articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Avantajele unei biciclete electrice

Avantajele unei biciclete electrice

🕔26.Sep 2016

Biciclete electrice sunt un produs nou pe care il intalnesti in mai toate magazinele de specialitate. Din pacate, acest produs nu atrage inca atentia asa cum s-ar cuveni cu toate ca avantajele utilizarii unei astfel de biciclete sunt demne de luat in considerare.

Vrei sa stii care sunt aceste avantaje? Esti curios de unde poti sa-ti achizitionezi si tu o bicicleta electrica? Nimic mai simplu, citeste urmatorul articol si vei afla tot ceea ce te intereseaza!

De ce sa alegi biciclete electrice

La prima vedere, ideea de a-ti cumpara o bicicleta electrica pare un non-sens. De ce sa investesti atatia bani intr-un model electric, cand ideea este tocmai de a face miscare si de a te mentine in forma? Ei bine, cu toate acestea, biciclete electrice sunt ideale pntru o anumita categorie de oameni. Astfel:

 1. Atunci cand ai de parcurs distante mari sau cand faci naveta zi de zi cu bicicleta la munca, nu vei mai obosi. In acest mod primeaza eficienta drumului in sine, nu vei mai transpira si nu vei mai ajunge nadusit tot la birou;
 2. Costurile cu intretinerea unei biciclete electrice sunt foarte mici. Un abonament la unul din mijloacele de transport in comun costa mai mult decat reincarcarea acumulatorului unei biciclete electrice;
 3. Nu ai nevoie de inmatriculare si nici de carnet de conducere atunci cand conduci o bicicleta electrica. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa respecti Codul Ruter;
 4. Nu platesti impozite pentru detinerea unei biciclete electrice;
 5. Timpul de deplasare scade considerabil;
 6. Nu te mai streseaza locul de parcare, deci poti sa-ti iei adio de la naveta cu masina personala;
 7. Nu mai esti stresat din cauza traficului aglomerat;
 8. Nu consumi combustibili costisitori, iar reincarcarea acumulatorului se face la orice tip de priza;
 9. Oboseala este de domeniul trecutului, faci sport cand vrei si atat cat vrei, nu mai trebuie sa ajungi praf la munca;
 10. Bicicleta electrica este sportiva, inovativa, compacta, design ce te atrage pana in cele mai mici detalii;
 11. Este complet accesorizata pentru o experienta de neuitat;
 12. Poti alege din modele diferite;
 13. Sunt confortabile;
 14. Pot fi personalizate;
 15. Alege un model pliabil, iar transportul unei astfel de biciclete va fi o joaca de copii si nici nu va ocupa mult spatiu de depozitare.

De unde pot cumpara biciclete electrice?

Biciclete electrice revolutioneaza traficul urban, deoarece au eficienta ridicata si zero emisii. Sunt dotate cu motoare electrice si se bucura de autonomie si de 50 km, iar viteza atinge 25 km/h. Ce-ti poti dori mai mult?!

De unde poti cumpara un astfel de produs? De la Velo Sport din judetul Calarasi, un magazin online unde vei gasi zeci de modele de biciclete electrice ce te vor incanta fara doar si poate. Stocurile sunt intotdeauna verificate si actualizate, iar dupa ce vei face comanda online in cel mai scurt timp bicicleta iti va fi livata acasa printrun curier rapid.

Cat costa astfel de biciclete? Au un cost accesibil, iar raportul dintre pretul lor si calitate este excelent!