articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Axa Service iti ofera poduri rulante!

Axa Service iti ofera poduri rulante!

🕔10.Dec 2013

Transportul marfurilor sau al echipamentelor in domeniile industriale poate fi o sarcina destul de dificila, deoarece necesita mult timp, atentie si puterea fizica combinata a mai multor persoane. Pentru a tranforma manipularea marfurilor si a diferitelor aparate intr-o munca facila si rapida, este foarte importat sa utilizezi echipamente care sa iti vina in ajutor. Podurile rulante fac parte din seria de echipamente necesare in momentul manipularii sarcinilor. Una dintre companiile care iti pune la dispozitie astfel de produse este firma Axa Service.

Podurile rulante OMIS oferite de compania Axa Service sunt, in fapt, masini de ridicat cu o structura complexa, al caror scop este deplasarea greutatilor intr-o perioada mai scurta de timp si fara a fi nevoie si de efort fizic depus de persoanele din jur. Acestea functioneaza datorita unor mecanisme instalate care efectueaza miscari de deplasare pe caile de rulare amplasate la inaltime.

Aceste masini pot fi utilizate intr-o gama vasta de domenii, cum ar fi in interiorul halelor de productie sau in depozitele industriale. Podurile rulante suporta diferite tipuri de sarcini datorita eficientei si a rezistentei redate prin structura complexa.

Podurile rulante au o serie de avantaje care vor trece cu greu neobservate in momentul in care vei incepe sa le utilizezi:

  • Economie de timp – prin utilizarea podurilor rulante vei petrece mult mai putin timp pentru transportul marfurilor;
  • Manipularea mai usoara a produselor – produsele trasnportate cu ajutorul podurilor rulante vor ajunge mai repede la locul destinat si vor fi intr-o stare mai buna ; podurile rulante asigura un transport elegant si minimalizeaza riscurile de defectare a produselor;
  • Nu ocupa spatiu – datorita modului de istalare, acestea nu ocupa spatiu la sol si nu stau in drumul angajatilor, ducand astfel la o mai buna desfasurare a activitatilor;
  • Siguranta – podurile rulante protejeaza atat produsele transportate, cat si angajatii ; acestea nu reprezinta un risc la locul de munca, iar structura lor impiedica accidentele.

Podurile rulante comercializate de catre firma Axa Service sunt executate in totalitate conform normelor impuse, avand incorporate in structura o gama vasta de sisteme care sa asigure functionarea acestor echipamente in conditii de maxima siguranta.

Compania Axa Service are ca obiectiv comercializarea instalatiilor de ridicat. Inafara de podurile rulante, poti apela la serviciile oferite de firma noastra si daca ai nevoie de diverse tipuri de macarele. Personalul firmei noastre are o experienta de peste 20 de ani in domeniu, fiind capabl de a oferi cele mai bune solutii pentru a veni in ajutorul clientilor sai. Mai mult decat atat, in cazul in care intalnesti defectiuni la macaraua sau la podul tau rulant, compania AxaService iti ofera si servicii de reparatii.

Tranportul marfurilor si al echipamentelor va deveni o activitate mult mai usoara, mai rapida si mai eficienta, cu podurile rulante Axa Service! Pentru a obtine mai multe informatii despre produsele sau serviciile oferite de catre firma noastra, te invitam sa accesezi platforma web a companiei sau sa ne contactezi, utilizand informatiile de mai jos:

Axa Service, date de contact:

Telefon: +40 216 367 948
+40 749 217 981
Fax:      +40 318 155 176

E-mail: office@axaservice.ro

Adresa: B-dul Basarabia, Nr. 256,
C31 Partial, sector 3, Bucuresti

Articol oferit de 2biz.ro.

Similar Articles
Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Atunci cand vine vorba de procedeul numit: gravura mecanica, firma Oltstar Business Group isi dedica

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Store Logistic va ofera o gama completa si complexa de masini de taiat cu apa,

Blaturi din granit in Bucuresti, de ce sporesc ele valoarea unei locuinte?

Blaturi din granit in Bucuresti, de ce sporesc ele valoarea unei locuinte?

Poate v-ati gandit de multe ori sa optati in locuinta dvs. pentru blaturi din granit

Ai nevoie de intalare masini industriale? Horeind iti vine in ajutor!

Ai nevoie de intalare masini industriale? Horeind iti vine in ajutor!

  Este cunoscut faptul ca in ziua de azi , masina de spalat nu mai reprezinta

Masini de ambalat

Masini de ambalat

  In cazul in care aveti o afacere care implica ambalarea unor produse precum lichide sau