articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
BIG Polistiren  va reda spatiul propriu, prin arhitectura detaliilor

BIG Polistiren va reda spatiul propriu, prin arhitectura detaliilor

🕔29.May 2017

Personalitatea casei si modul cum sunt decorate,  indica stilul si manierele persoanelor ce o locuiesc. Frumusetea consta in originalitatea cu care sunt lucrate in cele mai mici detalii prin modelarea fantezista a polistirenului. Daca sunteti in dilema asupra alegerii unor modele de profile decorative, BIG Polistiren  va ajuta sa faceti alegerea cea mai potrivita, prin modelarea acestui ofertant si maleabil material, elastic si fara duritate.

Proiectul casei tale poate sa devina original prin alegerea unica, a unor ornamente arhitectonice sublime si grandioase, in vederea decorarii interioare dar si exterioare, scotand in evidenta designul rafinat, cu accente aristocratice.

Intrebuintate in mod inteligent, puteti armoniza in mod practic, mascand colturile, cablurile ori alte margini de zidarie nefinalizate sau evidentiind unele detalii. Polistirenul este rezistent, ușor și simplu de instalat datorită flexibilității prin care se poate monta. Se pot monta cu ușurință pe suporturi ușor curbate sau denivelate. Pavarea cu un strat polimetric cuarțos de 2-3 mm a  profilului din polistiren ii confera duritate si  rezistent la impact, intemperii si raze UV. Costurile reduse si timpul de execuție sunt doar câteva din avantajele utilizării pofilelor ornamentale decorative.

Doresti sa transformi  interiorul modern si sofisticat al casei tale intr-o ambianta placuta si prietenoasa?

Din varietatea de profile decorative existente, sau create de cei mai buni din acest domeniu, poti alege o bordura decorativa din polistiren, folosita pentru decorare, delimitare, sau conturare, aplicata pe beton, lemn sau tapet, prin lipire cu adeziv, pe o suprafata curatata, in prealabil, lipindu-se prin presare. Bordurile decorative ofera eleganta si estetica, imbinate cu utilitatea si acoperirea unor spatii care nu au o finalizare buna.

Rozetele din polistiren, cu utilizare decorativa, ofera un mare farmec camerelor si in mod deosebit tavanelor, prin atasarea, pe o parte din suprafata lor a unor candelabre  si a altor corpuri de iluminat. Pot fi zugravite si vopsite in mai multe randuri, in culorile auriu sau argintiu, se pot curata foarte usor prin stergere cu carpa umeda.

Coloanele si semicoloanele, alaturi de baze si capiteluri, aduc prestanta si eleganta caminului dumneavoastra. Numeroasele variante disponibile, fac posibil ca interiorului casei sa primesca o nota antica, mediteraneana sau renascentista.

Cheile de bolta si coltarele confera o eleganta nealterata de trecerea timpului, casa dumneavoastra  devenind un magnet pentru priviri. Acesta bransa este foarte ofertanta, profilele ofera de asemenea, solutii unice de iluminare, de ascundere a fisurilor sau a cablurilor. Va puteti juca cu culorile, decorand peretii rotunzi, dand nastere propriului model. Profilele decorative vă oferă posibilități infinite.

Specializati in crearea de profile decorative personalizate, se realizeaza la comanda, profile decorative cum ar fi : capiteluri, sigle, nise, blazoane, arcade, seminee, cornise, scafe, pervazuri, ancadramente, basoreliefuri, brauri, precum si alte elmente decorative atat de interior, dar si de exterior.

Atmosfera relaxanta plina de farmec, dand valoare istorica arhitecturii

Avand origini indepartate in radacinile istoriei, grecii si romanii stapaneau foarte bine acesta arta, inca din antichitate, se indeletniceau cu cioplirea in lemn si piatra, ramanand si astazi, numeroase dovezi ale sculpturii ca forma de manifestare artistica. Istoria sculpturii se refera la evolutia acestui gen artistic de la inceputul istoriei omenirii. Sculptura, ca forma artistica, de-a lungul timpului a suferit o multitudine de transformari, schimbandu-se genuri, stiluri, viziuni asupra sculpturii, in ce cele mai multe cazuri fiind influentate de religie si politica, ce se manifestau in acea perioada. Intrati pe decorpolistiren.ro si alegeti exact ceea ce va place.

Similar Articles
O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O minoră în vârstă de 12 ani din Lipova, județul Arad, în timp ce trecea

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

Pe data de 22 octombrie, pompierii au fost alertați cu privire la producerea unui incident,

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Noi, femeile, știm că pentru a avea o viață cu adevărat împlinită și relaxată, trebuie

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

În după amiaza zilei de luni un bărbat din California a anunțat la o secție

Un nou antibiotic a fost descoperit

Un nou antibiotic a fost descoperit

Tot mai multe bacterii devin rezistente la antibiotice, descoperirea unor noi antibiotice ar fi benefică