articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Biosolaris – Petunia curgatoare – un rau de frumusete in gradina ta!

Biosolaris – Petunia curgatoare – un rau de frumusete in gradina ta!

🕔04.Jun 2013

Cu siguranta primavara este cel mai ocupat anotimp pentru gradinarii care isi dedica intreaga munca plantelor perene. Daca frigul iernii i-a tinut departe de gradina, sosirea zilelor calde ii invita acum afara din casa, propunandu-le sa redescopere in propria maniera frumusetea naturii. Aranjarea unei gradini nu este niciodata usoara. Ea presupune o analiza detaliata bazata pe relief, particularitatile climatice, tipul de sol si gusturile personale in materie de flori.

Este bine ca acestea sa fie asezate in functie de perioada lor de inflorire dar si de culori, astfel incat gradina sa radieze bucurie tot anul. Chiar daca in unele zone din cauza climei acest lucru pare aproape imposibil, cu putina munca si cu ajutorul specialistilor potriviti in materie de gradinarit, puteti da viata unei gradini de invidiat.

Firma Biosolaris este cel mai important producator de flori anuale si flori perene de ghiveci. Infiintata de doar cativa ani firma a reusit sa se evidentieze pe piata din Romania si sa devina un partener de incredere atat al revanzatorilor de flori cat si al firmelor care se ocupa de amenajari peisagiste. Va oferim plante de bordura, plane curgatoare, plante pentru parcuri si gradini, plante pentru terase si balcoane. Produsele provin din serele proprii aflate in Ciorogarla-Ilfov.

Daca nu va numarati printre fericitii proprietari a unei gradini cu flori, decorati-va balconul cu o petunie curgatoare oferita de Biosolaris din Ilfov, care va pune la dispozitie o gama diversificata de culori si specii. Petunia este o planta anuala. Nu are nevoie de o ingrijire speciala, singura operaţiune care necesita atentie este indepartarea florilor ofilite pentru stimularea producerii de noi boboci. In continuare o sa va mai dam cateva sfaturi care sa va ajute sa va bucurati de petunia curgatoare cat mai mult timp.

Trebuie udata din abundenta, în special în timpul perioadelor calde. Poate fi expusa în zone de soare direct pana în zone de penumbra. Daca este bine întretinuta, inflorirea poate dura din aprilie pana la primul inghet. Planta este livrată în ghiveci de 12 cm diametru şi se recomandă a nu se transplanta pe toata durata infloririi.

Petunia curgatoare se înmulteste, de, obicei, prin butasi, din cauza ca prin seminte durata de obtinere a unei plante mature poate ajunge pana la 6 luni. Principala cauza generatoare de probleme la petunie este stresul plantei, indus de lipsa de fertilizant, lipsa apei sau densitatea prea mare a plantelor. În timpul verii, fainarea este principala boala care poate sa apara, identificata printr-un puf de culoare albaprezent pe frunze. Tratamentul care, printre altele, duce si ladeprecierea florilor, se face cu un fungicid pe baza de sulf (Microthiol Special, Shavit, Rubigan) prin stropiri la interval de 7-10 zile, si indepartarea factorului de stres (micsorarea umiditatii).

Una dintre cele mai frumoase si populare flori ornamentale sunt petuniile. Intalnite atat in parcuri cat si acasa, frumusetea acestor flori nu este data numai de culorile vesele si de mireasma pe care o simtim mereu in aer ci si de faptul ca ele infloresc de la inceputul primaverii pana toamna tarziu. In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Proprietar: Biosolaris
Ţara: Romania
Judeţ: Bucureşti
Localitate: Bucureşti
Adresa: Str. Aleea Parva, nr. 2
Telefon: 0766.455.135 | 0733.112.433

Similar Articles
Intretinere gradini-o necesitate majora

Intretinere gradini-o necesitate majora

In momentul in care detinem o gradina, cea mai placuta parte este cea in care

Plante ornamentale in marile orase

Plante ornamentale in marile orase

Intr-un mediu din ce in ce mai urbanizat, nevoia de flori si verdeata se simte

Biosolaris Producator flori. Topul celor mai vandute flori de 1 si 8 Martie

Biosolaris Producator flori. Topul celor mai vandute flori de 1 si 8 Martie

Luna martie se apropie cu pasi repezi si, ca orice roman, trebuie sa te pregatesti

Cele mai frumoase buchete in cele mai frumoase momente!

Cele mai frumoase buchete in cele mai frumoase momente!

Florile ne insenineaza viata. Prin frumusetea, delicatetea, culoarea si parfumul lor, florile ne fascineaza si

Semnificatia cocardelor

Semnificatia cocardelor

De foarte multa vreme nu mi-a fost data sa aud cate un cuvant care sa