articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Axa Service: Poduri rulante pentru siguranta afacerii tale

Axa Service: Poduri rulante pentru siguranta afacerii tale

🕔07.Oct 2013

In domeniul industrial, si nu numai, transportul anumitor produse, materiale sau utilaje precum si alte activitati similar, necesita o gestionare atenta a situatiei pentru evitarea incidentelor neprevazute sau periculoase. Astfel sunt evitate accidentele de munca si sunt oferite conditii optime de munca, la nivel occidental. In ceea ce priveste transportul mentionat mai sus, acesta de regula necesita poduri rulante. In cazul in care si in cadrul afacerii dumneavoastra sunt necesare astfel de produse, vizualizati oferta disponibila la Axa Service.

Axa Service este universul instalatiilor de ridicat. Compania are ca principal domeniu de activitate oferirea serviciilor de proiectare, executie, montare, demontare, dar si amplasare pe santiere a instalatiilor de ridicat, cum ar fi diverse tipuri de macarale sau poduri rulante. De asemenea, compania este specializata si in cadrul automatizarilor, tablourilor electrice, si radiocomenzilor specifice acestor tipuri de utilaje. Axa Service a fost infiintata in anul 1994, experienta acumulata de-a lungul timpului recomandand produsele si serviciile companiei pe piata de profil din Romania. In prezent Axa Service detine numeroase colaborari cu firme de prestigiu ce actioneaza in domeniul industrial, oferind servicii ireprosabile si produse calitative la preturi mai mult decat avantajoase.

Axa Service comercializeaza poduri rulante OMIS. Podurile rulante sunt utilizate pentru transporturi si ridicari de echipamente in domeniul industrial si nu numai. Practic, podurile rulante sunt masini de ridicat complexe ce pot indeplini cu succes orice sarcini datorita mecanismelor instalate care executa miscarile de deplasare a greutatilor. Aceste miscari se efectueaza pe caile de rulare care sunt situate la inaltime. Datorita formei si a dimensiunilor avute, podurile rulante pot fi utilizate in siguranta si cu usurinta atat in hale de productie, cat si in depozite fie ele deschise sau acoperite, datorita avantajului ca nu ocupa spatiu la sol.

Producerea podurilor rulante respecta desigur si normele tehnice, fiecare produs fiind prevazut cu diferite componente de securitate speciale. Astfel se inlatura orice posibilitate neprevazuta ce poate furniza neplaceri sau accidente la locul de munca. Podurile rulante reprezinta solutii tehnice de ridicare sigure si fiabile pentru orice domeniu de activitate. Desigur, in functie de necesitatile fiecarui client, Axa Service produce si distribuie poduri rulante de diverse modele si performante.

In afara podurilor rulante, Axa Service vine in ajutorul clientilor sai si cu o serie de servicii, dintre care amintim urmatoarele: proiectare instalatii de ridicat, reparatii poduri rulante, automatizari industriale, executie tablouri electrice, demontare macarale turn, intretinere macarale turn, intretinere poduri rulante, sau montare macarale turn. Mai mult, in afara podurilor rulante, compania va ofera si: radiocomenzi macarale, cabluri tractiune antigiratorii, convertizoare de frecventa, motoare electrice, intrerupatoare automate, angrenaje, reductoare, echipamente industriale de ridicat, echipamente electrice si multe altele.

Daca doriti achizitionarea de poduri rulante, intretinerea, montajul sau reparatia acestora, Axa Service va sta la dispozitie cu servicii prompte si de cea mai buna calitate, raportul calitate / pret fiind cel care recomanda in primul rand activitatea companiei. Fiind un domeniu de activitate complex si complicat, Axa Service va ofera si consultanta tehnica de specialitate dar si ajutor in cumpararea produsului de care aveti nevoie.

Axa Service, date contact:

+40 749 217 981
+40 216 367 948

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.
Puteti citi si alte articole interesante aici.

Similar Articles
Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Atunci cand vine vorba de procedeul numit: gravura mecanica, firma Oltstar Business Group isi dedica

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Store Logistic va ofera o gama completa si complexa de masini de taiat cu apa,

Blaturi din granit in Bucuresti, de ce sporesc ele valoarea unei locuinte?

Blaturi din granit in Bucuresti, de ce sporesc ele valoarea unei locuinte?

Poate v-ati gandit de multe ori sa optati in locuinta dvs. pentru blaturi din granit

Ai nevoie de intalare masini industriale? Horeind iti vine in ajutor!

Ai nevoie de intalare masini industriale? Horeind iti vine in ajutor!

  Este cunoscut faptul ca in ziua de azi , masina de spalat nu mai reprezinta

Masini de ambalat

Masini de ambalat

  In cazul in care aveti o afacere care implica ambalarea unor produse precum lichide sau