articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Becuri LED de la Solar Watts, calitate si rezistenta inca din 2009

Becuri LED de la Solar Watts, calitate si rezistenta inca din 2009

🕔26.Feb 2016

Compania Solar Watts este una dintre putinele firme autohtone care au adus tehnologia LED in Romania, inca din 2009. Astfel, acest brand produce peste 1.800 de modele de corpuri de iluminat bazate pe LED-uri, atat pentru interior, cat si pentru exterior. Mai mult, folosirea acestor sisteme duce la o reducere cu peste 80% a facturilor la energie electrica, concomitent cu mentenanta zero. Mai mult, schimbarea corpurilor de iluminat clasice cu becuri LED nu necesita modificari ale lampilor, soclului sau decupajului, putand fi folosite cele deja existente.

Produsele Solar Watts, peste 11 ani de viata pentru orice becuri LED

In prezent, orice becuri LED produse de Solar Watts au o durata de viata medie de peste 100.000 de ore, aproximativ 11 ani. Mai mult de atat, fiecare produs in parte beneficiaza de o garantie cuprinsa intre 3 si 7 ani, in functie de modelul solicitat. Tehnologia LED a ajuns sa fie apreciata la nivel mondial, atat din punct de vedere al consumului redus de energie electrica, cat si eficientei luminioase de lunga durata. Mai mult, emana putina caldura si pot fi folosite ani intregi fara sa fie nevoie sa fie schimbate.  Compania Solar Watts si-a demonstrat de-a lungul timpului calitatile si beneficiile, ajungand in prezent sa isi vanda produsele in tari precum Germania, Italia, Suedia, Israel, Danemarca sau Norvegia, tari care sunt in cautarea celor mai performnate produse, cu un consum cat mai redus de energie. Mai mult, fiecare produs in parte poate fi realizat custom-made, astfel incat sa se muleze perfect pe nevoile clientilor.

Becuri LED de cea mai buna calitate pentru un consum redus de energie

Compania Solar Watts pune la dispozitia doritorilor o gama variata de becuri LED sub forma de bulb perfecte pentru inlocuirea becurilor cu incandescenta sau cele fluorescente care nu sunt nici eficiente, nici rezistente in timp. Astfel, alegerea unor becuri care beneficiaza de tehnologie LED aduc de la sine numeroase beneficii, pornind de la o reglabilitate extrem de usoara, pana la reducerea costurilor cu energia electrica de pana la 80-90%. Mai mult de atat, genereaza putina caldura si nu au nevoie de mentenanta.  In acelasi timp, pot functiona la temperaturi foarte scazute sau temperaturi foarte ridicate, rezistand de asemenea la vibratii si socuri mecanice puternice, functionand chiar daca au fost scapate pe jos. Fie ca sunt montate in parcuri, vitrine sau case, acestea fac fata cu succes celor mai drastice cerinte, concomitent cu posibilitatea de a fi reciclate in proportie de 100%.

Solar Watts, partenerul ideal pentru becuri LED de cea mai buna calitate

Incercand constant sa aduca la lumina cele mai fiabile produse din gama becuri LED, compania Solar Watts aduce la lumina o serie de produse de cea mai buna calitate, extrem de fiabile, la preturi corecte, care promit un nou mod in care romanii isi lumineaza viata, fie acasa, fie la birou. In acest mod, se reduc costurile, iar consumul de energie devine din ce in ce mai mic. Fiecare client in parte trebuie sa beneficieze de aceste produse exceptionale.

Similar Articles
Unde ajunge valiza ta după check-in

Unde ajunge valiza ta după check-in

Vă întrebați ce se întâmplă cu bagajele voastre atunci când le depuneți la biroul de check-in din

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Fie că eşti student, şomer, îţi doreşti o carieră de succes sau pur şi simplu

Imprumut nebancar rapid

Imprumut nebancar rapid

In acest moment nu putem spune ca in cadrul pietii se gasesc  multe IFN-uri ce

Obtinerea  si costurile la obtinerea  certificatului energetic

Obtinerea si costurile la obtinerea certificatului energetic

Atata vânzarea insa in aceeasi masura si închirierea unei locuinţe sau atunci cand sunt in

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Este pe piata o anumita clasa a performantei energetice in privinta certificatelor energetic care se