articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Biteco are grija de hainele tale

Biteco are grija de hainele tale

🕔18.Mar 2013

Serviciile de curatenie si intretinere sunt absolut necesare pentru o igiena individuala sau colectiva corespunzatoare. Curatenia este ca o carte de vizita ce o inaintam diferitelor persoane care ne calca pragul casei, biroului etc. De cele mai multe ori se face o asociere intre persoana si gradul de curatenie al spatiului in care isi petrece timpul acea persoana. Spre exemplu, ne cream o impresie placuta despre o persoana atunci cand observam o anumita ordine si curatenie acasa la aceasta si vom spune despre acest individ ca este harnic, ordonat, calculat etc. Pe de alta parte, in cazul in care ne ‘izbeste’ imaginea unei dezordini atunci cand vizitam pe cineva, aceasta imagine ne va reveni mereu in cap atunci cand vom discuta cu persoana in cauza si de cele mai multe ori vom avea, probabil fara sa vrem, idei preconcepute dintre cele mai putin placute.

Bineinteles, ideile preconcepute exista si vor exista in continuare, dar, atat pentru dumneavoastra cat si pentru buna impresie, este important sa mentineti o curatenie a lucrurilor pe care le detineti si a spatiului in care traiti.

Firma Biteco ofera o gama completa de sericii de curatenie si intretinere. Avand o experienta de 15 ani in domeniul curateniei, firma sibiana pune mare accent pe calitatea serviciilor oferite clientilor, incercand sa satisfaca toate cerintele acestora.

Firma sibiana ofera clientilor o gama larga de servicii de curatenie si intretinere. Dintre acestea, amintim urmatoarele:

  • serviciul de curatenie profesionala – este realizat de profesionisti si se poate presta atat la locuinta clientului, cat si in diferite spatii de birouri. Avand personal calificat si utilaje de ultima generatie, veti avea garantia ca odata ce ati apelat la Biteco, curatenia va fi un cuvant de ordine pentru spatiul in care doriti acest serviciu.
  • serviciul alpinism utilitar – presupune curatarea suprafetelor indiferent de inaltimea la care se afla acestea.
  • serviciul profesional mutari  – se realizeaza cu autovehicule speciale pentru ca mobilierul si bunurile dumneavoastra sa fie in permanenta in siguranta pe timpul transportului.
  • servicii de dezinsectie, dezinfectie, si deratizare. Acestea combat “musafirii nepoftiti” de tipul rozatoarelor, insectelor etc, si in acelasi timp presupune si o dezinfectare a suprafetelor cu substante de inalta calitate, ce nu sunt periculoase pentru sanatatea organismului uman.

Alt serviciu pe care il vom trata separat este serviciul de spalatorie textila. Biteco dispune de o gama variata de utilaje performante pentru realizarea acestui serviciu intr-o maniera profesionala si de inalta calitate.

Indiferent de tipul materialului textil, firma Biteco il poate curata, deoarece dispune de o gama de resurse foarte variata ce poate satisface orice cerinta a clientului.

In cadrul serviciului de curatatorie a textilelor se realizeaza urmatoarele procese: spalarea, calcarea, uscarea materialelor, curatarea chimica si ecologica a acestora, si in functie de cerinte, intretinerea si scoaterea petelor dificile.

Datorita faptului ca hainele tale merita cel mai bun tratament, apelarea la profesionistii firmei sibiene Biteco este solutia ideala pentru ca hainele tale sa fie mereu curate. O persoana ingrijita este vazuta cu alti ochi de lumea din jur, iar un element important pentru a fi o astfel de persoana ingrijita este ca tinuta vestimentara sa fie cat se poate de bine intretinuta si curata.

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul urmator: www.blog.2biz.ro

Similar Articles
Unde ajunge valiza ta după check-in

Unde ajunge valiza ta după check-in

Vă întrebați ce se întâmplă cu bagajele voastre atunci când le depuneți la biroul de check-in din

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Fie că eşti student, şomer, îţi doreşti o carieră de succes sau pur şi simplu

Imprumut nebancar rapid

Imprumut nebancar rapid

In acest moment nu putem spune ca in cadrul pietii se gasesc  multe IFN-uri ce

Obtinerea  si costurile la obtinerea  certificatului energetic

Obtinerea si costurile la obtinerea certificatului energetic

Atata vânzarea insa in aceeasi masura si închirierea unei locuinţe sau atunci cand sunt in

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Este pe piata o anumita clasa a performantei energetice in privinta certificatelor energetic care se