articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Biteco-Pentru un camin curat

Biteco-Pentru un camin curat

🕔10.Dec 2013

Un spatiu curat este un spatiu sanatos, iar un camin curat ofera confortul necesar. Dezordinea, inseamna multe batai de cap, efort considerabil atat fizic cat si financiar, si mai mult decat atat, o curatenie facuta in detaliu presupune multe ore pierdute, cu dezavantajul ca, rezultatele sunt insesizabile. Pentru cei care tin la aspectul caminului, si pun curatenia pe primul loc, exista o alternativa ideala, eficienta, rapida si economica: servicii de curatenie profesionala. Cu alte cuvinte, este modalitatea care te scapa de stresul inutil pe care il necesita curatenia, fie ca este vorba de locuinta ta sau de locul de munca.

De cate ori nu ti s-a intamplat sa amani curatenia cu gandul la eforul pe care il presupune? O curatenie eficienta inseamna atentie pentru fiecare detaliu in parte, si contrar asteptarilor, rezultatele nu sunt pe masura efortului depus. Fie ca este vorba de curatenia de dupa constructor, ori cea generala, lasa-i pe altii sa faca curat in locul tau. Suna tentant, nu? Afla ca un serviciu de curatenie profesionala aduce cu sine numeroase avantaje. In primul rand, salvezi timp, astfel incat sa te poti dedica familiei si altor activitati. De acum inainte, nu-ti ramane nimci altceva de facut decat sa stergi de pe agenda ta zilnica, curatenia. In al doilea rand, spui adio efortului fizic. Cu alte cuvinte, gata cu febra musculara si durerile de spate, pe care le resimti ori de cate ori trebuie sa speli geamurile, sa cureti gresia si fainta din bucatari sau baie. Nu in ultimul rand, economisesti bani, pentru ca un astfel de serviciu vine in sprijinul tau cu oferte avantajoase. Cumparate separate din comert, solutiile speciale de curatat, te costa mai mult.

Vrei ca totul in jur sa straluceasca? Doresti sa te bucuri de un spatiu curat si complet igenizat? Nimic mai simplu, apeleaza la Biteco, expertul curateniei. Venim in ajutorul tau inarmati cu echipamente si utilaje de ultima generatie, solutii si detergenti de calitate si nu in ultimul rand cu o echipa de profesionisti, care au la baza o expereinta vasta in acest domeniu, gata sa-ti ofere cele mai eficiente servicii de curatenie. Suntem prompti si responsabili, bine organizati si instruiti totul pentru ca rezultatul final sa fie pe masura asteptarilor tale. Echipa Biteco numara nu mai putin de 250 de persoane pregatite si echipate pentru a presta servicii de inalta calitate, dintre care amintim:

– dezinfectat, spalat, aspirat mochete si pardoseli;

– curatarea si intretinerea cu solutii speciale a mobilierului si aparaturii de birou;

– aspirat prful de pe jaluzele;

– curatarea si intretinerea pervazurilor, usilor si a portilor;

– intretinerea florilor si a spatiilor verzi;

– spalarea paharelor, farfuriilor, tacamurilor, etc;

– spalarea su curatarea tapiteriei mobilierului;

– intretinerea si curatarea terenului din jurul cladirii;

– indepartarea zapezii in vederea asigurarii accesului, etc.

Acestea sunt numai o parte din serviciile cu care Biteco Sibiu isi intampina clientii. Datorita experientei acumultate de-a lungul celor 15 ani in domeniul curateniei suntem in masura sa-ti punem la dispozitie cele mai eficiente solutii, pentru ca noi stim cat de mult conteaza calitatea. Pe langa toate acestea, Biteco ofera servicii de deratizare, dezinsectie, dezinfectie, alpinism utilitar, spalatorie textile, servicii profesionale mutari si nu in ultimul rand servicii curatenie profesionala Sibiu. Ne adresam atat peroanelor fizice cat si celor juridice, asa ca pentru mai multe informatii acceseaza pagina noastra de inernet

 

Similar Articles
Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Deficit bugetar record pentru primul semestru de la perioada crizei economice, rectificare de buget negativă

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

 Manichiura scoate în evidență feminitatea, iar dacă vrei să atragi atenția celor din jurul tău

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Firmele care sunt de specialitate si care pun clientilor la dispozitie serviciile specifice de dezinsectie

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

  Materialele publicitare sunt, de cele mai multe ori, cele care asigura continuitatea unei firme, prin

Cani personalizate

Cani personalizate

Pentru majoritatea, ziua incepe la o cafea sau la un ceai la fel de bun.