articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
BestService-IT, echipamente antiefractie pentru siguranta ta si a bunurilor pe care le detii!

BestService-IT, echipamente antiefractie pentru siguranta ta si a bunurilor pe care le detii!

🕔27.Jul 2015

Daca tii la siguranta ta, a familiei tale si a bunurilor pe care le detii, mergi pe principiul “paza buna trece primejdia rea!”. Cu alte cuvinte, cumpara-ti si instaleaza-ti echipamente antiefractie, care iti vor asigura linistea, descurajand infractorii sa patrunda in spatiile pe care le doresti protejate. De unde poti achizitiona astfel de produse, avand garantia ca sunt fiabile si ca iti sunt oferite la un pret corect? De pe www.bestservice-it.ro.

BestService-IT – gama variata de echipamente antiefractie

In cadrul magazinului online BestService-IT gasesti, in mod garantat, cea mai variata gama de echipamente antiefractie, precum si accesoriile aferente (peste 300 de produse – sisteme antiefractie, module antiefractie, tastaturi, centrale wireless, detectori si senzori, sirene, dispecerate, comunicatoare), provenind de la furnizori renumiti in domeniu. Echipamentele sunt usor de instalat, de utilizat si de intretinut, au durata de viata indelungata si beneficiaza de garantie.

Iata doar cateva exemple in acest sens:

  • Kit alarma exterior format din centrala PC1404 cu tastatura PC1404RKZ, tranformator TR20 si sirena de exterior STIM S1
  • Centrala alarma antiefractie Bentel Kyo 8, cu 8 zone pe placa si 4 partitii, 3 iesiri programabile, 1 iesire de alarma (bell), 23 de coduri. Centrala mai include si 128 de chei digitale/cartele de proximitate, 128 evenimente de memorie.Accepta tastatura Nc2/Tast, Omnia tast, Icon/Kp, Mia, Comunicator digital cu 8 numere de telefon
  • Sistem alarma antiefractie wireless dsc alexor kit495, cu 32 zone radio si 1 partitie, comunicator telefonic digital, 2 intrari de zona/iesiri PGM, sirena piezo inclusa in centrala. Suplimentar mai cuprinde o tastatura LCD wireless WT5500, 2 senzori de miscare WS4904W si o telecomanda bidirectionala cu afisaj iconuri WT4989, 1 contact magnetic WS4945W, 1 acumulator 12V 1.3Ah, baterii pentru dispozitivele radio si transformator retea
  • Camere de supraveghere interior si exterior, variantele Speedome, Wireless, Mascate, Dome, Zoom

Pe langa aceste echipamente antiefractie, cu grad extrem de ridicat de performanta, pe www.bestservice-it.ro gasesti si o gama completa de accesorii si alte produse de profil: acumulatori, buton panica, cabluri, comunicatoare, detectori/senzori, panouri/sinoptice, sirene de interior si exterior, tastaturi.

De ce sa achizitionezi echipamente antiefractie de pe  www.bestservice-it.ro?

Prin diversitatea si fiabilitatea produselor comercializate, prin raportul optim calitate-pret si promptitudinea in onorarea comenzilor, BestService-IT a reusit sa se plaseze pe o pozitie fruntasa in topul celor mai eficienti si de incredere vanzatori din mediul online.  De aici vine si recomandarea de a consulta oferta magazinului ori de cate ori esti interesat de achizitionarea de echipamente antiefractie si nu numai. Printre produsele oferite spre vanzare se mai numara aparatura foto si video, tablete, servere, cablaje, acumulatori, unelte si aparate de masura.

De asemenea, echipa BestService-IT ofera servicii specializate atat pentru firme (asistenta tehnica, externalizare IT, mentenanta IT, securitate IT, consultanta IT, cablare structurata, configurare server, service laptop), cat si pentru utilizatorii casnici (interventii laptop si desktop, instalare Windows, devirusare calculator, depanare software, abonament asistenta PC, utilizare gratuita antivirus).

Colaborand cu profesionisti, poti fi sigur ca echipamentele antiefractie recomandate si comercializate se ridica la nivelul necesitatilor tale de siguranta fizica si confort psihic, aceasta fiind dintotdeauna o nevoie esentiala a omului, satisfacuta astazi prin mijloace si metode moderne, de actualitate.