articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Beneficii numeroase ce se pot asocia cu o terasa verde, obtineti-le acum!

Beneficii numeroase ce se pot asocia cu o terasa verde, obtineti-le acum!

🕔02.Mar 2017

 

O terasa verde se poate asocia cu numeroase beneficii, de la unele estetice la unele practice. Mai mult decat atat, o terasa verde se poate intalni nu doar la locuinte, ci si la spatii comerciale si alte spatii. Se ofera pana si subventii celor care opteaza pentru astfel de variante. Per ansamblu, putem spune ca spatiile verzi din orase sunt din pacate din ce in ce mai putine si astfel ca acoperisurile verzi vin ca si o solutie inovativa in a mentine un nivel al ecologiei relativ acceptabil. In plus, dupa cum am mentionat, o terasa verde aduce cu sine foarte multe avantaje, astfel ca este o investitie pe termen lung in relaxare, in comfort si in utilitate totodata.

Apelati la experti in domeniu pentru a beneficia rapid si simplu de o terasa verde si de avantajele aduse de ea

Apeland la o companie specializata in domeniu, veti putea sa va bucurati de beneficiile aduse de o terasa verde in timp scurt si in mod eficient: www.odu.ro. Fie ca e vorba de un bloc de locuinte sau de o casa, un astfel de acoperis verde va fi extrem de frumos si va completa perfect orice constructie.
Aici putem integra desigur si cladirile de birouri de pilda. Sunt foarte multe constructii noi care prefera de exemplu sa realizeze parcari subterane si sa pastreze acoperisul ca si un acoperis verde. Acesta este un loc foarte potrivit pentru relaxare, fiind mereu apreciat atat de angajati cat si de angajatori. Mai mult decat atat, blocheaza in mare masura zgomotele din exterior, creand un mediu de munca mai relaxant.

Beneficii in varii domenii pe care o terasa verde le va oferi

Dupa cum am mentionat, o terasa verde va oferi beneficii in varii domenii. In primul rand, ea ofera o estetica aparte, aducand putin din natura in marile orase. Mai apoi, calitatea aerului este clar mult imbunatatita cu o terasa verde de la Odu Green Roof. Reglarea temperaturii este si ea un beneficiu demn de luat in calcul, intrucat va ajuta la racorirea incaperilor pe timp de vara, temperaturile de sub un acoperis verde vor fi cu circa 3 – 4 grade Celsius mai scazute pe timp de vara, cand afara sunt 25-30 de grade Celsius.
Vegetatia de pe acoperis protejeaza acoperisul, actioneza si ca si un bun izolator, atat termic cat si fonic. In plus, este un spatiu excelent de relaxare, dupa cum am mentionat.
Puteti alege intre diverse tipuri de vegetatie pentru un acoperis verde, de la o vegetatie extensiva la una intensiva cu plante erbacee, de la una cu arbori la una cu arbusti; puteti opta la Odu Green Roof de asemenea pentru rulouri de vegetatie Sedum, obtinand astfel instant o vegetatie matura, multicolora, rezistenta la seceta.

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare