articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Benzi transportoare cauciuc de calitate doar de la firma Ikosar!

Benzi transportoare cauciuc de calitate doar de la firma Ikosar!

🕔17.Mar 2015

In domeniul destinat logisticii si transporturilor este necesara utilizarea unor echipamente de prima clasa si totodata eficiente pentru a reduce costurile dar si timpul alocate activitatilor specific din domeniu. In cazul in care va decideti asupra anumitor produse trebuie sa stiti si de beneficiile pe care vi le pot aduce. Din categoria produselor cu adevarat necesare transporturilor de materiale si marfuri care provin din industria usoara sau industria grea fac parte si cele de tipul unor benzi transportoare cauciuc. Deoarece sunt utilizate pe o scara foarte mare de diversi producatori, aceste benzi transportoare de cauciuc au devenit foarte utile si cautate datorita rezistentei lor de a transporta o gama variata de bunuri si materiale. In functie de obiectul supus activitatii de transportate puteti opta pentru diverse marimi si tipuri de benzi transportoare cauciuc.

La ce sunt utile aceste benzi transportoare cauciuc?

Raportat la produsul care urmeaza a fi transportat este utilizat un anumit model de benzi transportoare cauciuc. In general, aceste benzi transportoare sunt de mai multe tipuri precum:

  • Benzi transportoare cu insertie textile pentru uz general
  • Benzi transportoare cu racleti transversali si velkanta
  • benzi transportoare cu racleti in V turnati
  • benzi transportoare cu racleti in Y si tip chevron aplicati
  • benzi transportoare cu fata antiderapanta tip non skid
  • benzi transportoare cu aplicatii speciale.

Prima categorie de benzi transportoare, cele destinate uzului general pot fiu utilizate in mod normal pentru materialele obisnuite, care nu necesita un regim de transport special. Benzile cu racleti transversali se preteaza pentru transporturile de mare tonaj efectuate pe distante mai scurte, cu precadere. Pentru produsele care trebuie transportate in plan inclinat este obligatorie utilizarea benzilor transportoare cu racleti in V deoarece acestea asigura o distributie complet uniform ape intreaga suprafata a benzii, asigurant totodata si un flux continuu pe intreaga durata a transportului. Benzile cu fata antiderapanta sporesc aderenta materialului transportat iar cele cu aplicatii speciale sunt de fapt benzi transportoare cauciuc de serie limitata, pentru produse ce necesita functii multiple.

Ikosar – benzi transportoare cauciuc de calitate superioara

Compania Ikosar, situata in Targu Neamt, are o experienta de peste 20 de ani in productia si comercializarea articolelor tehnice ce au in compozitie exclusive cauciuc. Intreaga echipa de profesionisti Ikosar va sta la dispozitie cu toate informatiile si detaliile de care aveti nevoie pentru a intelege importanta utilizarii unor benzi transportoare cauciuc in activitatea pe care o desfasoara firma voastra.

Oferat companiei Ikostar este extrem de bogata iar produsele comercializate sunt de o calitate superioara si la preturi foarte atractive.

Produsele sale sunt exportate in tari din intreaga lume iar profesionalismul si seriozitatea ce caracterizeaza firma Ikostar va gasi cu siguranta solutii la nevoile voastre. Asadar, tot ce va ramane de facut este sa accesati pagina de internet a companiei si sa stabiliti o intalnire cu reprezentantii acesteia.

Similar Articles
Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Atunci cand vine vorba de procedeul numit: gravura mecanica, firma Oltstar Business Group isi dedica

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Store Logistic va ofera o gama completa si complexa de masini de taiat cu apa,

Blaturi din granit in Bucuresti, de ce sporesc ele valoarea unei locuinte?

Blaturi din granit in Bucuresti, de ce sporesc ele valoarea unei locuinte?

Poate v-ati gandit de multe ori sa optati in locuinta dvs. pentru blaturi din granit

Ai nevoie de intalare masini industriale? Horeind iti vine in ajutor!

Ai nevoie de intalare masini industriale? Horeind iti vine in ajutor!

  Este cunoscut faptul ca in ziua de azi , masina de spalat nu mai reprezinta

Masini de ambalat

Masini de ambalat

  In cazul in care aveti o afacere care implica ambalarea unor produse precum lichide sau