articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Bifeaza la capitolul estetic cu pardoseala suprainaltata de la Malex Concept Design

Bifeaza la capitolul estetic cu pardoseala suprainaltata de la Malex Concept Design

🕔26.Jan 2015

Te-ai saturat de inesteticele tevi si instalatii care se pot observa prin toata casa? Ai incercat sa le maschezi apeland la mai multe solutii, dar niciuna nu a fost pe placul tau? Acum poti opta cu incredere pentru pardoseala suprainaltata oferita de catre cei de la Malex Concept Design! Din ce in ce mai multe persoane opteaza pentru aceasta alternativa cunoscuta si sub denumirea de pardoseala flotanta fie ca este vorba de propria locuinta, fie de propria afacere.  Daca iti doresti sa te bucuri si tu de aceasta pardoseala suprainaltata la tine casa sau in biroul tau, ia legatura cu cei de la Malex Concept Design!

De ce sa ai in vedere un asemenea produs asa cum este pardoseala suprainaltata?

Multi dintre noi si-ar dori sa mascheze tevile, instalatiile, cablurile de prin toata casa sau dintr-o hala industriala, dar nu stiu la cine sa apeleze. Montarea unei pardoseli suprainaltate poate fi solutia de care au nevoie. Aceasta pardoseala suprainaltata se deosebeste de alte produse prin faptul ca este o alternativa practica si aspectuoasa atat pentru locuinte, case, apartamente cat si pentru centre comerciale, hale industriale, cladiri de birouri etc. Pardoseala suprainaltata vine ca o alternativa la metoda de cablare prin perete sau pardoseala, fiind mult mai usor de instalat si intretinut.

Pardoseala suprainaltata constituie un nou produs adus in domeniul constructiilor, un ajutor de nadejde atat pentru arhitecti si constructori, cat si pentru clienti. Principalul avantaj adus de aceasta pardoseala consta in faptul ca ea poate fi instalata, reinstalata si schimbata intr-o maniera extrem de usoara, tinand cont de ceea ce au in plan constructorii sau viitorii proprietari ai cladirilor unde se vor realiza serviciile de montare. Beneficiind de aceasta usurinta in montare, reinstalare si schimbare, se pot oricand adauga alte instalatii, cabluri sau tevi fara sa existe niciun risc.

Aceasta pardoseala suprainaltata este un produs durabil care se monteaza in cel mai scurt timp: la baza pardoselii se afla un schelet mecanic care este acoperit cu panouri din lemne. Aceste panouri cu lemne sunt si ele acoperite fie de mocheta, fie de parchet sau de pardoseala din PVC. Dupa cum se poate constata, aceasta pardoseala suprainaltata este conceputa sa asigure protectie obiectelor mascate impotriva diversilor factori, iar accesul la aceste obiecte mascate nu este blocat. Pardoseala suprainaltata poate fi montata pentru a ascunde instalatii hidraulice, instalatii de aer conditionat, cabluri electrice, cabluri de telecomunicatii, sisteme de incalzire etc. Iata o solutie inedita pentru casa si afacerea ta!

Pentru pardoseala suprainaltata, apeleaza la Malex Concept Design!

In cazul in care iti doresti o pardoseala suprainaltata, cei de la Malex Concept Design iti vin in ajutor. Aceasta firma comercializeaza si monteaza pardoseli calde, cum ar fi: parchet stratificat, masiv, laminat, parchet pentru baie, pardoseala pentru exterior, linoleum, mocheta, gazon ornamental etc. De asemenea, Malex Concept Design produce si monteaza produse din lemn cum ar fi plinte, usi, scari, parasolare, jardiniere etc. Daca ai nevoie de putin ajutor pentru casa sau pentru o alta proprietate a ta, compania Malex Concept Design te poate ajuta sa o amenajezi dupa bunul plac.

Malex Concept Design – un expert in pardoseala suprainaltata!

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare