articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Bendkopp – expertul tau in saibe de calitate!

Bendkopp – expertul tau in saibe de calitate!

🕔28.Oct 2013

Realizezi lucrari de constructii? Ai nevoie de saibe de cea mai buna calitate? Ai o afacere in domeniu si ai nevoie de o gama variata de saibe? Daca realizezi lucrari de constructii, ai nevoie de saibe pentru a creste rezistenta imbinarilor, impiedicand astfel desurubarea. Aceste saibe au rol de strangere si de protectie, fiind foarte utile in domeniul organelor de asamblare. Bendkopp comercializeaza o gama variata de saibe de cea mai buna calitate si la preturi avantajoase. Printre modelele de saibe amintim saiba stelata interior, saiba nordlock forma Sp, saiba plastic montaj lavoare, saiba plata. Saiba este un organ de releta utilizat la imbinarile demontabile surub-piulita si este de forma unui disc, gaurit in centru sau a unui inel.

Saibele au un rol de protectie a zonei de strangere, de marire a suprafetei de contact si de siguranta impotriva desurubarii. Saiba se monteaza intre un surub si obiectul respectiv sau intre surub si piulita, pentru a mentine surubul fix si pentru a imbunatati imbinarea. In functie de forma acestora, saibele pot fi pentru protectia zonei de strangere sau de siguranta impotriva desurubarii. Saibele garanteaza utilizatorului o siguranta sporita in montare si functionare, cu parametrii optimi de rezistenta a imbinarii, chiar si in cazul profilelor subtiri. Saiba este un element de siguranta utilizat la asamblarile filetate, care sunt alcatuite dintr-un surub si o piulita pentru strangerea unor piese. Sistemele filetate confera o montare si o demontare facila, transmit solicitari foarte mari, ofera o executie ieftina si usoara si posibilitatea transformarii miscarii de rotatie in miscare de translatie si invers. Saibele pot fi plate, late, ondulate, sferice, cu arc disc, elastice, crestate la exterior, tratate termic, din otel, aluminiu sau din cupru, pentru lemn, de siguranta sau de ajustare, pentru structuri metalice, conice, pentru bolturi sau dintate.

Compania Bendkopp, cu sediul in Cluj Napoca comercializeaza o gama variata de produse din domeniul organelor de asamblare, electrice, feronerie, scule, instrumente pentru fixare de mare tonaj, fixare schele, fixari electrice, termoizolante, aparate de masura si control, scule electrice, adezivi, izolanti, scule de mana si alte instrumente de asamblare si fixare. Produsele si serviciile oferite de Bendkopp sunt calitative si se pune accent pe satisfacerea nevoilor clientilor, colaborand cu cei mai buni specialisti din Europa. Produsele comercializate sunt confectionate din otel, oteluri aliate, aluminiu, cupru, inox, conform standardelor internationale. Bendkopp are o echipa eficienta si profesionista, un colectiv bine calificat care ofera consultanta in alegerea celor mai potrivite produse din momentul preluarii comenzilor pana la livrare. Saibele si celelalte produse comercializate pot fi achizitionate fie de la sediul firmei, fie online, accesand pagina de internet a companiei.

Pentru mai multe informatii despre produsele companiei si despre modele de saibe, dimensiunile acestora si materialele din care sunt confectionate intra pe pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre expertii firmei Bendkopp. Firma ofera servicii personalizate in functie de nevoile clientilor, prin simplificarea procesului de comanda si de livrare. Printr-un simplu clic poti comanda saibe Bendkopp, elemente de asamblare de cea mai buna calitate.

Datele de contact ale firmei Bendkopp

Adresa firmei: Str. Fabricii de Chibrituri, Nr. 6-10, Cluj Napoca, Cluj

Telefon: 0264 455 515

Email: online@bendkopp.ro

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare