si-a extins aria de activitate, oferindu-ti acum si servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie, dar si servicii de mutari.

Printre numeroasele motive pe care le ai pentru a alege colaborarea cu firma sibiana Biteco se numara: serviciile de calitate, lucrarile executate la termenele stabilite, atentia la detalii, profesionalismul manifestat in relatiile cu partenerii de afaceri, dar si portofoliul impresionant de clienti.

Specialistii Biteco iti stau mereu la dispozitie si iti ofera pe langa consilierea de specialitate, si solutii diverse, toate proiectele si lucrarile fiind executate eficient si rapid, la cele mai mici preturi de pe piata.

Un loc special in oferta companiei Biteco il ocupa serviciile de curatenie exterioara: fie ca ai nevoie de spalare si maturare, fie de aspirare sau chiar de deszapezire, compania sibiana iti vine in ajutor. Societatea detine tot echipamentul necesar unei curatenii profesionale a spatiilor exterioare, precum: masini de maturat, masini de indepartat zapada, masini pentru intretinerea spatiilor verzi si multe altele.

Printre beneficiile care iti sunt aduse de curatenia spatiilor exterioare, se numara: igienizarea acestor spatii, crearea unei armonii cu mediul inconjurator, dar si facilitarea circulatiei pietonale si impresionarea placuta a trecatorilor. In plus, oricand ai nevoie de serviciile firmei Biteco, poti fi sigur ca poti beneficia de acestea, deoarece angajatii companiei lucreaza atat in timpul saptamanii, cat si in weekend, pentru a fi siguri ca orice cerinta a clientilor este indeplinita.biteco1

De ce sa nu-i lasi pe cei mai buni din domeniu sa-ti demonstreze cat sunt de priceputi? Nu mai sta pe ganduri, apeleaza chiar acum la serviciile de curatenie a spatiilor exterioare Biteco si afacerea ta nu va avea decat de castigat!

 

Contact:

Judeţ: Sibiu
Localitate: Sibiu
Adresa: Strada Rahovei, Nr. 25
Telefon: 0269 25 22 33
0747 248326
Fax: 0269 25 22 33

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi faptul ca ai gasit-o in reteaua 2biz, beneficiind astfel de cel mai bun pret.

Similar Articles
Joc camera misterelor – o cale eficienta de a te distra impreuna cu prietenii tai!

Joc camera misterelor – o cale eficienta de a te distra impreuna cu prietenii tai!

Aveti nevoie de relaxare si destindere dupa o saptamana grea si stresanta? Va plac secretele, 

Verighete din aur de la Roza Oro Collection – Modele pentru toate gusturile!

Verighete din aur de la Roza Oro Collection – Modele pentru toate gusturile!

De-a lungul istoriei, frumusetea impresionanta a aurului a inspirat nenumarate legende, culturi, civilizatii. In zilele

Sonnek Engineering – expertii tehnicii de transport fluide!

Sonnek Engineering – expertii tehnicii de transport fluide!

Nu stii de unde poti lua diverse pompe submersibile sau volumetrice profesionale, la preturi fara

Commander Systems – liderul localizarilor perfecte !

Commander Systems – liderul localizarilor perfecte !

Vrei cele mai profesionale servicii de monitorizare a flotei auto ? Iti doresti cea mai performanta monitorizare

Detartrant de calitate de la Mopeka Impex

Detartrant de calitate de la Mopeka Impex

Te-ai saturat de ineficienta produselor de curatare destinate baii? Nu mai suporti sa vezi depunerile

About Author