articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Beton mai compact? – Lindec Romania

Beton mai compact? – Lindec Romania

🕔18.Nov 2013

Compactarea betonului se poate obtine foarte usor, intr-un timp foarte scurt, cu ajutorul vibratoarelor comercializate de compania Lindec Romania. Modul de transmitere al vibratiilor se realizeaza prin vibrare interna, externa sau de suprafata.

In oferta pe care Lindec Romania o pune la dispozitia ta, se regasesc trei tipuri de vibratoare de beton: electrice, pe benzina si power vibe. Fiecare dintre acestea este foarte usor de manevrat datorita greutatii reduse. Ele pot functiona la un numar mare de rotatii pe minut, sunt puternice si asigura o consolidare extraordinara a betonului si o productivitate de lucru foarte mare, sunt flexibile, fiabile si au o durata mare de viata.

De ce este necesara vibrarea betonului cu ajutorul acestor echipamente? Avand in vedere faptul ca betonul este un amestec de apa, nisip, pietris si praf de ciment, trebuie ca frecarea intre aceste particule sa fie diminuata, bineinteles, cu ajutorul vibratoarelor de beton. Prin intermediul acestui procedeu de vibrare, suprafetele din beton devin omogene si compacte, iar rezistenta lor se optimizeaza. Prin vibrare se elimina apa si aerul in exces, riscul aparitiei fisurilor va fi eliminat. Cofrajul se umple complet, aderenta dintre armatura si beton este mai ridicata, ca si cea dintre straturile de beton turnate proaspat si cele mai vechi, iar gradul de impermeabilitate creste.

Lindec Romania comercializeaza vibratoare de beton ale caror capete de vibrare sunt confectionate din otel si care dispun de axe interschimbabile prin intermediul sistemului de decuplare rapida. Aceste echipamente au capatat o faima de bun augur intrucat reprezinta unul din factorii principali care ajuta la realizarea structurilor betonate durabile. Vibratoarele de beton au contribuit, de asemenea, la cresterea nivelului de performanta in domeniul constructiilor. Asadar, daca detii o afacere in acest domeniu si nu ai achizitionat inca aceste produse, trebuie sa stii ca la Lindec Romania, la gasesti la preturi mai mult decat avantajoase. Vibratoarele de beton pe care le oferim spre vanzare, reprezinta o solutie compacta, ideala pentru indeplinirea acestui procedeu. Elementele aparatelor (capetele vibratoare din otel, axul flexibil si unitatea ce are o greutate redusa) formeaza un intreg compatibil care se preteaza tuturor necesitatilor de pe santiere. Fiecare model de vibratoare de beton pe care il avem in stoc se remarca prin protectie impotriva penetrarii apei si impotriva supraincalzirii. Acestea au un design, compact, robust, rezistent la praf, la intemperii, la conditii de lucru dificile, la folosiri repetate pentru cantitati de beton mici, medii si mari si sunt foarte usor de manevrat si de utilizat.

Compania Lindec Romania are incredere in produselor comercializate, in ceea ce priveste fiabilitatea si usurinta in intretinere si de aceea vi le recomandam cu caldura, garantand pentru calitatea lor. Caracteristicile enumerate pana acum, fac ca aceste vibratoare sa fie cautate si foarte des folosite in domeniul constructiilor de catre toti acei intreprinzatori care executa astfel de lucrari. Indiferent ca este vorba de compactarea fundatiilor, peretilor, stalpilor, grinzilor, s.a., vibratoarele de beton duc la bun sfarsit sarcinile pentru care au fost concepute.

Lindec Romania este partenerul de incredere al societatii suedeze AB Lindec, inca din anul 2001. Serviciile prestate (turnarea, reconditionarea, intretinerea pardoselilor, realizarea betoanelor amprentate) si produsele oferite (masini de pompare si mixare, masini pentru sclivisit betonul, grinzi de nivelare, echipamente profesionale de pavare, s.a.), se ridica la cele mai inalte standarde de calitate. Contactati-ne si va veti convinge.

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare