articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
BC Trans COM Va Ofera Servicii Profesionale de Transport Agabaritic

BC Trans COM Va Ofera Servicii Profesionale de Transport Agabaritic

🕔05.Oct 2015

Nu multe sunt firmele care pot sa ofere servicii de transport agabaritic in conditii sigure si profesioniste. BC Trans COM este firma de care aveti nevoie. Transportul agabaritic, in special cel pe rute nationale sau internationale, reprezinta un serviciu foarte dificil deoarece necesita o atentie deosebita, pregatire si o experienta desavarsita.

Este nevoie de ani de experienta in domeniu, precizie si programare cu exactitate a transportului concentrare pentru a face fata situatiilor critice si nu in ultimul rand de echipamente adecvate cum ar fi trailere moderne cu multe axe, extensibile, remorchere si autocamioane ce pot sustine si o greutate de 30-40 de tone. Pentru toate acestea aveti nevoie de compania BC Trans COM din Craiova.

BC Trans COM se va ocupa de transportul agabaritic pe care dumneavoastra trebuie sa-l faceti, acesta ajungang in singuranta la destinatie, in timpul stabilit de comun acord astfel incat dumneavoastra si partenerii dumneavoastra sa fiti multumit de un nou colaborator.

Cine se ocupa cu transport agabaritic? BC Trans COM

Atunci cand cautati o companie care sa se ocupe si cu servicii de transport agabaritic, BC Trans COM din Craiova este firma de care aveti nevoie. Aceasta companie are o experienta de mai bine de 16 ani, facandu-si aparitia pe piata din Romania inca din anul 1999. De-a lungul timpului echipa BC Trans COM a reusit sa presteze servicii de transport agabaritic, cat si transporturi speciale in toata tara, dar si la nivel international pentru numerosi clienti care au fost multumiti de aceste servicii.

Tot ceea ce tine de transport agabaritic este efectuat cu profesionalism de catre aceasta firma atat datorita experientei si priceperii echipei, cat si datorita dorintei si intelegerii faptului ca un client multumit reprezinta cel mai bun mod de a-ti face reclama si de a creste ca si companie pe piata de profil.

Transport agabaritic in tara si in toata Europa

Fie ca aveti nevoie de transport agabaritic in tara sau  in Europa, BC Trans COM va vine in ajutor cu promptitudine maxima. Serviciile sunt competitive, iar preturile foarte atragatoare pentru piata din tara, astfel incat foarte multe companii apeleaza la firma BC Trans COM pentru un transport adecvat, in deplina siguranta.

Aceasta companie foloseste utilaje potrivite pentru acest gen de transport, cum ar fi remorcherele de 2 tipuri, precum si autocamioane cu platforma ce ating si capacitatea de 30 de tone.

  1. Remorchere ce au o capacitate de transport ce atinge 30 de tone;
  2. Remorchere cu o capacitate de transport ce atinge 40 de tone si 20 de metri, fiind extensibile, pentru toate acele transporturi agabaritice atat din punct de vedere al greutatii, cat si al dimensiunilor.

Pe langa profesionalism aceasta companie are si vointa si entuziasm, astfel incat nu vaava dezamagi niciodata asteptarile.

Daca doriti sa va bucurati de servicii de calitate, alegeti transport agabaritic de la aceasta companie. Atunci cand aveti nevoie de informatii suplimentare despre companie si serviciile sale, sunati la numarul 0745-582.211 sau trimiteti un e-mail pe adresa elbacor_trading@yahoo.ro.

Similar Articles
O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O minoră în vârstă de 12 ani din Lipova, județul Arad, în timp ce trecea

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

Pe data de 22 octombrie, pompierii au fost alertați cu privire la producerea unui incident,

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Noi, femeile, știm că pentru a avea o viață cu adevărat împlinită și relaxată, trebuie

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

În după amiaza zilei de luni un bărbat din California a anunțat la o secție

Un nou antibiotic a fost descoperit

Un nou antibiotic a fost descoperit

Tot mai multe bacterii devin rezistente la antibiotice, descoperirea unor noi antibiotice ar fi benefică