articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Bara silita – cele mai mici preturi din Romania se gasesc la ABC-456 COM!

Bara silita – cele mai mici preturi din Romania se gasesc la ABC-456 COM!

🕔14.Sep 2015

Cauti o bara silita de calitate, stabila din punct de vedere chimic, rezistenta, cu o tendinta mica de deformare si, mai ales, la cel mai bun pret din Romania? ABC-456 COM din Bucuresti este exact partenerul de care si tu ai nevoie si te oferteaza cu modele variate de bare de silita, avand dimensiuni diferite, in functie de necesitatile tale.

Ce este o bara silita?

O bara silita este o rezistenta electrica confectionata din carbura de siliciu si este folosita pentru cuptoarele ce ating o temperatura nu mai mare de 1550°C. Aceasta rezistenta din carbura de siliciu ( SiC) este un cilindru sau o tija tubulara extrudata realizata din granule de carbura de siliciu de o puritate inalta. Granulele sunt legate intre ele printr-un proces de fuziune sau printr-un proces de recristalizare la temperaturi ce depasesc 2150°C..

In urma procesului de recristalizare se formeaza caile conductoare electric. Secretul pentru a se realiza elemente de incalzire cat mai bune consta tocmai in controlarea procesului de recristalizare a granulelor de carbura de siliciu, deoarece doar in acest mod se poate obtine o valoare a rezistentei electrice coerenta in material.

Care sunt avantajele barelor de silita? Sunt elemente de incalzire stabile din punct de vedere chimic, au o tendinta mica de deformare ,un coeficient foarte scazut de dilatare termica si pot dezvolta o putere mare pentru un spatiu determinat.

Cum se folosesc barele de silita? Ele se intrebuinteaza orizontal sau vertical, fara a fi nevoie de suporti aditionali, astfel simplificandu-se cu mult structura cuptorului. Deci, ele sunt ideale pentru toate acele aplicatii in care este nevoie in mod obligatoriu de o putere mare intr-un spatiu redus.

De cate tipuri sunt aceste bare de silita? Se intalnesc foarte multe modele, cu diametru variabil, cu diametru constant, bare cu 2 sau chiar 3 brate, bare spiralate.

Trebuie mentionat si faptul ca exista cativa factori ce influenteaza viata barelor de silita/ elementelor de incalzire SiC. Amintim aici de:

–          Atmosfera din cuptor;

–          Temperatura de operare;

–          Puterea la care se foloseste bara de silita pe unitatea de suprafata;

–          Modul de functionare al barei de silita – continuu sau intermitent;

–          Intretinerea barei de silita;

–          Tipul de cuptor, proiectarea cuptorului si incarcarea acestuia;

–          Transformatoarele utilizate pentru barele de silita.

De unde pot sa cumpar o bara silita?

ABC-456 COM din Bucuresti este compania ce-ti poate pune la dispozitie toate tipurile si toate  modelele de bara silita, astfel incat tu sa te bucuri de calitate, fiabilitate, rezistenta, dar si de preturi bune. Aceasta companie se ocupa in special cu comercializarea de produse ce au la baza fibrele ceramice si cele solubile, dar si microcuptoare pentru topirea metalelor sau pentru microfuziune sticla.

In ceea ce priveste barele de silita de la ABC-456 COM, poti alege mai multe modele diferite avand diametrul zonei active de 8, 12, 14, 18, 20, 25, 30,.. mm, diametrul zonei inactive sau ingrosate de 14, 18, 22 sau 28 mm…., lungimea zonei active de 150, 250, 400, 500, 800,… mm si lungimea totala a barei de 270, 320, 450, 500, 700, 1100, 1200 , 1700,….. mm.

Toate aceste bare de silita sunt importate de catre ABC-456 COM, iar raportul calitate-pret oferit este cel mai bun din Romania. Alege si tu calitatea si preturile cele mai mici raportate la aceasta calitate, alege bare silita de la ABC-456 COM!