articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Balet copii – Portile sunt deschise pentru cei mici la Casa de Balet!

Balet copii – Portile sunt deschise pentru cei mici la Casa de Balet!

🕔15.Sep 2015

Inscrie-ti fetita la balet copii! Daca ii place sa danseze si viseaza sa ajunga pe marile scene ale lumii, ajut-o! La Casa de Balet va face cunostinta cu o lume fascinanta si, in plus, se va dezvolta armonios fizic si psihic!

Balet copii – informatii utile pentru parinti

In cadrul scolii Casa de Balet se organizeaza cursuri balet copii pe categorii de varsta, si anume: Dance with me (3-4 ani), Baby balet (3-4 ani), Pre-balet (4-6 ani) si Balet introductiv (6-8 ani).

Copiii care vor fi inscrisi in prima categorie vor invata, alaturi parinte sau de o persoana de incredere care ii va insoti, primii pasi intr-o lume cu totul noua pentru ei. Fiind vorba de o varsta asa de frageda, se va pune accent pe dezvoltarea abilitatilor de socializare si pe ideea de a invata sa urmeze niste instructiuni. Pe masura ce se vor familiariza cu acest univers artistic, isi vor dezvolta imaginatia si miscarile. Totul se va desfasura cu ajutorul povestilor si jocurilor distractive si creative. Astfel, isi vor dori sa mai mearga o data la balet copii, si inca o data, si inca o data si tot asa.

Diferenta intre grupa Dance with me si Baby balet consta in faptul ca cei inscrisi in a doua vor lua cunostinta cu elementele de baza ale baletului si miscarii creative. Prin efectuarea unor exercitii fizice se urmareste lungirea tendoanelor, intarirea musculaturii si, bineinteles, sporirea capacitatilor de coordonare si concentrare.

In cadrul grupei Pre-balet vor fi predate conceptele de baza ale baletului si se va pune accent si pe postura, pozitia piciorului, intinderea, dar si pe comportamentul in baletul clasic.

Micutii din grupa Balet introductiv, fata de grupa anterioara, vor avea incluse sarituri, exercitii la sol, piruete, ridicari pe demi-pointe, exercitii in pereche s.a.m.d. Acestea si nu numai au rolul de a dezvolta o baza solida si de a usura asimilarea conceptelor noi. In concluzie, grupa Pre-balet face trecerea spre clasa de balet veritabil.

Acestea sunt grupele in cadrul carora iti poti inscrie fetita. Pentru mai multe informatii despre balet copii, ia legatura cu reprezentantii Casei de Balet.

Casa de balet – o altfel de scoala pentru copii

Casa de Balet este o scoala de balet infiintata in urma cu aproximativ 7 ani, in Bucuresti, care organizeaza cursuri balet copii, structurate pe mai multe grupe de varsta. Persoana care s-a ocupat indeaproape de Casa de balet, de la inaugurare si pana acum, este balerina Catalina Tudor. An de an le face copiilor cunostinta cu o lume total noua lor, le descopera pasiunea pentru dans si ii pregateste inclusiv pentru performanta.

Ti-ar placea ca fetita sa aiba un mers cat mai elegant? Are foarte multa energie si mai mereu sare prin casa, imaginandu-si ca se afla pe o scena? Indeplineste-i visul! Du-o la balet copii! Cursuri interesante, sustinute de balerine talentate, se organizeaza la Casa de Balet.

Date de contact

Telefon: 0724.238.365

Adresa: Calea Dorobantilor, nr. 127-129, Sector 1, Bucuresti (Studio Dorobanti)

str. Soldat Pripu Gheorghe 22 A, Sector 1 (Studio Aviatiei Wellness Center)

str. Blanari nr. 21, Sector 3 (Studio Universitate)

str. Mihail Eminescu nr. 163, Sector 2 (Studio Mosilor)

str. Lanariei nr. 90, Sector 4 (Studio Tineretului)