articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Biteco Sibiu – compania la inaltimea asteptarilor !

Biteco Sibiu – compania la inaltimea asteptarilor !

🕔05.Jun 2013

Cauti o firma de profesionisti, care sa-ti ofere cele mai bune lucrari de reparatii si intretineri ale suprafetelor exterioare ale cladirilor, de spalare a fatadelor ori montari de bannere si panouri publicitare ?

Ai nevoie de amenajari spatii verzi si servicii de curatenie diverse ?

Te muti si iti trebuie o mana de ajutor ?

Nu stii la cine sa apelezi pentru dezinsectie, dezinfectie sau deratizare ?

Biteco Sibiu este solutia la toate problemele tale !

Cu 15 ani de experienta pe piata afacerilor din Romania, firma Biteco Sibiu iti ofera cele mai bune servicii de alpinism utilitar si servicii de curatenie si intretinere, realizate de personal calificat, cu aparate, utilaje, accesorii si consumabile de ultima generatie.

Rapid, ieftin si eficient, profesionistii companiei Biteco sunt singurii care va pot satisface toate gusturile si exigentele in materie de curatenie, de la aspirare si spalare, pana la stergerea si intretinerea suprafetelor vizate.

Si pentru ca stie sa se adapteze cerintelor pietii, Biteco si-a extins aria de activitate, firma putand sa va ofere si servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie, esentiale pentru sanatatea oricui.

Alpinismul utilitar ocupa un loc principal in oferta de servicii a firmei Biteco Sibiu, echipele de lucru ale acesteia facand diverse lucrari de reparatii si intretineri ale suprafetelor exterioare ale cladirilor, dar si spalarea fatadelor ori montarea de bannere si panouri publicitare.

Ieftin, rapid si sigur – astfel pot fi caracterizate serviciile de alpinism utilitar prestate de compania Biteco, care este mereu la dispozitia clientilor.

Nu conteaza inaltimea, nu conteaza gradul de dificultate al proiectelor tale ! Profesionistii Biteco iti vor demonstra ca fac fata cu succes tuturor provocarilor, lucrand si in zonele greu accesibile, prin intermediul unui sistem special de corzi.

Doar apeland la firma Biteco Sibiu ai garantia unor lucrari sigure si eficiente, tehnicile de lucru folosite fiind de ultima generatie.

Mereu la inaltime in relatiile cu clientii, mereu pregatiti pentru a raspunde cu promptitudine, profesionistii Biteco Sibiu intretin si repara suprafetele exterioare aflate la orice inaltime, spala fatadele oricarei cladiri si monteaza oriunde si oricand bannere si panouri publicitare.

Echipele Biteco Sibiu  sunt bine pregatite in domeniu, acestea fiind calificate sa lucreze in conditii dificile, in spatii de manevra sau perimetre reduse, ori in zone in care montarea unor schele nu este permisa.

Alpinistii nu lucreaza la intamplare, ci in conditii de maxima siguranta, lucrul la inaltime facandu-se prin intermediul corzilor asigurate independent, ce confera stabilitate si protectie.

Toate lucrarile contractate de Biteco Sibiu sunt de calitate, executate cu echipamente si materiale speciale.

Si pentru ca timpul a devenit esential pentru oricine, Biteco stie sa-si respecte intotdeauna partenerii de afaceri, carora le executa la timp toate lucrarile contractate.

Alpinistii utilitari Biteco sunt printre putinii care pot patrunde in locuri foarte stramte, fara a folosi platforme, schele sau nacele ce pot ocupa inutil spatiu, ei lucrand doar cu ajutorul echipamentului de sustinere si a celui de interventie adecvat fiecarei lucrari in parte.

Atenti la detalii, calificati in mai multe domenii, silentiosi si rigurosi cand vine vorba de siguranta si protectie, profesionistii Biteco Sibiu va garanteaza reusita oricarui proiect.

Pentru lucrari de calitate, sigure si realizate cu profesionalism, alege-ti un partener pe masura!

Biteco Sibiu – compania mereu la inaltimea asteptarilor !

Contact:

Judeţ: Sibiu
Localitate: Sibiu
Adresa: Strada Rahovei, Nr. 25
Telefon: 0269 25 22 33
0747 248326
Fax: 0269 25 22 33

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi faptul ca ai gasit-o in reteaua 2biz, beneficiind astfel de reducere de pret.

Citeste alte materiale interesante, aici !

Similar Articles
O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O minoră în vârstă de 12 ani din Lipova, județul Arad, în timp ce trecea

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

Pe data de 22 octombrie, pompierii au fost alertați cu privire la producerea unui incident,

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Noi, femeile, știm că pentru a avea o viață cu adevărat împlinită și relaxată, trebuie

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

În după amiaza zilei de luni un bărbat din California a anunțat la o secție

Un nou antibiotic a fost descoperit

Un nou antibiotic a fost descoperit

Tot mai multe bacterii devin rezistente la antibiotice, descoperirea unor noi antibiotice ar fi benefică