articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Avensis Grup-Tot ce ai nevoie in materie de ambalaje hartie

Avensis Grup-Tot ce ai nevoie in materie de ambalaje hartie

🕔19.Jun 2015

Ambalajul vinde, motiv pentru care este considerat componenta cheie a mixului de marketing. In functie de designul pe care il are si de informatiile pe care le ofera, ambalajul are capacitatea de a atrage si convinge consumatorii sa cumpere o marca. Pe de alta parte, ambalajul nu trebuie sa fie costisitor din punct de vedere financiar. Hartia ramane unul dintre cele mai utilizate tipuri de ambalaj, pretul fiind mai mult decat accesibil.

Pentru ambalaje hartie intr-o gama completa, consulta oferta Avensis Grup, producator de ambalaje, confectionate in mare parte din carton (duplex si microondul, alb sau natur), cu o experienta in acest domeniu de aproape 10 ani. Oferta companiei Avensis Grup include si ambalaje hartie, confectionate in acord cu nevoile si preferintele clientilor, respectiv tipul produselor ce urmeaza a fi impachetate.

De ce ambalaje hartie de la Avensis Grup? Pentru ca noi iti punem la dispozitie ambalaje de calitate, maleabile, rezistente si estetice. In plus, dispunem de toate resursele necesare pentru personalizarea ambalajelor intr-o maniera unica, atractiva si cu impact vizual mare.

Ambalaje hartie – estetice si ieftine, rezistente si maleabile

Ambalajul este o buna oportunitate pentru a creste vanzarile. Alese pe principiul calitatii si al designului inedit, ambalajele pot face cat zeci de reclame costisitoare pe diverse canale media. In fond,  testul suprem este la raft! Ambalajul este cel care convinge sau nu cumparatorul sa adauge produsul in cos.

Ce sunt ambalajele din hartie?

Hartia este o aglomerare de fibre celulozice rezultate din prelucrarea materiei prime vegetale: paie de cereale, coceni de porumb, stuf, rafie, lemn de brad, pin, casta, fag, plop etc. Pentru ca are o masa proprie mica si pentru ca ocupa volum redus, hartia se utilizeaza pe scara larga la ambalarea produselor alimentare si nealimentare. In plus, ambalajele de hartie indeplinesc toate conditiile de protectie pentru o gama variata de produse (alimentare, farmaceutice, chimice, etc).

Tipuri de ambalaje din hartie

– pungi  de hartie (pungi simple cu fund in V; pungi simple cu fund patrat)

– saci de hartie (pentru materiale de constructii, ex.ciment)

– sacose din hartie (cu maner decupat, cu maner exterior, cu maner rasucit)

– hartie de impachetat (pentru produse alimentare si nealimentare, cadouri, etc)

Avantaje ambalaje hartie

De regula, ambalajele de hartie sunt ambalaje de unica folosinta. Cu toate acestea, ambalajele de acest tip conving prin rezistenta (chiar si la umiditate), cost scazut, usurinta in personalizare, posibilitate de reciclare, greutate redusa, posibilitati infinite de transport si depozitare.

Avensis Grup – furnizor ambalaje hartie

Fie ca ai nevoie de cutii lipite, suporturi carton pentru confetii, cutii cu capac detasabil, cutii pentru prezentare articole sau ambalaje hartie, apeleaza la Avensis Grup si profita de ofertele avantajoase. Avensis Grup iti pune la dispozitie nu doar tarife accesibile, ci si variante nelimitate de personalizare.

Prin serviciile pe care le ofera, Avensis Grup pune accentul pe calitate si evolutie tehnologica. Astfel, produsele comercializate indeplinesc cu brio toate exigentele clientilor. Personalizarea ambalajelor se realizeaza prin diferite procedee, printre care: caserare, imprimare flexografica si plastifiere.

In plus, echipa Avensis Grup iti asigura servicii gratuite de consiliere in alegerea corecta a produselor/ambalajelor.

Ambalaje hartie de la A la Z si informatii suplimentare gasesti pe www.ambalaje-personalizate.ro.

Similar Articles
Rulouri de gazon

Rulouri de gazon

Unul din aspectele uitate de cei ce au in curte rulouri de gazon e sa

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Experienta societatii Racks Metal si are ca rezultat crearea unor spatii cu personalitate menite sa

Panouri radiante infrarosu

Panouri radiante infrarosu

Fiecare dintre noi ne dorim sa fim cat mai linistiti dar si sa simtim ca

Vitraliile ca arta

Vitraliile ca arta

Vitraliile mi-au intrat in vocabular cand eram mica…daca nu ma insel eram in scoala primara

Masini de ambalat si preturile producatorilor

Masini de ambalat si preturile producatorilor

In cazul in care detineti o afacere in care produceti diverse obiecte, este evident ca